reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzieki za dobre slowa
imprezka taka sobie, raczej obiad, bo caly czas myslalm o malej, i caly czas ma goraczke, wczoraj wieczorem zaczelo sie i nadal ma, nie wiem czy to trzydniowka, bo po raz pierwszy takie cos spotkalo moja krolewne:-:)-:)-(jesc nie chce, co zjadla to zwymiotowala:-:)-:)-(

reklama
Wiecie,ze dopiero ogarnelam i ide nynyyyyy...padam:eek:
Jak ja rano wstane to jedyny...Amo:)-D:-D:-D)wie...
Papatki kochane,odezwe sie ze stelego ladu:-D:-Dpapapappapapappa:-)

hey Kochane

My wstałyśmy juz ostatecznie przed 8.
Pysia zjadła i teraz ogląda z teściową VH1 a ja zrobiłam roszade z jej za małymi ubraniami i już ma porządek w półce.
Później planujemy pojechać z M. kupić Młodej prezent ale najpierw muszę go obudzić a to jest k...a MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak można się tak długo budzić i być takim rozlazłym rano??

100 LAT DLA SOLENIZANTÓW:-):-)

Czesc dziewczyny

Co tutaj się dzieje :szok: nikogo nie ma :szok:
My wczoraj bylismy na zakupach, kasy poszło ze szkoda gadać. W H&M są przeceny na całego. Małemu pokupiłam ciuszków, spodnie za 20 zł , bluzeczkę za 20 zł, ogrodniczki z disneya za 40zł, dresik z disneya za 40zł, K. chrzesniaczce spódniczkę jeansową za 20 zł, a najchętniej wykupiłambym wszystko :-D
W ogole to wszedzie juz chyba są przeceny. Bylismy na zakupach żywieniowych i wiecie co zapomniałam pokupic słodyczy do paczek :zawstydzona/y:. Ludzi tyle, że nie można było się ruszyc. Dzisiaj też bym chętnie pojechała połacić bo ja lubie niedziele handlową :-D, no ale jak pojade to strace kase. Może później do marketu pojedziemy.

wczoraj mnie nie było, więc życzę wszystkim wczorajszym solenizantom sto lat

oraz dzisiejszym :

Wszystkiego najlepszego dla Tomaszka, Mariczki, Emilki z okazji pierwszego roczku .

Czesc dziewczyny

My wczoraj bylismy na zakupach, kasy poszło ze szkoda gadać. W H&M są przeceny na całego. Małemu pokupiłam ciuszków, spodnie za 20 zł , bluzeczkę za 20 zł, ogrodniczki z disneya za 40zł, dresik z disneya za 40zł, K. chrzesniaczce spódniczkę jeansową za 20 zł, a najchętniej wykupiłambym wszystko :-D
W ogole to wszedzie juz chyba są przeceny. Bylismy na zakupach żywieniowych i wiecie co zapomniałam pokupic słodyczy do paczek :zawstydzona/y:. Ludzi tyle, że nie można było się ruszyc. Dzisiaj też bym chętnie pojechała połacić bo ja lubie niedziele handlową :-D, no ale jak pojade to strace kase. Może później do marketu pojedziemy.

hehhe My tez wczoraj zakupowo dzień śpędziliśmy:-p więc nic innego mi teraz nie pozostaje a zakasać rękawy i brać się do gotowania hihih dziś robie bigosik na święta, muszę jeszcze pieczenie upiec mniami , ciasta , pierogi i uszka polepić:tak: rybki przyrządzić , sałatki ...........i tak się cieszę na samą myśl o tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nasze pierwsze prawdziwe święta z własną wyżerką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps. nie mogłam się powstrzymać i wczoraj udekorowałam choinkę!! jest biało-złota-ecru!!

Ale puchy....:szok::szok::szok:
Witajcie, my już po spacerku saneczkowym, co nieco możecie zobaczyć:ninja2:
U nas pogoda super mrozik -10, proszy śnieżek, żadnego wiatru....czasami sloneczko zagląda...Julcia teraz śpi a ja odpoczywam:-D:-D:-D:-DMężuś pojechal po choineczkę:tak::tak::tak:ale i tak ubierzemy ja dopiero w srode...

hehhe My tez wczoraj zakupowo dzień śpędziliśmy:-p więc nic innego mi teraz nie pozostaje a zakasać rękawy i brać się do gotowania hihih dziś robie bigosik na święta, muszę jeszcze pieczenie upiec mniami , ciasta , pierogi i uszka polepić:tak: rybki przyrządzić , sałatki ...........i tak się cieszę na samą myśl o tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nasze pierwsze prawdziwe święta z własną wyżerką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps. nie mogłam się powstrzymać i wczoraj udekorowałam choinkę!! jest biało-złota-ecru!!

