reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
MAMUSKI ZE STOLICY IDZIECIE??????

Ja chetnie poszłabym, szkoda że w Lublinie nie ma takiej imprezki:sorry::sorry::sorry::sorry:

Już w niedzielę są mikołajki, z tej okazji w Warszawie o 14 zaczyna się
impreza
"Mikołajkowe Baby Loves Disco". Baby Love Disco na początku było
organizowane
tylko zagranicą, a od jakiegoś czasu imprezy organizowane są również
Polsce.
Są to popołudniowe spotkania rodziców z dziećmi.

W Mikołajki w klubie Platinium będzie kilka stref:
- Strefa zabawy - tutaj dzieci będą mogły odpocząć, poczytać książki i
pobawić się;
- Strefa Fit Mama - konsultacje oraz porad dziecięcego psychologa, a
także oddać się relaksacyjnemu masażowi;
- Strefa Fryzjerkowo - tworzyć będą się wspaniałe fryzury disco;
- Strefa Czystej Wody Dafi - troszkę o wodzie, jaka jest najlepsza do
przygotowywania posiłków.

Dodatkowo: pokazy mody, konkursy z nagrodami

Mnóstwo tańca przy muzyce disco z lat '70- tych i '80- tych

Podczas imprezy będzie można również otrzymać Notatniki Brioko: Dzień
Dziewczynki i Dzień Chłopca :)

Cena biletu: 35 zł
Klubu Platinium ul. Fredry 6 w Warszawie rozpoczęcie godzina 14.

P.S.: Tutaj dowiesz się więcej o Baby Loves Disco:
www.babylovesdisco.com - zagraniczna strona
www.babylovesdisco.pl - polska strona

Ja chetnie poszłabym, szkoda że w Lublinie nie ma takiej imprezki:sorry::sorry::sorry::sorry:

impreza
organizowane
Polsce.

pobawić się;

wczoraj o tym rozmawialismy z M:-D:-D:-D
ale jeszce zastanawiamy sie bo karolina smarkata

Ostatnia edycja:
oj Bliźniaczku zdróweczka dla Madziuni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)​

KOCHANY KACPERKU

W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

Baby-Mickey-Mouse-Birthday-Party.jpg

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)​
Prześliczne życzonka więc sie podpinamy,
Sto lat Kacperku

A ja pije kawę, jestem nieprzytomna.
Poszłam spać około 1:00 czekałam na męża ( takie czasy :-D), jak przyjechał to jeszcze musiał mi wszystko poopowiadać, o 2:00 obudził mnie pies, zaatakował jakiegoś małego psa, który wszedł nam jakoś na podwórko, no i zeby biedak nie zginął śmiercią tragiczną spowodowaną przez naszego pasa, polecielismy go ratować. Mąż w pizamie i w laczkach :szok: wyrywał z paszczy naszego psa jakiegoś jamnika, no ale całe szczęście się udało. Nero jak zobaczył ze mąż na niego idzie taki zły to stulił ogon i poszedł do budy, ale jeszcze na koniec jak jamniczek uciekał chciał go za ogon złąpac . No matko horror przezyłam. No i Mati mi się obudził od tego wszystkiego , potem nie mógł zasnąć i nawet jak dałam mu butle ( nie pił mleka w nocy juz od 2 tyg a musiałam dac mu o 3:00) to i tak nie spał, zasnął dopiero po 4:00 no i 8:00 był juz na nogach :szok:
No to niezła nocka za Wami, jestescie super hero, uratowaliscie pieska.

Ma fenyloketonurię, choroba wykrywana jeszcze w szpitalu po urodzeniu, dużo tłumaczenia, ale będzie zdrowa, jeżeli będzie przestrzegała diety nieskobiałkowej i piła odpowiedni preparat. Narazie je normalnie jak inne dzieci bo są to małe ilości jedzenia, ale jak podrośnie to trzeba zrezygnować z mięsa, nabiału, jajek, itd. Narazie uciążliwe jest tylko cotygodniowe pobieranie krwi i wysyłanie do laboratorium, żeby sprawdzac poziomy fenyloalaniny we krwi. Na szcęście nauczyłam sie to robic sama, więc nie muszę ciągle chodzić do przychodni. Trochę to zagmatwane, ale ja też nie wiedziałam co to jest zanim to nam sie nie przytrafiło. Teraz staję się ekspertką w tej dziedzinie :-)
Zanplo, trzymam kciuki, żeby choroba przebiegała łagodnie i zeby nie utrudniała Majeczce za bardzo życia, chociaż mi byłoby cięzko nie jeśc mięska:zawstydzona/y:

