reklama
mia_
Fanka BB :)
fasolkamaria
Fanka BB :)
Ania i Ja się przyłączam do Gratulek :-)
M
marzycielka
Gość
Marzycielka nic się nie martw że masz łożysko na ścianie przedniej. Najważniejsze że nie schodzi w dół lub nie zakrywa właśnie ujścia szyjki macicy. W pierwszej ciąży też miałam na ścianie przedniej i wszystko było ok. Teraz też mam na przedniej ścianie i może przez to kopniaczki wyczuwam bardziej delikatnie pewnie z wiekiem ciąży kopniaki już będą silne bo i dzidzia będzie silniejsza.
Oki troszkę mi lepiej:-) Dowiem się o 19.50 jak z tym moim łozyskiem.
Witam wszystkich:-)
My byliśmy dzisiaj na 4D i będziemy mieć synusia Leżał obrócony pleckami i nie wiele chciał nam pokazać...Ale nogi rozłożył chyba najszerzej jak umiał Za to buźkę zakrywał rączkami Nie chciał pokazać i koniec kropka Rozwija sie bardzo dobrze,wszystko jest w porządku.Waży 618 gram,a ile mierzy to powiem szczerze,że nie wiem.Najważniejsze,że zdrowy
GRATULACJE synusia!!
Kurcze to mnie nastraszyłaś jak twój teraz waży 618 gram a moja tydzień temu ważyła 670 gram i to był 24 tyg ciąży to poród może być niezły:-(.
Moja mama chyba wykrakała dużąąąą dziewuchę...
Ja tam sobie też żartuje :-) mojej Kluski staram się nie brać na serio a co dopiero na Was mam się tu boczyć
Ale przygana się należy bo za bardzo tych biedncyh mężulków męczycie okropnice a prym widze wiedzie marzycielka pozdrów męża odemnie:-):-)
A ja tak nie uważam. Wiele dziewczyn z forum kłóci się ze swoimi facetami tylko nie wszystkie piszą o tym otwarcie.
Wolę wyżalic się dziewczynom niż się zmknąć w sobie i tylko kumulować złe emocje.
Ale skoro mam się narażać na takie komentarze, że marzycielka to taka a taka "małpa" dla męża to chyba zachowam dla siebie swoje problemiki.
O 19.50 jedziemy z mężem na USG kontrolne . Zobaczymy ile córcia przez tydzień przybrała na wadze. Bardzo mnie to ciekawi bo równy tydzień temu ważyła 670 gram i ok. 25 cm miała.
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Marzycielka nam pani doktor powiedziała,ze rośnie średniaczek Całe szczęście,że nie jest większy,bo nie wiem którędy by wyszedł Ale Ty sie nie przejmuj,bo może Twoja córcia teraz będzie rosła wolniej.A o "problemach" z mężem możesz śmiało pisać,bo lepiej jak sie nam wyżalisz niż jak jego do końca zamęczysz I chyba nie ma sie co obrażać na wypowiedź Kluskiwawy,bo przecież to był żart;-) Więcej poczucia humoru kobitko
reklama