reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
to jeszcze zostaly wolne terminy na czerwic i sierpień :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
oki, ale wiesz ja nie zartuje, jade i tyle, juz od jutra zaczynam rzucac kase do skarbonki:tak::tak::tak::tak:
a ta twija oferta to z wyzywieniem czy bez:-p:-p:-D:-D:-D
Ja tez nie zartuję:-)
Jak dla Ciebie to może być z wyżywieniem, kupię wielki wór kaszy gryczanej i damy radę:-D

A ja chciała bym mieszkać baaaardzo nad morzem i np. spotkać się z Tobą, ale tak odległość :szok::szok::szok:, KOCHAM MORZEEEEE !!! plaże, piasek .....:-( a tu nic ...
Kochana nic straconego, pakuj Alanka i przyjedź oderwiemy sie razem od problemów. Tak na serio to będę chyba sama z Madzią w ferie, bo chłopaki moze gdzieś pojadą z moimi rodzicami, więc naprawdę mogłabyś przyjechać, jeśli oczywiście lubisz morze zimą

Ale macie pesymistyczne podejście do życia. Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Jak mam doła to sie zawsze pocieszam, że inni maja gorzej. Zresztą mamy takie kochane dzieci, chociaz czasem niedobre, że jest dla kogo się uśmiechać :happy:.
Życzę pozytywnej energii.

Dzieki Semiko, też sobie powtarzam, ze w koncu kiedyś musi być lepiej,a le czasem po prostu nie wyrabiam.

Tygrysku, trzymam za słowo, będziesz za gosposie nam robić i dogadzac nam pysznym jedzonkiem.

Agaciu, ja Ci życzę:szok::-D

Lecę sie juz kąpac i położe się, może uda mi sie zasnąć.
Dobranoc kochane mamuśki

:-D:-D:-D

Ja tez nie zartuję:-)
Jak dla Ciebie to może być z wyżywieniem, kupię wielki wór kaszy gryczanej i damy radę:-D

Kochana nic straconego, pakuj Alanka i przyjedź oderwiemy sie razem od problemów. Tak na serio to będę chyba sama z Madzią w ferie, bo chłopaki moze gdzieś pojadą z moimi rodzicami, więc naprawdę mogłabyś przyjechać, jeśli oczywiście lubisz morze zimą

Zimą :szok::szok::szok::szok:, hmmm, to nie wiem :-p:-D:-D, zawsze tak dupeczkę latem wygrzewałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D, mam samochód ale bez pilota w samochodzie sama nie przejechała bym 100 km, a ty mi mówisz o samotnej wyprawie nad morze :szok::szok::szok:, to była bym chyba na przyszłą zimę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a innych środków lokomocji nie przewiduję :no:. Coprawda 2 lata temu jechałam całe 12 godzin nad morze za kułkiem, ale z G. u boku, czyli skręć w lewo, i w prawo, a teraz prosto, i tak od Cieszyna do Mielna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:

reklama
Dzieki Semiko, też sobie powtarzam, ze w koncu kiedyś musi być lepiej,a le czasem po prostu nie wyrabiam.

Tygrysku, trzymam za słowo, będziesz za gosposie nam robić i dogadzac nam pysznym jedzonkiem.

Agaciu, ja Ci życzę:szok::-D

Lecę sie juz kąpac i położe się, może uda mi sie zasnąć.
Dobranoc kochane mamuśki
kolorowych no i wiesz erotycznych rowniez
i mozesz zaczynac robic zapasy kaszy:-D:-D:-D

Do góry