tygrysek82
Fanka BB :)
Ale Agacia mnie goni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a jak hihiAle Agacia mnie goni
Ale Agacia mnie goni
Witaj Kochana! Oczywiscie, ze Cie przygarniemy Tylko zagladaj do nas czesciej;-)Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow) A wiec.......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima ))Przeraza mnie to
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta. Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
edde czyzbys nam o czyms zapomniala powiedziec?Pierwsza od wieeelu dni chyba ;-)ale na bb jestem codziennie już przed 8 jak G. wychodzi do pracy ;-)
Zdroweczka zyczymy Pewnie to jednodniowe cholerstwo, skoro dzis jest juz lepiej;-)Dziewczyny,ale mnie wczoraj zmoglo,jakas grypa zoladkowa,albo sie czyms zatrulam...buuuu,caly dzien nie wstalam z lozka i caly dzien mi sie wydawalo,ze mi ktos po zoladku skacze...Ale juz jest lepiej,poczytalam Agacie i Semiko,przodowniczki nasze...i reszte tez oczywiscie..
No i witamy sie piatkowo...!!Pojutrze wyjazd,yuuuuuuuhooooooooooooo:-):-):-)
Agaciu zwykle to chyba w takiej wlasnie kolejnosci jak piszesz powinny wychodzic zabki, ale z tym tez nie ma reguly, bywa roznie. Filipowi np wychodzily zabki ksiazkowo, najpierw dolne jednyki, poznije gorne, gorne dwojki, a teraz wyszly mu 2 gorne piatki A przerwa sie nie martw. Jesli dobrze kojarze Juleczka Madzienki tez ma dluuuga przerwe. Synkowi kuzynki mojego meza pierwsze zabki 2 dolne jednyki wyszly w wieku 9 miesiecy, a kolejny dopiero jak mial 14.Dziewczyny w jakiej kolejności wychodzą ząbki. Mati ma jedynki górne i dolne i dwójki górne i co teraz powinno wyjść dwójki dolne ?2 miesiące nic juz sie nie wykluło
Bardzo sie ciesze Kasiu,zobaczysz jak fajnie bedzie wracac do Oliwki po pracy;-):-)..hey
Ja już po szkoleniu.
W poniedziałek mam dzień próbny od 9-14.
M. zostaje z Młodą w domu:-)Cieszę się , że wreszcie się gdzieś rusze i wyjdę do ludzi.
Jesli chodzi o rodzeństwo to mam 5 lat młodszego brata i fajnie Nam razem.
Czasami się tak wygłupiamy , że rodzice leja ze śmiechu.
Wiem , że zawsze możemyna siebie liczyć.
Sama chciałbym mieć 3 dzieci
A dzisiaj zimno brrrrrrr ale na ogród na chwilkę wyjdziemy.
Nie mogę się już Świąt doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100 LAT DLA MAKSIUNIA:-):-):-):-)