reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej wpadłam powiedzieć że żyję:zawstydzona/y: jestem tak pochłonięta czytaniem Kalicińskiej że na bb nie starcza czasu:zawstydzona/y: co do Tv to ja w ciągu dnia rzadko oglądam przeważnie mam wyłączony ale wieczorem zawsze z mężowym cosik oglądamy jak Fifi już komarzy:tak:

Wróciłam :-p:-D:-D
Do południa miałam miłą niespodziankę, bo zadzwoniła do mnie koleżanka z propozycją spaceru (ona ma 14 miesięcznego synka) i łaziłyśmy chyba z 2,5 godziny:tak::tak:, fajnie słoneczko przyświecało, ale wózkiem się tragicznie jechało po śniegu i chlapie :no::no:

A teraz wypoczywamy i czekamy na tatę :tak:

U nas tv leci tylko wieczorami, właśnie jak Alan już wykąpany i czekamy aż zaśnie, wtedy cusik zawsze oglądamy :tak: (czyt. "na wspólnej" ):-p:-D:-D

Dagula super, że z babcią już lepiej :tak::tak:

Kurcze, zapomniałam co miałam jeszcze napisać ....:baffled:

Aaa, wszystkie nowe avatarki cudowne :tak::tak::tak::tak:

Witam :happy2:
Kana u nas też Majka coraz więcej rozrabia, dlatego wszystkie dolne półki w domu są jej, a nasze rzeczy poprzenosiłam na górne bo inaczej wszystko było na ziemi, na szczęście do szafek w kuchni się jeszcze nie dobiera.
U mnie telewizor też często jest włączony i w dodatku czasem się łapię na tym, że w ogóle go nie oglądam, ale sobie chodzi sam dla siebie :baffled:.
Jeszcze dobrze Majusi nie wyszły 2 ząbki, a już idzie kolejny, piąty i taka jest czasem marudna, że ciężko ją czymś zająć, ale rozumiem, że ją to boli :-(.
Byłyśmy dzisiaj chwilkę na śniegu, oczywiście przyszła cała mokra, bo strzepywała śnieg z huśtawki, a jak ciężko było ją od tego oderwać :-D, oczywiście ze złości było tupanie nogami.
Czekam na koleżankę to trochę poplotkujemy, a później na jakieś zakupki, bo lodówka po Świętach pusta.

Zanplo miałam już sie kiedyś ciebie spytać , jak masz na imię?? rozmawiamy tak i rozmawiamy a nawet twojego imienia nie znamy:-p jam jest Ola;-)Olga:-D

Hej wpadłam powiedzieć że żyję:zawstydzona/y: jestem tak pochłonięta czytaniem Kalicińskiej że na bb nie starcza czasu:zawstydzona/y: co do Tv to ja w ciągu dnia rzadko oglądam przeważnie mam wyłączony ale wieczorem zawsze z mężowym cosik oglądamy jak Fifi już komarzy:tak:
No mi się tez podoba, na poczatku jakos mnie nie przekonywała, ale kurde nie wiem co ma w sobie, że tak wciaga.
Zanplo miałam już sie kiedyś ciebie spytać , jak masz na imię?? rozmawiamy tak i rozmawiamy a nawet twojego imienia nie znamy:-p jam jest Ola;-)Olga:-D
Ja jestem Agata :-D

reklama
Do góry