reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ślicznie to wszystko ujęłyście :-)

Tylko nie wiem, czy faktycznie to, że ktoś chce mieć rodzeństwo czy wolałby być jedynakiem, to kwestia wychowania. Ja tutaj bardziej stawiam na osobowość, bo tak jak napisała Zapominajka, mimo tego, że nie raz czuła się pokrzywdzona, to nie chciałaby być jedynaczką.

Mam dwie siostry i wiem, że na żadnej koleżance czy przyjaciółce nie mogłabym tak polegać, jak na nich. Sama mam czworo dzieci i staram się wpoić im to, jak ważna jest rodzina, a ponieważ nas - rodziców - kiedyś zabraknie, oni są dla siebie najważniejsi. Niestety najstarszy syn, pomimo tego, że nigdy nie musiał "niańczyć" młodszego rodzeństwa i naprawdę miał super warunki, twierdzi, że wolałby być jedynakiem i tyle...Zapominajko, dałaś mi nadzieję, że kiedyś może to się zmienić i że doceni fakt posiadania rodzeństwa :-) A jeśli się nie zmieni to cóż... Zawsze będzie moim synem i zawsze będę go kochała takim jakim jest i przez to, że wolałby być jedynakiem nie jest dla mnie kimś gorszym... Po prostu wydaje mi się, że z rodzeństwem jest i weselej, i niejednokrotnie łatwiej :-)
semiko w jakim wieku masz dzieci ?

reklama
Jejku Agaciu my dziś same tutaj? Dwa takie nocne marki? :-D Wszyscy śpią? :szok:

Oj to chyba czas i na mnie :-) Dobrej nocki :-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow:)) A wiec:).......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima :)))Przeraza mnie to :szok:
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne :) Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych:)
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi :zawstydzona/y: Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci:wściekła/y:. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta.:tak: Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie:)))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)

Pierwsza :-p:-p:-D:-D:-D od wieeelu dni chyba ;-)ale na bb jestem codziennie już przed 8 :tak::tak: jak G. wychodzi do pracy ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

Ja wyspana, Alanek po kaszce, buszuje po podłodze :tak:, teraz czekam aż się zmęczy i nyny :tak:

Wstawać spiochy !!! :-D:-D:-D

reklama
ja tez juz nie spie :-) dzien dobry;-)
ale musze sie wziasc za sprzatanie:confused2: tyyyle sniegu mam za oknem:szok: ale -13 i chyba z malym nie wyjde dzis wczoraj wyszlam na 15 min do ogrodu chociarz zeby po sniezku sobie pochodzil ale dzis chyba sobie darujemy:sorry:

Ewushka witaj i zagladaj do nas jak najczesciej:tak:

Do góry