reklama
pytia
Fanka BB :)
A ja chyba napewno jak będzie chłopiec to chcę Jasia bo jakoś nic innego mi ostatnio w ucho nie wpada...
Polecam Jasia, są z nich słodkie łobuziaki
My rozważamy na razie Emilkę albo Hanię, które wam się bardziej podoba?
Hania śliczne
Kluskawawa
Mi się Hania mocno podoba :-):-)
renia200
mama Victorki :)
Witam grudnioweczki
Ja właśnie po sniadanku pomalutku zbieram się do pracy.
Przemyslałam całą tą wczorajszą rozmowę z lekarzem i stwierdziłam że nie będe panikować - poczekam na USG. Jeśli byłoby coś nie tak to kazałby mi się oszczędzać, a ja byłam w 17 tygodniu u innego lekarza i powiedział że wszystko jest w porządku. Zobaczymy;-)
Cieszy mnie moja waga od początku przytyłam tylko 5 kilo:-).
Dopiero za miesiąc będę mieć robione badanie krwi na cukier i lekarz powiedział że mogę zjeść śniadanie - nie rozumię dlaczego. Chyba i tak nie będę jeść.
Ja właśnie po sniadanku pomalutku zbieram się do pracy.
Przemyslałam całą tą wczorajszą rozmowę z lekarzem i stwierdziłam że nie będe panikować - poczekam na USG. Jeśli byłoby coś nie tak to kazałby mi się oszczędzać, a ja byłam w 17 tygodniu u innego lekarza i powiedział że wszystko jest w porządku. Zobaczymy;-)
Cieszy mnie moja waga od początku przytyłam tylko 5 kilo:-).
Dopiero za miesiąc będę mieć robione badanie krwi na cukier i lekarz powiedział że mogę zjeść śniadanie - nie rozumię dlaczego. Chyba i tak nie będę jeść.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Oba prześliczne Emilkę to już moja młodsza siostra "zamówiła" więc nawet nad nią nie myślałam. Ja bym się jednak skłaniała ku Hani
ach jak mnie moj zdenerwował....
do Polski bede sama wracac a on pozniej doleci co on sobie mysli!!!!! nie zmienia sie planow w ostatniej chwili a juz napewno nie zmusi mnie do zmiany moich
przepraszam ze sie nie przywitalam na poczatku... Witam was dziewczyny...
Hania zdecydowanie bardziej mi sie podoba... ciekawe czemu ale teraz Majka też mi sie podoba...
ide dalej sie powkurzać... niech no tylko wróci z pracy... obiad sam sobie bedzie musial ugotowac...
do Polski bede sama wracac a on pozniej doleci co on sobie mysli!!!!! nie zmienia sie planow w ostatniej chwili a juz napewno nie zmusi mnie do zmiany moich
Hania zdecydowanie bardziej mi sie podoba... ciekawe czemu ale teraz Majka też mi sie podoba...
ide dalej sie powkurzać... niech no tylko wróci z pracy... obiad sam sobie bedzie musial ugotowac...
pytia
ach jak mnie moj zdenerwował....
Nie dziwię się twojej irytacji, też bym się wkurzała. Tez nie lubię zmiany planów w ostatniej chwili. Ale nie denerwuj się, dzidzia ważniejsza
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zdecydowanie bardziej podoba mi sie Emilka....może dla tego,ze my z miskiem chcielismy dla chlopca Emilek...hahaha Emila kojarzy mi sie z dobrymi ludzmi...:-)