nikado
Zaangażowana w BB
dzień dobry, dzień dobry
Patrysiu, ja chciałabym się ociągać ze wstawaniem, ale niestety! Bartek jakiś tydzień temu stwierdził że szkoda dnia na spanie i godzina 6 to idealna pora na wstawanie wcale go nie obchodzi że jest jeszcze ciemno no więc tak sobie wstajemy...
U nas od rana sypie, już jest dosyć biało. Rano Bartek stał przy oknie balkonowym i patrzył z otwartą buzią
Ollcia doskonale znam ten ból Lilka juz od paru miesięcy wstaję o 5-5:30
Na początku była masakra a teraz już się chyba przyzwyczaiłam.
Hej
Jeny myslalam ze jak ruszę to bede miala chwile dla was...mylilam sie w pracy nie mam czasu nawet pomyslec o bb a w domu ostatnie dni to do 21 jescze pracowalam. Wczoraj dopiero mialam "wolniejszy"dzien ale odrabialam go jako mama, dzis za to ide do mojej chrzesniaczki na roczek a od jutra znowu praca....
Nie mam czasu Was nadrobic wiec z góry przepraszam ze tylko o sobie.
Buziaki
Cyprysiowa podziwiam ja nie pracuję zawodowo a i tak na nic czasu nie mam.
No ale z własnym biznesem tak to chyba jest na początku trzeba ie nieźle naharować. Powodzenia życzę
Witajcie kochane.
Ja dzisiaj miałam dzień dziecka i pospałam do 10
I jestem wyspana jak dawno nie byłam;-)
Oj ale zazdroszczę
hey
Dzisiaj kolej M. przy Młodej więc pospałam za długo i teraz łebek mnie boli ale boli mnie też z innego powodu ale to gdzie indziej.
Udanych imprezek Kochane!!!!:-)
Ale zazdroszczę a swoją drogą fajny taki układ wstawania na zmianę. Chociaż u mnie chyba tak nie da rady:-( Mojego mężusia nawet wołami nie da się zwlec rano z łóżka tymbardziej że Lilka wstaję ok 5 rano.