reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny ja wpadam tylko podziękować za gratulacje :-)
Moja niunia - Ania - urodziła się w 36 tyg ciąży ważąc 3170 gram i mierząc 56 cm :-). Jest kochana, zdrowiuśka i przesłodka. No i tak jak zauważyłyście moje gwiazdy są z jednego roku :-D

reklama
witam my juz zaliczylismy przymusowy spacerek:sorry: musiałam isc z malym do lekarza w nocy obudzil mi sie z placzem nie moglam go uspokoic po paru minutak juz tylko sobie stekal ale tak godzin zrobilam mu mleko bo mysle sobie ze moze glodny jest wypil troche jeszcze sie powyglupialismy i poszedl spac rano jak sie obudzilismy zmieniam mu pieluszke no i yszlo szydlo z worka siusiak caly bardzo mocno spuchniety i czerwony:-(no i ma mocny stan zapalny dotał jakas macs i oklady z szalwi na szczescie robi siusiu bo jak nie bedzie robil to na pogotowie co sie pewnie wiaze ze szpitalem ale mam nadzieje ze skoro robi normalnie bez ulzenia lekarstwami to jak mu troche pomoge to tez bedzie robil:tak:

zrobie malemu drugie sniadanko i lece was nadrobic;-)

Moja niunia - Ania - urodziła się w 36 tyg ciąży ważąc 3170 gram i mierząc 56 cm :-). Jest kochana, zdrowiuśka i przesłodka. No i tak jak zauważyłyście moje gwiazdy są z jednego roku :-D
No, nieeee, gratulacje ogromne, dzidziuś przesłodki :zawstydzona/y::tak::tak::tak:, ale się masz super ;-), dużo zdrówka i radości z pociech :-), zaglądaj do Nas częściej :-)

witajcie
my u rodzicow, dzisiaj impreza urodzinowa, a Karolinka nam sie rozchorowala, ma goraczke, nie wiem czy wczoraj w podrozy sie przeziebila czy na zabki, ale wiadomo ze juz nie idziemy z nami do knajpy, tylko zostaje z dziadkami w domku, wiec chrzestni przyjda do domku zloza jje zyczonka i pojdziemy na obiad do knajpy, biedna moja Karolinka

blackwizard coreczka sliczniusia, a ty jestes dzielna
\ide was nadrabiac

No córy masz po prostu bajeczne i czytałam , że poród to też pestka był.
Pozazdrościć:-)

witam my juz zaliczylismy przymusowy spacerek:sorry: musiałam isc z malym do lekarza w nocy obudzil mi sie z placzem nie moglam go uspokoic po paru minutak juz tylko sobie stekal ale tak godzin zrobilam mu mleko bo mysle sobie ze moze glodny jest wypil troche jeszcze sie powyglupialismy i poszedl spac rano jak sie obudzilismy zmieniam mu pieluszke no i yszlo szydlo z worka siusiak caly bardzo mocno spuchniety i czerwony:-(no i ma mocny stan zapalny dotał jakas macs i oklady z szalwi na szczescie robi siusiu bo jak nie bedzie robil to na pogotowie co sie pewnie wiaze ze szpitalem ale mam nadzieje ze skoro robi normalnie bez ulzenia lekarstwami to jak mu troche pomoge to tez bedzie robil:tak:

zrobie malemu drugie sniadanko i lece was nadrobic;-)

ojojoj biedny taki jest:no:
Mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje.

mamusiu Karolinka też musi szybko dojśc do siebie:-)

A ja wstałam koło 10.
M. zajął się Młodą a potem razem sprzątneliśmy chatke.
Teraz Oli śpi a ja zaraz pod prysznic idę.
A w Poniedziałek do pracy hihih:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek dla Gabrysi i Igorka oraz z okazji 13 miesiąca dla Oliwki :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla Justyny;-)

dużo zdrówka dla Karolinki bidulka akurat w taki dzien:-(

A My dziś kupiliśmy choinkę :-) piękną żywą:zawstydzona/y: tak cudownie pachnie teraz w domku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

idę as ponadrabić:tak::tak:\
ps. nie zwracajcie uwagi na balona !! to jeszcze pozostałości z imprezki urodzinowej!!!:zawstydzona/y::-p

Załączniki

• P1060491.jpg
    P1060491.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Marzycielko, jak tam rzucanie palenia?

