reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam,

My mieliśmy trzydniówkę- od wczoraj mamy wysypkę na buźce i brzuszku:tak: Całe szczęście, że nic większego. No i mamy 2 kolejne zęby, czyli łącznie już 7. Moje dziecko próbuje dogonić Wasze dzieci:-D Muszę wkleić tą buźkę z ząbkami, zobaczycie jak śmiesznie rosną:-)

Fajnie, że imprezy roczkowe wszystkie udane. Nasza dopiero za 3 tygodnie, i zrobimy u mojej mamy, bo u nas nie ma miejsca:tak:

Witamy poniedziełkowo:tak:

Podpinamy się STO LAT SŁONECZKA
Patrysiu a Wam szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Natalka zupełnie obcych osób się trochę wstydzi ale zostawanie z babcią albo kikim(moim bratem) nie sprawia jej żadnego problemu i zawsze jest nawet grzeczniejsza niż w domu.

No widzisz Natalko jakich masz dzielnych mężczyzn. Zresztą sama też jesteś bardzo dzielna:tak:

Tygrysku jeśli masz nadal takiego powera to zapraszam do mnie :tak::-D:-D

Kaja współczuję przeżyc weekendowych

Ja bym go zabiła bo przecież i tak nie przeżyje na dworzu

Kana może ona się wkurza bo nie rozumiecie co do Was mówi a ona już bardzo dużo rozumie. Trudno musisz się uzbroic w cierpliwośc i przeczekac ten bunt
Aj juz czasem nie wiem o co jej kaman.....ogólnie jak cosik chce to mowi da,albo krzyczy aaaaa......i pokazuje tak smiesznie paluszkiem....i to wskazującym....:tak::tak::-p moze i masz Kokusiu racje.....co ,mnie nie zabije to mnie wzmocni,oby tylko nie zabiło:p hahaa :-D:-D:-D
hej

Cos ostatnio nie mam weny do pisania.

Madziu kochana dużo słoneczka dla Ciebie, usniechu i radości
Sto latek Aniołku dla Ciebie !!!!

kaja biedna Marysia, ale się nacierpiała. Kurde a ten facet to jakiś głupek :no:, nie widział ze dziecko tam jest :no:

Kana hihi chciałambym to widzieć jak Mari się rzuca i tupie ze złości, Mati na szczęście jeszcze tak nie robi, nawet się nie złości tylko jak mu coś wezmę to ze stoickim spokojem idzie z powrotem po to i tak w kółko, ma duuuuzo cierpliwości , ja coś mu biore on się po to wraca i tak sobie chodzimy, aż mamusia się zezłości. Wkurza się tylko jak nie ma co robić i się nudzi, chodzi wtedy i jęczy :crazy:

Agatkas gratulacje ząbka.
nio jest się z czego pośmiać ...chyba ja nagram....wygląda to pociesznie,ale ogólnie nie ma czego zazdrościć......bo jak mi sie rzuci tak kiedys w sklepie....to bede miała cyrk....i wtedy tylko po super nianie :zawstydzona/y::-p
Co tu tak pusto...ja ściągnełam sobie christmas'owe pioseneczki i słucham sobie i chciałabym juz swiat....:tak::tak::tak:

Jeszcze czytam co bylo rok temu:-D:-D:-D:-Dleżałam już w szpitalu a Wy mnie wspierałyście, dzieki dziewczyny, ale coś mnie na wspomnienia wzięło:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
oj pamiętam pamiętam......
Ale fajnie wlasnie doczytalam że jak mnie kroili zeby wyciągnac Julcię na forum pojawila sie Kaja:-D:-D:-D:-D

Ale bylyscie kochane, wczesniej tego nie czytalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Produkcja byla niezla!!!
jak bede miała wiecej czasiku tez musze sobie poczytac.....mi sie smiac chciało jak kiedys czytała co pisałyscie jak ja jechałam na porodówke.....oj szok:p haha:-D
Madzienka,natchnelas mnie do czytania:-D:-D
I tak jestem spowrotem w grudniu 08...Jaki czlowiek byl jeszcze "niedojrzaly"...:-D:-D
Teraz to absolutnie co innego...;-)Doswiadczona matka Polka:szok::-D
I dawno,oj dawno nie bylo ani Zozakozy,ani Anoli...
nio długo ich nie było......zoza co jakis czas zajrzy jeszcze,ale Anoli.....brak i brak :-(
Hej kochane mamuśki
Serdecznie dziękujemy wszystkim za śliczne zyczonka.
Imprezka udana, tylko marzy mi sie żeby szybko gorączka opuściła moja kochaną kruszynkę.
w domu bajzel na kólkach, ale powolutku wszystko ogarniam. Madzia dostała mnóstwo fajowych prezencików i oczopląsu dostaje, nie wie czym ma sie bawić. Dostała szczeniaczka, garnuszek, krzesłko (ale one malutkie jest:szok:), stoliczek, laleczkę szmaciankę, kulki sensoryczne i mnóstwo, mnóstwo ubranek:szok:.

Kaja, współczuję przeżyc, biedna Marynia, to sie czorcik nacierpi. A co to za promocja ze tak Małą załatwiło:wściekła/y:, idx tam do sklepu i wylej im to na łeb.

