reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia teraz jak była taka pogoda i snieg padał w niektórych rejonach to ludzie sie rzucili na kupno zimowych opon, wiec nie było szans zeby wrócił wczesniej. Na allegro w dwie godziny kupiło 80 osób po komplecie opon. No ale juz mam nadzieje , ze to sie unormuje bo ma cieplej być wiec ludzie przystopują z kupowaniem opon.

no to ma szczęście, że ma usprawiedliwienie :tak:

a swoją drogą to niezła sprzedaż :tak: on też wymienia czy tylko sprzedaje?

reklama
Witam i ja.
U nas kolejna nocka nieciekawa. Mam małego wiercipiętę. Kręci się jak wiatrak a potem kwęka:baffled:. Normalnie żałuję, że i ja nie jestem taka mała i że ktoś się mną nie opiekuje.

Sto lat dla solenizantów:-D

Marzycielko chyba się troszkę uspokoiłaś?

Mariczko,Emilko,Tomcio STO LAT MALUSZKI!!

JA ide na 11.30 na rozmowe o prace. trzymajcie kciuki zeby mi zaproponowali dobre warunki;-):tak:

Trzymam kciuki i pisz jak wrócisz co to za praca:tak:

JA ide na 11.30 na rozmowe o prace. trzymajcie kciuki zeby mi zaproponowali dobre warunki;-):tak:
powodzenia:tak::tak::tak::tak:

Mariczko, Emilko i Tomciu
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

a ja juz po pracy, w domu posprzątałam, podłogi umyte, no i obiad się gotuje, a ja sie biore dopiero za kawke i za bb:tak::tak::tak:
pogoda u nas do d..., deszcz beeeeee
milego dzionka kochane

a gdzie jest Tygrys??????????

Kana Mari już ma u stóp wielbicieli:tak:, co będzie za jakiś czas.
Strach się bac:p hahaha kurcze tatus bedzie przerażony:p:-D
Wszystkiego najlepszego Mariczko i Emilko!!:-D

Najserdeczniejsze życzonka dla naszych ślicznych panienek: Mariczki i Emilki
oraz dla super przystojniaczka Tomcia,
którzy dzisiaj kończą 10 miesięcy

STO LATEK KOCHANE MALUTKIE KOBIETKI:tak:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:))) rośnijcie zdrowo

Halo :-)

MARICZKO, EMILKO I TOMCIU STO LATEK :tak::tak:

Zobacz załącznik 173948

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!

Sto lat dla solenizantów:-D

Mariczko, Emilko i Tomciu
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

Aj kochane w imieniu mojej córeczki najukochańszej (śpiącej zresztą) bardzo mocko dziękujemy za życzonka......milutko nam bardzo mocko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

A tak poza tym to dzien dobry bardzo :-)

Moja solenizantka wstała dzisiaj o 7 rano i była mega wyspana....a co skonczyło sie dobre wstawanie o 8:15.....:sorry: Poza tym mezowy cosik sie zle czuje i tez spi....a ja wyczailam wolnego kompa i juz jestem :tak:

Cyprysiowa trzymam kciukasy za prackę :tak::-)
Beciaczku pociesz sie kochana tym,ze mamusia tydz dluzej bedzie !!!
Agaciu powodoznka u dentysty oby nie bolało....
A Olciu Tobie u ginekologa......jejku tez musze sie w końcu wybrac..... bo cosik tego kresu nadal brak :sorry::eek:

No wszystkiego naj naj naj dla naszych współ-świętujących ukończone 10 miesięcy.....
Emilko nasza słodziuchna i Tomciu uroczy .....
masa buziaczków;*

pogoda u nas do d..., deszcz beeeeee
milego dzionka kochane

a gdzie jest Tygrys??????????
a ja juz po pracy, w domu posprzątałam, podłogi umyte, no i obiad się gotuje, a ja sie biore dopiero za kawke i za bb:tak::tak::tak:
U nas pogoda dzisaij przyzwoita, świeci słonko, ale jest tylko 1 stopień.
Na mycie podłóg wzięło mnie wczoraj po 22:shocked2:, więc do 23 sprzątałam, obiad też wczoraj ugotowałam, a teraz ciężko pracuję;-) przy bb oczywiscie i kawce.

no właśnie, gdzie Tygrys? :confused:

Wyłazic, bo kawka stygnie

reklama
A ja dizisja od rana zabiegana.....najpierw Kmail pojechał po nasze zaswiadczenia o zarobkach do skarbówki, potem ja leciałam do MOPS-u bo w pażdzierniku dostajemy ostatni raz rodzinne i musiałam leciec przedłuzyc...i tak troskzu pozno,ale cóż....ale jest podwyżka słuchajcie od listopada bedzie 68zł :szok::-D

ja skladalam wniosek 14 wrzesnia z tego co pametam ale moge sie mylic na decyzje czeka sie miesiac a ja do dzis nic nie dostalam :sorry: ale na nic nie licze bo Piotr w 2008 zarabial wiecej niz w 2007 chociaz jak za pierwszym razem skladalam wniosek to tez myslalam ze sie nie zalapiemy:-D

Najserdeczniejsze życzonka dla naszych ślicznych panienek: Mariczki i Emilki
oraz dla super przystojniaczka Tomcia,
którzy dzisiaj kończą 10 miesięcy

podpinamy sie:zawstydzona/y: wszystkiego najlepszego:tak:

powodzenia trzyamy kciuki:tak:

Do góry