reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Siedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
juz jestem...nie wyrabiam z tym moim dzieciem juz...:szok::szok::szok:nie mam czasu nawet sokojie umyc zeby:szok::szok::szok: a moja mama ma juz go dosyc:-D:-D:-Dchciala wnuka w domu to ma:-D:-D:-Dniemezowy remontuje mieszkanko a my sie grzejemy w domku poki co bo deszcz leje:crazy::crazy::crazy:a wczoraj bylo tak cacy:eek::eek::eek:dostalam dzisiaj decyzje o przyznaniu bezrobotnego z irlandii:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:takze spoko oko...niech ktos mi walnie jakies streszczonko bo joł nie w temacie teraz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Agaciu powodzenia u dentysty oby nie bolalo ja ide w czwartek bo cos mi sie wykruszylo wdodatku w dwujce i teraz nie mam jak gryzc chleba i kroje sobie na male kawalki :-D:-D:-D

juz jestem...nie wyrabiam z tym moim dzieciem juz...:szok::szok::szok:nie mam czasu nawet sokojie umyc zeby:szok::szok::szok: a moja mama ma juz go dosyc:-D:-D:-Dchciala wnuka w domu to ma:-D:-D:-Dniemezowy remontuje mieszkanko a my sie grzejemy w domku poki co bo deszcz leje:crazy::crazy::crazy:a wczoraj bylo tak cacy:eek::eek::eek:dostalam dzisiaj decyzje o przyznaniu bezrobotnego z irlandii:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:takze spoko oko...niech ktos mi walnie jakies streszczonko bo joł nie w temacie teraz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

nie tylko Ty nie wyrabiasz, normalnie czasami nie mogę się nadziwić skąd mój skarbik tyle energii bierze :szok: non stop coś wymyśla nowego, dosięga coraz wyższych półek, właśnie wiesza się na zasłonie :szok: a firankę to mi zrywa średnio 5 razy na dzień :szok: strasznie ją sobie upodobał :sorry: wygląda to tak:

DSCN3405.jpg DSCN3407.jpg

Przedwczoraj zmarł mój znajomy :-:)-:)-:)-( Miał 23 lata :-( Jezu, nie wyobrażam sobie jak muszą czuć się jego rodzice... kilka lat temu zginął ich starszy syn :-( a teraz stracili młodszego:-( w dodatku dziś są jego urodziny :-(
Zabrze: Wypadek bmw na Grunwaldzkiej. 23-latek nie żyje - Wieści - MM Moje Miasto
[*][*]byl w moim wieku to przykre ze tacy mlodzi ludzie odchodza:-(

pyciolku ja niestety niepomoge nie jestem dobra w te klocki ale moze ktos chetny sie znajdzie:tak:

reklama
Do góry