reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow:)) A wiec:).......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima :)))Przeraza mnie to :szok:
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne :) Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych:)
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi :zawstydzona/y: Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci:wściekła/y:. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta.:tak: Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie:)))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
Witaj Ewuska!!:tak: pisz kochana częściej!!! a gdzie w Polsce będziecie mieszkać????

Pierwsza :-p:-p:-D:-D:-D od wieeelu dni chyba ;-)ale na bb jestem codziennie już przed 8 :tak::tak: jak G. wychodzi do pracy ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::-D

oj nie nie nie to JA TYGRYCH przez dwa poprzednie dni byłam pierwsza na BB:laugh2::laugh2::-):-) przynajmniej na tym wątku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

a teraz się witam piątkowo :tak: dziewczyny czy wy też tracicie poczucie czasu siedząc w domu???? ja muszę się czasem dłużej zastanowić jaki jest dziś dzień:zawstydzona/y: może to skleroza wynikająca z mojego sędziwego wieku:szok:
ok idę po cieplutką kawusię z mleczkiem :tak: na dworze bialutko , śnieg już nie sypie ale mroźno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::szok: nie wiem czy dziś na dwór wyjdziemy :eek:

reklama
Tygrysku, chodziło mi raczej o to, że ja już dawno nie byłam pierwsza, a dzis się zmobilizowałam i udało się ;-):-p:-D:-D, chociaż szczerze, to nie było trudne :-p:-D:-D:-D, czekałam chyba z pół godziny aż któraś wyskoczy... "Wstałam - pierwsza" :-p:-p, a tu cisza :eek::szok::szok:, więc byłam to ja :-p:-p:-D:-D:tak:

Tygrysku, chodziło mi raczej o to, że ja już dawno nie byłam pierwsza, a dzis się zmobilizowałam i udało się ;-):-p:-D:-D, chociaż szczerze, to nie było trudne :-p:-D:-D:-D, czekałam chyba z pół godziny aż któraś wyskoczy... "Wstałam - pierwsza" :-p:-p, a tu cisza :eek::szok::szok:, więc byłam to ja :-p:-p:-D:-D:tak:
Ło matko Edzie przez ten mróz chyba wszystkie zwoje w mózgu mi pozamarzały:szok::szok::szok: i nie rozumiem słowa czytanego:szok::szok::laugh2: ale juz teraz zakumałam:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps mnie naprawdę mózg zamarzł:szok: słłowo pisane miało być:szok::szok::szok: idę się podgrzać do piekarnika może pomoże :eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
jeszcze kilka dni śnieg i znowu ma byc plusowa temperatura :/ więc będzie chlapaaaa

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)

Prawdę powiedziawszy uważam, że to od rodziców zależy, czy mając rodzeństwo czujemy się pokrzywdzeni. Bo to oni od najmłodszego kształtują nas jako stworzenia rodzinne i społeczne. Ja jako dziecko też czasem czułam się pokrzywdzona bo: nie miałam swojego pokoju, niańczyłam siostrę, dzieliłam się zabawkami (pewnie dlatego, że musiałam a nie chciałam). Potem jako nastolatka w ogóle nie mogłam się z nią dogadać, ona była jeszcze dzieckiem ja już właściwie nie.
ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdybym miała jej nie mieć to nie wiem co bym zrobiła i stwierdzam z pełną świadomością, że gdybym miała raz jeszcze przechodzić dzieciństwo, to tylko z nią i mogłabym być "pokrzywdzana" miliardy razy mocniej byleby tylko ona była.
Pieknie powiedziane!!MEdal dla Zapominajki:-):-)

Dziewczyny,ale mnie wczoraj zmoglo,jakas grypa zoladkowa,albo sie czyms zatrulam...buuuu,caly dzien nie wstalam z lozka i caly dzien mi sie wydawalo,ze mi ktos po zoladku skacze:wściekła/y:...Ale juz jest lepiej,poczytalam Agacie i Semiko,przodowniczki nasze:-D:-D...i reszte tez oczywiscie..
No i witamy sie piatkowo...!!Pojutrze wyjazd,yuuuuuuuhooooooooooooo:-):-):-)

reklama
Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow:)) A wiec:).......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima :)))Przeraza mnie to :szok:
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne :) Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych:)
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi :zawstydzona/y: Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci:wściekła/y:. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta.:tak: Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie:)))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
Witaj , wracaj do nas szybciutko i życzę udanej podróży :tak:
Pierwsza :-p:-p:-D:-D:-D od wieeelu dni chyba ;-)ale na bb jestem codziennie już przed 8 :tak::tak: jak G. wychodzi do pracy ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

Ja wyspana, Alanek po kaszce, buszuje po podłodze :tak:, teraz czekam aż się zmęczy i nyny :tak:

Wstawać spiochy !!! :-D:-D:-D
No i chyba nikt nie zauważył dobrych wieści ... no chyba , że ja źle coś interpretuje :-(
Mam nadzieję, że jednak dobrze skojazyłam :-D
ja tez juz nie spie :-) dzien dobry;-)
ale musze sie wziasc za sprzatanie:confused2: tyyyle sniegu mam za oknem:szok: ale -13 i chyba z malym nie wyjde dzis wczoraj wyszlam na 15 min do ogrodu chociarz zeby po sniezku sobie pochodzil ale dzis chyba sobie darujemy:sorry:

Ewushka witaj i zagladaj do nas jak najczesciej:tak:
u nas -16 i chyba nigdzie nie idziemy a śnieg sypie caaaały czas
Wogule nikt nie zwrócił uwagi na moje piękne dwa nowe suwaczki hlip hlip:-:)-:)-:)eek:;-)
Tygrysku jakie Ty masz sliczne suwaczki :-D

Do góry