reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ania2608 gratuluję synka!!!

a ja jade dziś na wizyte kontrolną do mojej ginki, zobaczymy czy wszystkie wyniki mam ok, najbardziej to interesuje mnie czy nie mam cukrzycy ciążowej, bo powiem szczeże że słodycze teraz odpychają mnie całkowicie

Dziękuję Wam bardzo kobitki:-) I chłopaki;-) Miał być Fabian i niby było już uzgodnione,ale mój mąż najwidoczniej o tym zapomniał,bo ma zamiar szukać dalej.No cóż,ja za nim nie nadążam.

Marzycielka nic się nie martw że masz łożysko na ścianie przedniej. Najważniejsze że nie schodzi w dół lub nie zakrywa właśnie ujścia szyjki macicy. W pierwszej ciąży też miałam na ścianie przedniej i wszystko było ok. Teraz też mam na przedniej ścianie i może przez to kopniaczki wyczuwam bardziej delikatnie pewnie z wiekiem ciąży kopniaki już będą silne bo i dzidzia będzie silniejsza.

Oki troszkę mi lepiej:-) Dowiem się o 19.50 jak z tym moim łozyskiem.

Witam wszystkich:-)
My byliśmy dzisiaj na 4D i będziemy mieć synusia:tak: Leżał obrócony pleckami i nie wiele chciał nam pokazać...Ale nogi rozłożył chyba najszerzej jak umiał:-D Za to buźkę zakrywał rączkami:-D Nie chciał pokazać i koniec kropka:-p Rozwija sie bardzo dobrze,wszystko jest w porządku.Waży 618 gram,a ile mierzy to powiem szczerze,że nie wiem.Najważniejsze,że zdrowy:tak:

GRATULACJE synusia!!
Kurcze to mnie nastraszyłaś jak twój teraz waży 618 gram a moja tydzień temu ważyła 670 gram i to był 24 tyg ciąży to poród może być niezły:-(.
Moja mama chyba wykrakała dużąąąą dziewuchę...

Ja tam sobie też żartuje :-) mojej Kluski staram się nie brać na serio a co dopiero na Was mam się tu boczyć :-p

Ale przygana się należy bo za bardzo tych biedncyh mężulków męczycie okropnice :-p:-p a prym widze wiedzie marzycielka:-p:-D pozdrów męża odemnie:-):-)

A ja tak nie uważam. Wiele dziewczyn z forum kłóci się ze swoimi facetami tylko nie wszystkie piszą o tym otwarcie.
Wolę wyżalic się dziewczynom niż się zmknąć w sobie i tylko kumulować złe emocje.
Ale skoro mam się narażać na takie komentarze, że marzycielka to taka a taka "małpa" dla męża to chyba zachowam dla siebie swoje problemiki.

O 19.50 jedziemy z mężem na USG kontrolne . Zobaczymy ile córcia przez tydzień przybrała na wadze. Bardzo mnie to ciekawi bo równy tydzień temu ważyła 670 gram i ok. 25 cm miała.

Marzycielka nam pani doktor powiedziała,ze rośnie średniaczek:tak: Całe szczęście,że nie jest większy,bo nie wiem którędy by wyszedł:-p Ale Ty sie nie przejmuj,bo może Twoja córcia teraz będzie rosła wolniej.A o "problemach" z mężem możesz śmiało pisać,bo lepiej jak sie nam wyżalisz niż jak jego do końca zamęczysz:-p I chyba nie ma sie co obrażać na wypowiedź Kluskiwawy,bo przecież to był żart;-) Więcej poczucia humoru kobitko:-p

reklama
Po za tym może to Twój mąż jest taka małpa,a nie Ty i to on się kłuci z Tobą,a nie Ty z nim:-p No,ale Kluskawawa jest tutaj jedynym mężczyznom,więc musi bronić facetów i to sam jeden wszystkich naraz:-p

Do góry