reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

Kurcze bez internetu jak bez ręki:-D:tak:

Zapominajko na lepsze bo będziemy mieli teraz 6Mg prędkość:-)
Jakoś Was mało:-(
U Nas ok jutro lecę do pracki.

Lecę papa:-)
Buziaki 102

reklama
Pierwsza :-D:-D
G. już w pracy, więc od rana urzędujemy z małym :tak:
Nocka super, młody spał od 20-7 :tak:

My wczoraj też zaliczyliśmy pierwszy saneczkowy spacerek, i było całkiem miło :-)

Wstawać śpiochy, za nim pójdę z Alankiem spać jeszcze raz :-p:-D:-D, a jak nie to zajrzymy znowu miedzy 11 -12 :-D

witam:tak:

dziewczynki nie obijac sie wracac bo jak tak zaczynamy od nowego roku z marna produkcją to przez caly rok tak bedzie:blink::-D

mnie wczoraj cos zaczelo lamac po poludniu ale wzielam sieszybciutko za siebie i dzis juz jest oki:szok: z moja babulinką juz coraz lepiej:tak:

Witam w nowym roku:tak: Ach święta święta i po świętach:-( Jeszcze tylko w sobotę kolenda i będzie można rozbierac choinkę.
Teraz się intensywnie zastanawiam nad jakąś atrakcją na urodziny mężowego. Wkońcu to już trzydziestka.

Witam;
u nas ponad -10 na termometrze, ale za to za oknem cudnie. Wszystko białe:-D.
Młody od rana marudzi okrutnie więc pewnie sobie z wami nie posiedzę za długo.

U nas szykują się dziś zmiany bo mamy jechać po telewizorek.
Dziwnie mi będzie, bo od momentu przeprowadzki, czyli troszkę ponad rok tv nie było i jak dla mnie było super....

Marzycielko 6 to sporo ;-)

Witam i ja
jakoś dziwnie po tych swietach wrócić do normalności. Produkcja rzeczywiscie marniutka.

Dagula, fajnie że babci się poprawia.
Zapominjako, gratuluję zakupu. Ja to uzależniona jestem, tvbgra cały dzień:zawstydzona/y:

Witam kochane i ja:)

Własnie Mariczka wcieła Owocową owsianke,a mamusia popija kawusie :0 niunka obok mnie w foteliku swoim i robi trany tany,bo puszczam jej nowa pioseneczke Timbalanda "Morning after the dark " a ona ją uwielbia.....hahaha:-D:-D

A poza tym Kokusiu prześliczny avatarek i nowe sygnaturki...pieknie wyglądacie wszystkie trzy:*:*:*

U nas tez bialutko.....na minusie z jakies 6-7 i świeci słoneczko......moja ulubiona pogoda....cudnie!!!!!!!!!!!

Misiek odsypia po nocce.....wczoraj mnie nie było za duzo,bo mezowy umówił sie wieczór wcześniej z kumplem na piwko....nie widział sie z nim od konca zawodówki....no i zamiast na piwo poszli =do niego....miałam isc tez z Mari,bo jego żonka bardzo nalegąła,ale że mała jeszcze przeziebiona i ja tez to nie chciałam zarażać ich małej.....ma 6 latek.....
Nio i tak popili,ze wczoraj K moj zdychał....ale to za kare....:tak::tak::tak::-p

Oki ide poczytac...faktycznie nas tutaj mało ostatnio.....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry