reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny,ale mnie wczoraj zmoglo,jakas grypa zoladkowa,albo sie czyms zatrulam...buuuu,caly dzien nie wstalam z lozka i caly dzien mi sie wydawalo,ze mi ktos po zoladku skacze:wściekła/y:...Ale juz jest lepiej,poczytalam Agacie i Semiko,przodowniczki nasze:-D:-D...i reszte tez oczywiscie..
No i witamy sie piatkowo...!!Pojutrze wyjazd,yuuuuuuuhooooooooooooo:-):-):-)
Kaja Ty się nie daj żadnej grypie, bo przecież jutro do Polski jedziesz :szok::-D

reklama
ja jestem i widzę dwa nowe piekne suwaczki :-D
u nas nocka..tragiczna jezzu krzyk krzyk i jeszcze raz krzyk...
ale tak sobie wczoraj wieczorkiem leżelismy i nagle soboie usiwadomilismy ze rok temu to ja juz leżałam na pordówce i rwałam D koszule z bólu :-D
a teraz mały znowu w garach buszuje..jak on lubi hałasować..macie małą próbkę :-D
[video=youtube;VZYlhGNpHZs]http://www.youtube.com/watch?v=VZYlhGNpHZs[/video]

Agaciu dokladnie to mialam na mysli, piszac ze bycie jedynakiem to krzywda dla dziecka i dlatego wlasnie chcemy postarac sie kiedys o rodzenstwo dla Filipka i niewazna jest roznica wieku, wazne jest po prstu to, aby moje dziecko nie zostalo same gdy nas rodzicow kiedys zabraknie;-)
Mój mąż jest jedynakiem i kiedyś się go pytałam czy on nie chciał nigdy miec rodzeństwa. POwiedział mi że nigdy się nad tym nie zastanawiał bo w sumie nie wie jak to jest je miec. Ale jak umierała jego mama to naprawdę żałował że nie ma nikogo tak bardzo bliskiego. Dlatego oboje stwierdziliśmy że nie wyrządzimy krzywdy naszym dzieciom i napewno nie będziemy mieli tylko jednego. Mi się marzy miec jeszcze kiedyś kolejną dwójkę:szok: ale narazie siedzę cichutko:tak::-)

Ja mam dwóch młodszych braci jednego o 7 lat a drogiego o 14. I tez się świetnie dogadujemy ale dopiero od kilku lat jak byliśmy młodsi to było strasznie:-D:-)
Nas jest troje każde co 6 lat i jak byliśmy dzieciakami to też nie było za wesoło ale teraz dogadujemy się super i wiemy że zawsze możemy na sobie polegac:tak:

Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow:)) A wiec:).......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima :)))Przeraza mnie to :szok:
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne :) Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych:)
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi :zawstydzona/y: Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci:wściekła/y:. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta.:tak: Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie:)))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
Super że jednak o nas nie zapomniałaś i zaglądaj częściej

ja tez juz nie spie :-) dzien dobry;-)
ale musze sie wziasc za sprzatanie:confused2: tyyyle sniegu mam za oknem:szok: ale -13 i chyba z malym nie wyjde dzis wczoraj wyszlam na 15 min do ogrodu chociarz zeby po sniezku sobie pochodzil ale dzis chyba sobie darujemy:sorry:
U nas też -13 i siedzimy w domu. Jeszcze sie dziewczyny zdąrzą na śniegu pobawic. Kiedyś:eek:

a teraz się witam piątkowo :tak: dziewczyny czy wy też tracicie poczucie czasu siedząc w domu???? ja muszę się czasem dłużej zastanowić jaki jest dziś dzień:zawstydzona/y: może to skleroza wynikająca z mojego sędziwego wieku:szok:
Tygrysie ja znalazłam na to sposób i codziennie po wstaniu z łóżka przesuwam okienko na kalendarzu bo też czasem miałam takie fazy że nie wiedziałam jaki jest dzień. A teraz jeszcze dodatkowo codziennie otwieramy jedno okienko na kalendarzu adwentowym żeby Tusia wiedziała kiedy się mikołaja spodziewac:-D
Pierwsza :-p:-p:-D:-D:-D od wieeelu dni chyba ;-)ale na bb jestem codziennie już przed 8 :tak::tak: jak G. wychodzi do pracy ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

No i chyba nikt nie zauważył dobrych wieści ... no chyba , że ja źle coś interpretuje :-(
Mam nadzieję, że jednak dobrze skojazyłam :-D
Agaciu to jest nas już dwie bo ja czytając Edzie pomyślałam o tym samym co Ty:tak::-)

A tak wogóle to witajcie piątkowo:tak:U nas zabawy w sprzątanie ciąg dalszy. Wczoraj robiłyśmy miejsce na nowe zabawki i kilka starych wylądowało w piecu i o dziwo dziewczyny dzielnie to przyjęły:-DZostało mi jeszcze półtora pokoju i łazienka(przed każdymi świętami przeklinam to że mam duży dom:no:) i muszę się wyrobic do niedzieli. W niedzielę zakupy a od poniedziałku nie wyściubiam nosa z kuchni:-DPierwszy raz od kilku lat zostałam z przygotowywaniem świąt sama bo mężowy ma urawanie głowy w pracy i pewnie jeszcze w Wigilię będzie pracował. Ale nic to mam dwie pomocnice więc damy radę:-D

STO LATEK Z OKAZJI ROCZKU DLA MAKSIA

Załączniki

• kt_Baby-Minnie-Mouse-Present.jpg
    kt_Baby-Minnie-Mouse-Present.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 18
Czesc kokusia :-D

Dziewczyny w jakiej kolejności wychodzą ząbki. Mati ma jedynki górne i dolne i dwójki górne i co teraz powinno wyjść dwójki dolne ?2 miesiące nic juz sie nie wykluło :eek:

reklama
Czesc kokusia :-D

Dziewczyny w jakiej kolejności wychodzą ząbki. Mati ma jedynki górne i dolne i dwójki górne i co teraz powinno wyjść dwójki dolne ?2 miesiące nic juz sie nie wykluło :eek:

Teoretycznie powinny wyjść dolne dwójki ale w praktyce różnie to bywa.Mojemu starszemu synkowi zaraz po 1 dolnych i górnych wyszła piątka na górze. Więc chyba na to nie ma reguły:-)

Do góry