Tygrysku
zazdroszczę zapału do gotowania....:tak::tak::tak:ja mam lenia w tym roku, z reszta non stop jak nie jedni to drudzy rodzice cos nam przywiożą wiec w lodówce miejsca brak...dobrze że mróz jest na dworze:-D:-D:-D
A Wy święta spędzacie sami...czy odwiedz Was rodzinka że takie przygotowania...

Choineczka ubrana...pochwal sie

Czesc dziewczyny

Agacia
piszez że promocje:-D:-D:-D...mam taka ochotę na zakupy dzisiaj chyba wybiorę sie do jakiejs galerii

Napisalam takie dlugiego posta i mi go wcieło:sorry::sorry::sorry:

Zdróweczka dla Karolinki i innych chorowitków

i najważniejsze
mnóstwo urodzinowych buziaczków dla Tomcia i Emilki
cfaf27703ae0c3a9.gif

oraz oczywiście dla dzisiaj świetującej
najwspanialszej Mariczki

Przyjmij od nas najlepsze i z serca płynące życzenia na kolejny roczek,niech życie Cię rozpieszcza i oszczędzi Ci trosk,niech każdy dzień przynosi radość i nowe umiejętności, miej mnóstwo przyjaciół,słoneczko niech Ci zawsze świeci a księzyc kołysze do snu...Rośnij duża i bądź zawsze taka śliczna i uśmiechnięta!
Buziaki od Juleczki cioci Magdy i wujka Pawła
tortd.jpg

Oj Madziu dziękujemy za przepiękne życzonka.....CUDNE!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

No i podziękowania również dal reszty pamiętających o nas mamusiek:*:*:* buziaczki kochane;*

Mariczka śpi, zbierając siły na popołudniową imprezkę:tak::tak::tak::tak:

Jejku w zeszłym roku o tej porze miałam już skurcze co 3 min i ćwiczyłam wygibasy w szpitalu....oj szok jak ten czas ucieka....a teraz nasza niuńka ma juz roczek.... oj ja nie wiem co bym bez niej zrobiła....był to dla nas rok radości, szczęścia, ale takze zmartwień i strachu ,jednak przede wszystkim rok nauki,nauki bycia rodzina.... jestem mega szczęśliwa....:tak::tak::tak::tak:

Dobra koniec łez..... baloniki już wiszą w pokoju, tort chłodzi się w lodówce, szampan i winko też....stroje przygotowane, kurczaczek się piecze..... jeszcze troszkę i ruszamy...hahahah

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Oczywiście najserdeczniejsze życzonka
dla naszych współ świętujących
Tomusia i Emilki przeuroczej:*
Wszystkiego najsłodszego i duuuzo uśmiechu:*

su01105340101bl3.gif
su01105350101wu6.gif

Zycza Cioteczka i Mariczka;*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Witam niedzielnie

zima na całego, w nocy było -20 stopni, mężowemu paliwo marzło jak jechał:szok:, dobrze ze jest juz w Polsce, jeszcze tylko jutro się rozładuje i wraca do domku, dobrze ze nie na ostatnią chwilę, będę go ganiac po zakupy.
Przez to że tak zimno to nei chce sie nosa z domu wystawić, byłam tylko z chłopakami w kosciele, bo koniecznie musieli iśc na tą wystawę szopek,a teraz juz sie nigdzie nie ruszam

Tygrysku, podziwiam zapał do gotowania, mi sie aż tyle nie chce szykowac, z wigilinych rzeczy zrobię tylko krokiety i tak idziemy do teściowej, a potem do moich rodziców, przygotuję tylko jakieś ciasto i wyżerkę na pozostałe dni świąt, ale pewnie i tak pójdziemy do rodziców, ale wolę miec coś w zapasie.

Agaciu, ale fajne zakupy porobiłaś, ja mam za daleko do hm, wieć już sie wybieram, bo i tak napewno przezd świętami mnóstwo ludzi. Może w styczniu będą jakieś wyprzedaze to wtedy wyskoczę.

Mariczko nasza śliczna, pogodna babyboomowa królewno,rosnij zdrowo i bądź zawsze pociechą dla swoich cudnych rodziców. Z okazji Twoich pierwszych urodzinek wszystkeogo najlepszego.

Wszystkiego naj, naj dla Emilki i Tomcia z okazji ich święta

reklama
Do góry