Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A ja właśnie lubię bez tv. Więcej czasu mam na inne rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekujędziękuję:-)
Agaciu super czytac takie Twoje posty. Z dobrymi wiadomościami A co do tej małej to Kana ma rację. Podobno dzieci i psy wyczuwają dobrych ludzi
ja wszystko robie przy włączonym tvA ja właśnie lubię bez tv. Więcej czasu mam na inne rzeczy
ja też dotego radio w kuchni i muzyka na kompie w drugim pokoju. A potem to się dziwię że ogromne rachunki za prąd przychodząja wszystko robie przy włączonym tv
Ja tv włączone , komp właczony ... jakos mi tak raźniejja też dotego radio w kuchni i muzyka na kompie w drugim pokoju. A potem to się dziwię że ogromne rachunki za prąd przychodzą
No mi się tez podoba, na poczatku jakos mnie nie przekonywała, ale kurde nie wiem co ma w sobie, że tak wciaga.Hej wpadłam powiedzieć że żyję jestem tak pochłonięta czytaniem Kalicińskiej że na bb nie starcza czasu co do Tv to ja w ciągu dnia rzadko oglądam przeważnie mam wyłączony ale wieczorem zawsze z mężowym cosik oglądamy jak Fifi już komarzy
Ja jestem AgataZanplo miałam już sie kiedyś ciebie spytać , jak masz na imię?? rozmawiamy tak i rozmawiamy a nawet twojego imienia nie znamy jam jest Ola;-)Olga