Ja zanim zaszłam w ciążę paliłam 8 lat, myślałam że nigdy nie uda mi się rzucić, nawet nie próbowałam rzucać bo tak naprawdę wcale nie miałam na to ochoty, ale jak zaszłam w ciążę od razu się zmobilizowałam i nie palę do tej pory :tak::tak: wcale mnie nie ciągnie :tak:
a moja siostra rzuciła od razu po przeczytaniu tej książki PROSTA METODA JAK SKUTECZNIE RZUCIĆ PALENIE nowa (848627201) - Aukcje internetowe Allegro normalnie byłam w szoku, ona rzucała kilka razy i nigdy jej się nie udało, a jak przeczytała tą książkę to od razu rzuciła i nie pali teraz ponad pół roku :tak: może kup sobie taką?

Dziewczyny ja też paliłam przed ciązą i to sporo czau,ale jak tylko zobaczyłam magiczne "dwie kreseczki" to ostatni papieros i basta..... i juz nie zacznę- na 99% szkoda pieniędzy i zdrowia przede wszystkim....a poza tym nie chce truć malutkiej.....Kamil tak samo rzucil2 miesiące później i tez nie pali.....a powiem Wam,ze to chore,ale ja bardzo lubiłam palic....:sorry::zawstydzona/y:

jeszcze raz moje ogromne GRATULACJE.....Anulka jest przesłodka, zresztą Juleczka również:*
A My dziś kupiliśmy choinkę :-) piękną żywą:zawstydzona/y: tak cudownie pachnie teraz w domku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps. nie zwracajcie uwagi na balona !! to jeszcze pozostałości z imprezki urodzinowej!!!:zawstydzona/y::-p
Tygrysku choinka piękna!!!!!!!!! My kupujemy w poniedziałek już po tej całej imprezce urodzinowej...ale bedzie jutro zamieszania....a dzisiaj ile mnie jeszcze czeka to cho cho....:-p
No i witam się serdecznie sobotnio.....

Ja już po zakupkach..jezusie ile ludzi biega, kupuje....szał macic dosłownie....same wlaczace o super produkty kobitki...:-D:-D:-D
Malutka ostatnio szaleje poza mną to chyba świata nie widzi....czasem wysiadam juz tylko opa i opa....mama i mama.....nio,ale cóż taki chyba okresik ma....

Co do @ to ja mam znowu przestój co odbija się na mojej rodzince i nerwach nad którymi nie panuje....:sorry:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
dla naszych kolejnych roczniaczków:
Igorka
i
Gabrysi...
su01102830101kh3.gif
su01101420105tb4.gif

Tysiące buziaczków i uścisków
od Cioteczki i Mariczki:*

Wszystkiego naj naj naj również dla naszej
13 miesięcznej Oliwki:*

Mega życzonka również dla naszej szalonej 18-stki Justynki :tak::tak::tak::-)

zdjecie_big.jpg

reklama

Kochana Gratulcje!!!!Anulka jest cudna.....jak znajdziesz chwilke zajrzyj czasami do nas....

Piekna...my może jutro kupimy....:tak::tak::tak:

Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
dla naszych kolejnych roczniaczków:
Igorka
i
Gabrysi...
su01102830101kh3.gif
su01101420105tb4.gif

Tysiące buziaczków i uścisków
od Cioteczki i Mariczki:*

Wszystkiego naj naj naj również dla naszej
13 miesięcznej Oliwki:*

Mega życzonka również dla naszej szalonej 18-stki Justynki :tak::tak::tak::-)

zdjecie_big.jpg

Podpinamy się pod piękne życzonka!!!!!

Witajcie u nas nocka w miarę w miarę, dywam już wytrzepany i lezy taki czysciutki i puszysty...odwiedził nas chrzestny Juleczki i potwierdził we wtorek jedziemy do spa na cały dzionek...wracamy w srode kolo poludnia:tak::tak::tak::tak:

Julcia teraz spi a ja mam dzisiaj lenia i zamowie sobie pizze na obiad:-D:-D:-D

Milego dzionka

Do góry