witajcie

u nas nocka bez zmian

nie mam juz sily, co chwile placz, co godzine pobudka, wieczorem zasypia dopiero kolo 24.00:szok::szok:, a my wykonczeni, bo codziennie rano o 5.30 wstajemy do pracy, wiec oczy mam na zapalkach

milego dnia kochane:tak::tak::tak:
Ja też dzisiaj oczy na zapalkach, już 3 nocka prawie nieprzespana, boję się spać, jak Młoda ma taką gorączkę.

Ano dokładnie , czasem tak narzekamy narzekamy a powinnyśmy się cieszyć że zdrówko jest gdyż tak naprawę to ono najważniejsze
Dokładnie tak, moja do tej pory zdrowa jak rybka, a teraz przez tą gorączkę szajby już dostaję, bo sie o nią boję. Taki już nas los, mamuski chyba juz do końca świata będą się martwiły o zdrówko dzieci

No wiec,w nocy rozszarpala caly sprzet,sciagnela szynke,bandaz i to tyle...Rano dzwonilam do mamy,ktora jej to wszystko zakladala,mowi,ze mam jej dac czopa przeciwbolowego w razie wu i nic juz nie robic,ze w tym miejscu takim malym dzieciom gipsu sie nie zaklada,posmiala sie z moich pomyslow..:-D..I ze na noc mam palucha skleic plastrem z paluchem obok...Marian nie jest grzeczniejszy niz zwykle,robi wszystko czego nie wolno,lata po domu jak wsciekla,buzia jej sie nie zamyka,wiec chyba wszystko okay...:szok::-D:-D:-D
Oj Kajuś, ten Twój Denisek to jest the best, chyba nie ma drugiej takiej wiercidupki na całym bb.

Jak wiecie mam anginę...I do tego potworny ból głowy już od soboty...I do tego wszystkiego Fabiankowi zaczęło się rozwijać zapalenie oskrzeli:-( Wczoraj dostał antybiotyk.Całą noc strasznie kaszlał,płakał,marudził...Prawie wcale nie spał...A my razem z nim...Ledwo żyję..Teraz Fabianek zasnął więc idę pospać razem z nim.
Zdrówka dla Ciebie Aniu i dla Fabianka. Odpoczywaj

Ja tylko na moment, bo przez to choróbsko nie mam siły pisać... Byłam dziś z małym u pediatryi jeśli mu się nie poprawi w ciągu kilku dni, mam mu podać antybiotyk :-(

Solidaryzuję się z wszystkimi chorymi i życzę Wam i Waszym Maluszkom powrotu do zdrówka. Mam wrażenie, że wirusy zaatakowały bb :baffled:
Dla Was kochani też dużo, duzo zdrówka

Ollcia, życzę szybkiej naprawy auta.

A my juz niesttey wiemy, ze nie mamy co walczyc z tym choler....... pzu, cały czas liczyłam, ze uda nam sie wygrac w sądzie, ale niestety rozmawialismy z radcą prawnym i rzeczoznawcą i nie zakładamy sprawy, bo szkoda pieniedzy i tak straciliśmy już ponad 50 tys, załamałam się wczoraj tym wszystkim. Nie wiem czy my sie jeszcze kiedyś odbijemy

impreza
organizowane
Polsce.

pobawić się;

Ale czad....
Bozeeee,gdzie ja sie wyprowadzilam,zamiast w Polsce siedziec i na takie dzampy chodzic,to ja lopata operuje,zeby z parkingu wyjechac:eek::-D:-D..
Blizniaczku,moja potomka to jest naprawde taki Denis,ze nawet Marika Kankowa to uosobienie dobroci i spokoju:-D:-D...A wybaczam jej to wszystko,bo nawet jak broi to z rozbrajajacym usmiechem...:eek:

Agaciu,dziewczyny..Ile razy dziennie spia Wasze bejby,raz czy dwa??Bo u nas ostatnio kanal,jak polozymy Mary spac po poludniu,do 23 lata po domu jakby sie jakies substancji niedozwolonej nazarla..:szok:Ale znow jak jej nie poloze,to tez kanal,bo mi jeczy od 15 do 19:eek:...

reklama
Do góry