Agacia82
Mami :)
o dziekuję dobra duszyczkoAgaciu, ja Ci życzę
Lecę sie juz kąpac i położe się, może uda mi sie zasnąć.
Dobranoc kochane mamuśki
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o dziekuję dobra duszyczkoAgaciu, ja Ci życzę
Dobranoc kochane mamuśki
a ja jestem wsciekla dzisiaj caly dzien.Meble kuchenne zamawialismy z 9 tygodni temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!montaz mial byc w przyszlym tygodniu ale debile zadzwonili i powiedzieli ze maja awarie i meble beda dopiero za 3 tygodnie
Mój właśnie wrócił, po tygodniowej nieobecności, ale nawet jego powrót nie bardzo mnie cieszy.
Ja zamiast kawki piję kakao,
Ogólnie jestem jakaś zdołowana i zdenerwowana cały czas, nie chce mi się żyć, nic mi się nie chce.
Siedzę czytam różne blogi o śmierci dzieci i ryczę, spać za bardzo tez nie mogę, całe moje zycie do niczego
no dotarlam,
ufff napracowalam sie, bo jutro kokusia przyjezdza wiec robimy imprezke
ciasto nawet juz upieklam
wiec kto chetny to zapraszam
Jezuuu co Wy z ta walką
Czy jest tutaj jakaś mamuska co nie pije jakiegoś alkoholu teraz ? Oprócz mnie \
Edus a ty się też nie smutaj
Szkoda ze wszystkie mieszkamy tak daleko od siebie :-(
Dzieki Semiko, też sobie powtarzam, ze w koncu kiedyś musi być lepiej,a le czasem po prostu nie wyrabiam.
Tygrysku, trzymam za słowo, będziesz za gosposie nam robić i dogadzac nam pysznym jedzonkiem.
Agaciu, ja Ci życzę
Dobranoc kochane mamuśki
Ale macie pesymistyczne podejście do życia. Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Jak mam doła to sie zawsze pocieszam, że inni maja gorzej. Zresztą mamy takie kochane dzieci, chociaz czasem niedobre, że jest dla kogo się uśmiechać .
Życzę pozytywnej energii.
iiiiiiii tam nikt nie zauważyłlaski, ale ja byki strzelam, sooorrrryyyy, to chyba przez to wino dopijam lampkę i finisz :-(, ale wstyd (chociaż u mnie ortografia zawsze leżała) :-(
dobra to ja tez uciekam spać
Dobranoc
a gdzie jest reszta mamusiek?