Madzienko, ja też sobie ostatnio powspominałam i dzisiaj też tak miałam w planie, ze będę sobie siedieć tulić Madzię i wspominać, jak to rok temu byłąm na porodówce, ale cały dzień zdominował lęk o Madzię, mierzenie tempertaury i nawet nie bardzo mam czas pomyśleć
nio to rewelacyjnie,ze imprezka sie udała.......super prezenciki.....oby Madzia do zdrówka wróciła szybciutko!!!!!!!!!!
Witam,

My mieliśmy trzydniówkę- od wczoraj mamy wysypkę na buźce i brzuszku:tak: Całe szczęście, że nic większego. No i mamy 2 kolejne zęby, czyli łącznie już 7. Moje dziecko próbuje dogonić Wasze dzieci:-D Muszę wkleić tą buźkę z ząbkami, zobaczycie jak śmiesznie rosną:-)

Fajnie, że imprezy roczkowe wszystkie udane. Nasza dopiero za 3 tygodnie, i zrobimy u mojej mamy, bo u nas nie ma miejsca:tak:
gratulujemy zabeczka.....nio i zapraszamy mamusie szanowną częściej:p hahaha

Nio tatus na drugej zmianie, babcia szaleje u kolezanki na plotkach,a my siedzimy w odmku....kawusia co prawda zaliczona u cioteczki a teraz zaraz kąpi i ziuziu:p oby dziisja spokojniej niz wczoraj w nocy......masakra.....ja juz ledwo widze na oczka...:zawstydzona/y:

A i gratulujemy ząbeczków reszcie dzieciaczków:) u nas tylko opuchniete dziąsełka i tyle....no i wrzaski Mari :-)

Cześć dziewczynki :)

Magdulko - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, SAMYCH KOLOROWYCH CHWIL!!!

kaja - no to faktycznie weekend ciekawy :szok:Biedna Marysia. Ale z niej to niezła agentka :-D

U nas na szczęście po odstawieniu od piersi mała przesypia całą noc , ale nie martw się kiedyś i Ty się wyśpisz.

A jak przeprowadzałaś "akcję odstawiania"? Ja się powoli do tego przymierzam, ale strasznie się boję tego nocnego wojowania. W dzień udało mi się już cyca wyeliminować, ale w nocy ciągle pije po 3-4 razy :-(

bliźniaczku - super, że imprezka udana! Jesteś wielka! I zdróweczka dla solenizantki!
U nas też przyplątał się katar, ale to było do przewidzenia przy chorym Jaśku.

witam wieczorkiem troszke was czytalam po łebkach:zawstydzona/y: cos ostatni nie mam czasu :crazy: i maly troche marudzi bo zabek mu dokucza w nocy tez chociaz nie jest az tak tragicznie bo pobudki co2 godziny:eek: a zawsze byly co godzine chyba ze jeszcze mu sie pogorszy tfu tfu:-D i znowu okres dostalam:wściekła/y: jak niebylo to nie bylo a teraz co chwile cos tzn predzej to tylko jakies plamienia no ale :cool:

zdrówka dla magdusi oby to byla trzydniowka bedziecie mieli to za soba:tak:

gratulajce dla kolejnych zabeczkow:tak:

Cześć dziewczynki :)

Magdulko - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, SAMYCH KOLOROWYCH CHWIL!!!

kaja - no to faktycznie weekend ciekawy :szok:Biedna Marysia. Ale z niej to niezła agentka :-D

A jak przeprowadzałaś "akcję odstawiania"? Ja się powoli do tego przymierzam, ale strasznie się boję tego nocnego wojowania. W dzień udało mi się już cyca wyeliminować, ale w nocy ciągle pije po 3-4 razy :-(

bliźniaczku - super, że imprezka udana! Jesteś wielka! I zdróweczka dla solenizantki!
U nas też przyplątał się katar, ale to było do przewidzenia przy chorym Jaśku.

ja za pare dni wprowadzam butle ale obawiam sie ze narazie tyko w dzien az sie boje co to bedzie w nocy:szok: najgorzej jak ida zeby bo pobudki sa bardzo czesto i nic innego nie chce:sorry: a tak to jest jedna gora dwie pobudki i tak sobie myslalam ze jak przejdziemy na modyfikowana to moze bardziej sie naje i nie bedzie sie budzi tylko co jak beda zeby wycodzily:shocked2:

dagulla - no właśnie ja się tego też boję, bo Hania w nocy w ogóle tylko cycusia toleruje i obawiam się, że jak cycusia zabraknie, to będzie straszna wojna :-(

dagulla - no właśnie ja się tego też boję, bo Hania w nocy w ogóle tylko cycusia toleruje i obawiam się, że jak cycusia zabraknie, to będzie straszna wojna :-(

oj podejrzewam ze bedzie ile razy probowalam z herbata albo woda zawze sie konczylo cyckiem:zawstydzona/y: ale kiedys musi sie skonczyc:sorry: najgorszy bedzie poczatek przez pare dni a potem beda wiedziec ze cyca nie da tak sie łudze :-D

Małego wykapałam, spi już .
Teraz czekam na męża, którego ani widu ani słychu.
Spac mi się chce, chyba sobie kawę zrobie.

reklama
Do góry