Agacia82
Mami :)
Juz czasami mam wszystkiego dość :-(A cio się stało???
Ale juz takie moje fajne życie :-(
Satin a Ty pracujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz czasami mam wszystkiego dość :-(A cio się stało???
Agacia no co Ty Uszy do góry!!!!!!!!!! i tulaski przytulaski od Tygrycha i nawet kawy mogę się z Tobą napić;-)
A wiesz , chyba masz rację ... napiłabym się ... bo tylko siedze i ryczęAgacia no co Ty Uszy do góry!!!!!!!!!! i tulaski przytulaski od Tygrycha i nawet kawy mogę się z Tobą napić;-)
oooooooooooooooooooooo ja jestem za tylko może teraz kawka a coś mocniejszego jak dzieci pójdą spać żeby wiecie później o nas w prasie nie pisali że pod wpływem alkoholu dziećmi się zajmujemy :-)Ja też się na kawkę piszę i nawet na porawę humorku jakiegoś drinkczka byśmy wypiły:-)
Juz czasami mam wszystkiego dość :-(
Ale juz takie moje fajne życie :-(
Satin a Ty pracujesz?
ok to postanowione CZAS NA KAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!A wiesz , chyba masz rację ... napiłabym się ... bo tylko siedze i ryczę
Mały mi coś wcika do rąki, patrze a on mi przyniósł stary modem
aa to witaj wśród kurczaków domowychJa też mam czasem dość wszystkiego-a głownie wszystkichAgaciu nie pracuję-jestem pełnoetatową mamą, żoną i gosposią-taka no kura domowa
No własnie ja też :-(Ja też mam czasem dość wszystkiego-a głownie wszystkichAgaciu nie pracuję-jestem pełnoetatową mamą, żoną i gosposią-taka no kura domowa
Agaciu tutaj nikt nikogo nie dołuje i jeśli masz tylko ochotę to wiesz gdzie możesz się wygadaćNo własnie ja też :-(
ehhhh szkoda gadac ... nie będę Was dołować ... napijmy się kawy