reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oj pusto tutaj pusto jak nic.....nawet szczególnie nie ma co nadrabiać....

Sawka
kochana życzę polepszenia sytuacja.......oj przytulaski dla Ciebie:*

Kaja....oj ta radość i te rozwiane nadzieje:p hahhaha:-D:-D:-D

A gdzie Blixniaczki.....cosik jej nie widziałam....:-:)-:)zawstydzona/y:

U nas nocka....rewelacja.....:szok::szok::szok: sama nie wierze temu co pisze...mała poszła spacku około 21:30 i obudziła sie o 6 na butle pospała jesce do 8:15......nio zyc.....tylko zyc..... zaraz mykamy na poczte,bo wczoraj listonosz nie miał siły zabrac naszych klocków i zostawił awizo....:sorry::eek:
Mykamy na kawusie;*

A ja wczoraj spedzilam pol nocy przy necie...ale musze sie pochwalic,ze wszystkie prezenty,dla dosyc licznej rodzinki bogatej w male dzieci,mam juz zakupione...Uff:-)Mowie do Amo,zo za czasy,matka Polka ,kura domowa ma juz przynajmniej tyle z glowy,ze nie musi lazic po sklepach z trojka dzieci(no,nie doslownie oczywiscie..:-D)i szukac,ze to niby po kryjomu prezentow..;-)

Oj pusto tutaj pusto jak nic.....nawet szczególnie nie ma co nadrabiać....

Sawka
kochana życzę polepszenia sytuacja.......oj przytulaski dla Ciebie:*

Kaja....oj ta radość i te rozwiane nadzieje:p hahhaha:-D:-D:-D

A gdzie Blixniaczki.....cosik jej nie widziałam....:-:)-:)zawstydzona/y:

U nas nocka....rewelacja.....:szok::szok::szok: sama nie wierze temu co pisze...mała poszła spacku około 21:30 i obudziła sie o 6 na butle pospała jesce do 8:15......nio zyc.....tylko zyc..... zaraz mykamy na poczte,bo wczoraj listonosz nie miał siły zabrac naszych klocków i zostawił awizo....:sorry::eek:
Mykamy na kawusie;*
Na opiece;-)

Hej kochane
Dalej walczymy z temperaturą.

Sawka, oby udało sie Wam wszystko poukładać. I zdrówka dla Lenusi.

Sorki ze tak po łębkach, poczytałam, ale wypadło z głowy co mam komu odpisać. Lecę do mojej marudki

Cześć Kochane

Młoda dzisiaj chciała po 6 spać ale nie dalam jej tej możliwości.
Położyłam ja do łóżeczka a ona popłakała i poszła spać .
Wstałyśmy o 8.30.
Tego mi było trzeba bo taka zmęczona jestem:-(

Już się nie mogę doczekać Niedzieli i Mikołaja.
Już myslę co kupimy Pysiowi.

100 Lat 100 Lat dla Solenizantów:-):-):-):-)

Kochany kacperku z okazji tak ważnego dla Ciebie wydarzeania jakim jest ukończenie pierwszego roczku życzymy Ci z Natalką szczerego uśmiechu nieschodzącego nigdy z Twojej ślicznej buzki. Zawsze sprzyjających Ci ludzi i żebyś w głębi duszy na zawsze zachował trochę z dziecka. Sto latek kochany zieńciuniu

Załączniki

• 87.jpg
    87.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 17
  • 34.jpg
    34.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 16
Witam
Ale miałam w nocy krzyk, nagle Majka się obudziła i krzyczała chyba z 15 minut. Nie miałam pojęcia czemu, a rano sie okazało, że się podrapała po policzku, bo ma dwie ogromne czerwone szramy.Tylko zastanawiam się czym, skoro paznokcie ma krótkie :eek:

reklama
Kochany kacperku z okazji tak ważnego dla Ciebie wydarzeania jakim jest ukończenie pierwszego roczku życzymy Ci z Natalką szczerego uśmiechu nieschodzącego nigdy z Twojej ślicznej buzki. Zawsze sprzyjających Ci ludzi i żebyś w głębi duszy na zawsze zachował trochę z dziecka. Sto latek kochany zieńciuniu
COz za piekne zyczenia;-)Podepniemy sie dzis do Kokusi,bo wena nam zamarzla na tym biegunie...

Do góry