reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
to jeszcze zostaly wolne terminy na czerwic i sierpień :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
oki, ale wiesz ja nie zartuje, jade i tyle, juz od jutra zaczynam rzucac kase do skarbonki:tak::tak::tak::tak:
a ta twija oferta to z wyzywieniem czy bez:-p:-p:-D:-D:-D
Ja tez nie zartuję:-)
Jak dla Ciebie to może być z wyżywieniem, kupię wielki wór kaszy gryczanej i damy radę:-D

A ja chciała bym mieszkać baaaardzo nad morzem i np. spotkać się z Tobą, ale tak odległość :szok::szok::szok:, KOCHAM MORZEEEEE !!! plaże, piasek .....:-( a tu nic ...
Kochana nic straconego, pakuj Alanka i przyjedź oderwiemy sie razem od problemów. Tak na serio to będę chyba sama z Madzią w ferie, bo chłopaki moze gdzieś pojadą z moimi rodzicami, więc naprawdę mogłabyś przyjechać, jeśli oczywiście lubisz morze zimą

Ale macie pesymistyczne podejście do życia. Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Jak mam doła to sie zawsze pocieszam, że inni maja gorzej. Zresztą mamy takie kochane dzieci, chociaz czasem niedobre, że jest dla kogo się uśmiechać :happy:.
Życzę pozytywnej energii.

Dzieki Semiko, też sobie powtarzam, ze w koncu kiedyś musi być lepiej,a le czasem po prostu nie wyrabiam.

Tygrysku, trzymam za słowo, będziesz za gosposie nam robić i dogadzac nam pysznym jedzonkiem.

Agaciu, ja Ci życzę:szok::-D

Lecę sie juz kąpac i położe się, może uda mi sie zasnąć.
Dobranoc kochane mamuśki

:-D:-D:-D

Ja tez nie zartuję:-)
Jak dla Ciebie to może być z wyżywieniem, kupię wielki wór kaszy gryczanej i damy radę:-D

Kochana nic straconego, pakuj Alanka i przyjedź oderwiemy sie razem od problemów. Tak na serio to będę chyba sama z Madzią w ferie, bo chłopaki moze gdzieś pojadą z moimi rodzicami, więc naprawdę mogłabyś przyjechać, jeśli oczywiście lubisz morze zimą

Zimą :szok::szok::szok::szok:, hmmm, to nie wiem :-p:-D:-D, zawsze tak dupeczkę latem wygrzewałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D, mam samochód ale bez pilota w samochodzie sama nie przejechała bym 100 km, a ty mi mówisz o samotnej wyprawie nad morze :szok::szok::szok:, to była bym chyba na przyszłą zimę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a innych środków lokomocji nie przewiduję :no:. Coprawda 2 lata temu jechałam całe 12 godzin nad morze za kułkiem, ale z G. u boku, czyli skręć w lewo, i w prawo, a teraz prosto, i tak od Cieszyna do Mielna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:

reklama
Dzieki Semiko, też sobie powtarzam, ze w koncu kiedyś musi być lepiej,a le czasem po prostu nie wyrabiam.

Tygrysku, trzymam za słowo, będziesz za gosposie nam robić i dogadzac nam pysznym jedzonkiem.

Agaciu, ja Ci życzę:szok::-D

Lecę sie juz kąpac i położe się, może uda mi sie zasnąć.
Dobranoc kochane mamuśki
kolorowych no i wiesz erotycznych rowniez
i mozesz zaczynac robic zapasy kaszy:-D:-D:-D

Do góry