reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też się na kawkę piszę i nawet na porawę humorku jakiegoś drinkczka byśmy wypiły:-)
oooooooooooooooooooooo ja jestem za:tak::tak::-D:-D tylko może teraz kawka a coś mocniejszego jak dzieci pójdą spać:-D:-D:-D:-D żeby wiecie później o nas w prasie nie pisali że pod wpływem alkoholu dziećmi się zajmujemy :-):-p:zawstydzona/y::sorry:

A wiesz , chyba masz rację ... napiłabym się ... bo tylko siedze i ryczę
Mały mi coś wcika do rąki, patrze a on mi przyniósł stary modem :eek:
ok to postanowione CZAS NA KAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
a ten modem to po co ci przyniósł???:eek::eek::eek::eek: może chce mieć własny komputer co?????i zaczyna go składać od modemu:-D

Więc dorze teraz kawka, a później co innego;-)Ale bycie takim kurczakiem to też praca-nawet bardziej ambitniejsza niż wszystkie inne:cool2:

Agaciu główka do góry;-)

reklama
Do góry