reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam grudnioweczki

Ja właśnie po sniadanku pomalutku zbieram się do pracy.
Przemyslałam całą tą wczorajszą rozmowę z lekarzem i stwierdziłam że nie będe panikować - poczekam na USG. Jeśli byłoby coś nie tak to kazałby mi się oszczędzać, a ja byłam w 17 tygodniu u innego lekarza i powiedział że wszystko jest w porządku. Zobaczymy;-)

Cieszy mnie moja waga od początku przytyłam tylko 5 kilo:-).

Dopiero za miesiąc będę mieć robione badanie krwi na cukier i lekarz powiedział że mogę zjeść śniadanie - nie rozumię dlaczego:baffled:. Chyba i tak nie będę jeść.:no:

ach jak mnie moj zdenerwował.... :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
do Polski bede sama wracac a on pozniej doleci :crazy: co on sobie mysli!!!!! nie zmienia sie planow w ostatniej chwili a juz napewno nie zmusi mnie do zmiany moich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przepraszam ze sie nie przywitalam na poczatku... Witam was dziewczyny...

Hania zdecydowanie bardziej mi sie podoba... ciekawe czemu :baffled: ale teraz Majka też mi sie podoba...

ide dalej sie powkurzać... niech no tylko wróci z pracy... obiad sam sobie bedzie musial ugotowac...

ach jak mnie moj zdenerwował.... :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
do Polski bede sama wracac a on pozniej doleci :crazy: co on sobie mysli!!!!! nie zmienia sie planow w ostatniej chwili a juz napewno nie zmusi mnie do zmiany moich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przepraszam ze sie nie przywitalam na poczatku... Witam was dziewczyny...

Hania zdecydowanie bardziej mi sie podoba... ciekawe czemu :baffled: ale teraz Majka też mi sie podoba...

ide dalej sie powkurzać... niech no tylko wróci z pracy... obiad sam sobie bedzie musial ugotowac...

Nie dziwię się twojej irytacji, też bym się wkurzała. Tez nie lubię zmiany planów w ostatniej chwili. Ale nie denerwuj się, dzidzia ważniejsza :)

reklama
Do góry