reklama
Agacia82
Mami :)
no Mati jak juz zaczął chodzić to raczkowanie od razu na bok i nie myśl ze zaraczkę z Tobą pójdzie , nie ma mowy wszędzie sam.No chodzi,jej sie laskawie zechce...Jeszcze uwaza,ze raczkowac jest latwiej i szybciej...
aaaaaa dziekujęAgacia,widzialam ninje...;-)
Ta kiecka szara,klasa po prostu
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć dziewczynki.
Jak wiecie mam anginę...I do tego potworny ból głowy już od soboty...I do tego wszystkiego Fabiankowi zaczęło się rozwijać zapalenie oskrzeli:-( Wczoraj dostał antybiotyk.Całą noc strasznie kaszlał,płakał,marudził...Prawie wcale nie spał...A my razem z nim...Ledwo żyję..Teraz Fabianek zasnął więc idę pospać razem z nim.
Buziaki:*
Jak wiecie mam anginę...I do tego potworny ból głowy już od soboty...I do tego wszystkiego Fabiankowi zaczęło się rozwijać zapalenie oskrzeli:-( Wczoraj dostał antybiotyk.Całą noc strasznie kaszlał,płakał,marudził...Prawie wcale nie spał...A my razem z nim...Ledwo żyję..Teraz Fabianek zasnął więc idę pospać razem z nim.
Cześć dziewczynki.
Zdrowka Kochani dla Was!!!!
Idz Aneczko odpocznij!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aniu zdrówka życzę.
To Iggy też lubi raczkować i podejrzewam, że dlatego jeszcze nie chodzi, bo mu się po prostu nie chce
To Iggy też lubi raczkować i podejrzewam, że dlatego jeszcze nie chodzi, bo mu się po prostu nie chce
Olcia a jaki jest problem z autem??? gdyż ja chyba nie w temacie jestem
no pisałam w zeszłym tygodniu że miałam wypadek :--( koleś we mnie wjechał na czołowe i auto stoi niesprawne w zakładzie motoryzacyjnym i nie wiadomo czy w ogóle zaczną go naprawiać, bo jak narazie wygląda na to że koszt naprawy przekroczyłby wartość samochodu :-( mam nadzieję że tak nie będzie, bo w takim wypadku nieźle popłyniemy finansowo :--(
wiem co, 7 zabek, bo prawie sie przebil
wstrętne zęby dajcie spokój mojej kochanej synowej
No wiec,w nocy rozszarpala caly sprzet,sciagnela szynke,bandaz i to tyle...Rano dzwonilam do mamy,ktora jej to wszystko zakladala,mowi,ze mam jej dac czopa przeciwbolowego w razie wu i nic juz nie robic,ze w tym miejscu takim malym dzieciom gipsu sie nie zaklada,posmiala sie z moich pomyslow....I ze na noc mam palucha skleic plastrem z paluchem obok...Marian nie jest grzeczniejszy niz zwykle,robi wszystko czego nie wolno,lata po domu jak wsciekla,buzia jej sie nie zamyka,wiec chyba wszystko okay...
kurcze, niezniszczalny Marian
no Mati jak juz zaczął chodzić to raczkowanie od razu na bok i nie myśl ze zaraczkę z Tobą pójdzie , nie ma mowy wszędzie sam.
u nas dokładnie tak samo, raczkować Bartek już nie chce, woli na nóżkach i absolutnie nie chce za rączkę. Nawet biegać już zaczął
no Mati jak juz zaczął chodzić to raczkowanie od razu na bok i nie myśl ze zaraczkę z Tobą pójdzie , nie ma mowy wszędzie sam.
aaaaaa dziekuję
Marian jak ma publike,to chodzi,wypieta jak paw,piers do przodu...Za raczke,czy bez...Ale to zawsze wolniej niz raczkuje...A ze Marian sie bardzo spieszy.....wiec sama woli raczkowac,bo szybciej wszedzie dotrze...
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Cześc dziewczyny.
Ja tylko na moment, bo przez to choróbsko nie mam siły pisać... Byłam dziś z małym u pediatryi jeśli mu się nie poprawi w ciągu kilku dni, mam mu podać antybiotyk :-(
Solidaryzuję się z wszystkimi chorymi i życzę Wam i Waszym Maluszkom powrotu do zdrówka. Mam wrażenie, że wirusy zaatakowały bb
Sto latek dla Kacperka :-)
Ja tylko na moment, bo przez to choróbsko nie mam siły pisać... Byłam dziś z małym u pediatryi jeśli mu się nie poprawi w ciągu kilku dni, mam mu podać antybiotyk :-(
Solidaryzuję się z wszystkimi chorymi i życzę Wam i Waszym Maluszkom powrotu do zdrówka. Mam wrażenie, że wirusy zaatakowały bb
Sto latek dla Kacperka :-)
reklama
Marian jak ma publike,to chodzi,wypieta jak paw,piers do przodu...Za raczke,czy bez...Ale to zawsze wolniej niz raczkuje...A ze Marian sie bardzo spieszy.....wiec sama woli raczkowac,bo szybciej wszedzie dotrze...