reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ale muszę Wam powiedzieć że dzisiaj pierwszy raz od baaaaardzo dawna miałam naprawdę fajną noc, Bartek zasnął o 19, ok 22:30 obudził się na chwilę żeby przywitać się z tatusiem który wrócił z pracy, zasnął i spał do 5:30. Dałam mu mleko i pospaliśmy jeszcze do 8 :szok::tak:

Czesc Dziewczynki;-)
U nas jak w calej Polsce zreszta mrozno i bialo za oknem.
Spacerek sobie darujemy, bo niestety goraczki u nas ciag dalszy:-( Wczoraj wieczorem bylo znowu39 st, ale dalam malemu syropek i w nocy nie mial temperatury. Rano znowu stan podgoraczkowy 37,8st, ale wstrzymuje sie jeszcze z paracetamolem. Nie wiem czy isc do lekarza, bo innych objawow brak, apetyt ma, troszke marudzi, ale ogolnie jest dosc pogodny (ja przy 38st leze i jecze:eek:). Teraz spi, a ja chyba tez sie poloze, bo jakas niewyspana jestem:zawstydzona/y:

STOOO LATEK DLA NASZEGO ROCZNIAKA MAKSIA!!!!!

Czesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow:)) A wiec:).......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima :)))Przeraza mnie to :szok:
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojne :) Victorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych:)
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodzi :zawstydzona/y: Wiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci:wściekła/y:. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta.:tak: Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie:)))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
Witaj Kochana! Oczywiscie, ze Cie przygarniemy:tak: Tylko zagladaj do nas czesciej;-)
A co sklonilo Was do powrotu do PL?
Pierwsza :-p:-p:-D:-D:-D od wieeelu dni chyba ;-)ale na bb jestem codziennie już przed 8 :tak::tak: jak G. wychodzi do pracy ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:
edde czyzbys nam o czyms zapomniala powiedziec?:-p
Dziewczyny,ale mnie wczoraj zmoglo,jakas grypa zoladkowa,albo sie czyms zatrulam...buuuu,caly dzien nie wstalam z lozka i caly dzien mi sie wydawalo,ze mi ktos po zoladku skacze:wściekła/y:...Ale juz jest lepiej,poczytalam Agacie i Semiko,przodowniczki nasze:-D:-D...i reszte tez oczywiscie..
No i witamy sie piatkowo...!!Pojutrze wyjazd,yuuuuuuuhooooooooooooo:-):-):-)
Zdroweczka zyczymy:tak: Pewnie to jednodniowe cholerstwo, skoro dzis jest juz lepiej;-)
Dziewczyny w jakiej kolejności wychodzą ząbki. Mati ma jedynki górne i dolne i dwójki górne i co teraz powinno wyjść dwójki dolne ?2 miesiące nic juz sie nie wykluło :eek:
Agaciu zwykle to chyba w takiej wlasnie kolejnosci jak piszesz powinny wychodzic zabki, ale z tym tez nie ma reguly, bywa roznie. Filipowi np wychodzily zabki ksiazkowo, najpierw dolne jednyki, poznije gorne, gorne dwojki, a teraz wyszly mu 2 gorne piatki:szok: A przerwa sie nie martw. Jesli dobrze kojarze Juleczka Madzienki tez ma dluuuga przerwe. Synkowi kuzynki mojego meza pierwsze zabki 2 dolne jednyki wyszly w wieku 9 miesiecy, a kolejny dopiero jak mial 14.

moja mama była u lekarza..zdjęcli gips iii.....noga jest przestawiona :no: czyli że bedą łamać..ma skierowanie na oddzial ale nawet jej nigdzie dzisiaj nie przyjmą bo miejsc nie ma :szok: ale czeka az lekaże skończą planowe zabiegi żeby zrobili konsultację dokładną...ehhh no to pieknie 6 tygodni na nic :-( a jak złamia to kolejne 6 będzie,a u nich teraz taka nie ciekawa sytuacja w pracy że mówiła że musi wrocić od nowego roku do pracy bo inaczej lipka będzie z premią..

hey

Ja już po szkoleniu.
W poniedziałek mam dzień próbny od 9-14.
M. zostaje z Młodą w domu:-)Cieszę się , że wreszcie się gdzieś rusze i wyjdę do ludzi.

Jesli chodzi o rodzeństwo to mam 5 lat młodszego brata i fajnie Nam razem.
Czasami się tak wygłupiamy , że rodzice leja ze śmiechu.
Wiem , że zawsze możemyna siebie liczyć.
Sama chciałbym mieć 3 dzieci:tak:

A dzisiaj zimno brrrrrrr ale na ogród na chwilkę wyjdziemy.
Nie mogę się już Świąt doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

100 LAT DLA MAKSIUNIA:-):-):-):-)

hey

Ja już po szkoleniu.
W poniedziałek mam dzień próbny od 9-14.
M. zostaje z Młodą w domu:-)Cieszę się , że wreszcie się gdzieś rusze i wyjdę do ludzi.

Jesli chodzi o rodzeństwo to mam 5 lat młodszego brata i fajnie Nam razem.
Czasami się tak wygłupiamy , że rodzice leja ze śmiechu.
Wiem , że zawsze możemyna siebie liczyć.
Sama chciałbym mieć 3 dzieci:tak:

A dzisiaj zimno brrrrrrr ale na ogród na chwilkę wyjdziemy.
Nie mogę się już Świąt doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

100 LAT DLA MAKSIUNIA:-):-):-):-)
Bardzo sie ciesze Kasiu,zobaczysz jak fajnie bedzie wracac do Oliwki po pracy;-):-)..
A jesli chodzi o rodzenstwo u mnie...to ja mam pieciu braci,jeden starszy,o rok,dwoch mlodszych o rok i dwa,jeden-15 lat i jeden-4dajecie wiare..:szok::-D:-D..

reklama
Laseczki dobrze się domyślacie :-p:-D:-D:-D, taka zagadka z rana to miała być :-D:-D:-D

Ja jestem jedynaczką :zawstydzona/y::-:)-(, tzn. nie do końca bo moja mama się rozwiodła jak miałam chyba roczek :-(, a po wielu latach dowiedziałam się, że mój ojciec ma syna :szok::szok: on chyba ma teraz z 18 lat :szok: ale mieszka na mazurach :sorry:, i raz go widziałam chyba ze 3 lata temu :szok:

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów !!

ok. ide myć podłogi zajrze pózniej ;-):tak:

Do góry