reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja.....

Czy ja widziałam Pyciolka gdzies tam przebijającego się wśród postów czy mnie wzrok myli?????? :-D:sorry::szok:

A ja dizisja od rana zabiegana.....najpierw Kmail pojechał po nasze zaswiadczenia o zarobkach do skarbówki, potem ja leciałam do MOPS-u bo w pażdzierniku dostajemy ostatni raz rodzinne i musiałam leciec przedłuzyc...i tak troskzu pozno,ale cóż....ale jest podwyżka słuchajcie od listopada bedzie 68zł :szok::-D

Potem misiek leciał do robotki,a ja sprzatałam domek.....popoludniu przyszła kumpela która mieszka pode mną z synkiem (3 miesiece młodszy od Mari )..... naśmiałam się jak nic....Mari do niego krzyczała na poczatku przez 30 minut cosik w swoim jezyku.....piszczała, mruczała.....potem robiła Pawełkowi ajka i dawała buzi,a on całował ja po stupkach:p hahaah :-pjaja jak nic :laugh2:

Nio a tak to wszystko oki.....przeczytałam Was,ale nie bardzo pamietam co chciałam napisac....
Zyczymy zdówka wszystkim chorującym.....
I życzonka

Dla naszej przeuroczej,
najstarszej Oliwki kochanej......
i miesiąc młodszych Igorka i Gabrysi.....
mnóstwo buziaczków maluszki:*
Kana a co ty przedłużałaś z rodzinnym ?

reklama
czesc kochane:-):-):-)
mam nate...jupiiiiii:-Dgorzej z jego predkoscia:eek:no ale daje rade:cool2:

Alex okropny na maxa...cicho jest jedynie na dworze i w domku jak tylko moze robic co chce:szok::shocked2::eek:a o nockach sie juznie wypowiadam...dzisiaj 1.5 h go w nocy usypialam bo wyspany na maxa:eek:
a jak u Was kochaniutkie????????????????????????????????????????????????????????????????????????? buziakuje:-p

Witaj Kochana, tesknimy z atoba i moim zięciuniem, zaglądaj do nas...bedziemy cierpliwie czekac na Twoje pościki:tak::tak::tak:

Marzycielka a czemu Ty to tak dziwnie liczysz?Przecież tylko 1 miesiąc w roku ma 4 tygodnie.Po prostu bierzesz kalendarz i liczysz.Oliwka urodziła się w środę i pojutrze będzie miała 48 tygodni.

też mi tak wyszlo:tak::tak:

A my niedawno wrocilismy z kina, tesciowa byla z Jula - chyba bedziemy czesciej wychodzic:-D:-D:-D:-D

Teraz P walczy z Jula, zeby zasnela, a ja powoli zasypiam przy kompie, a wiec pożegnam sie DOBRANOC!!!!

Oj chyba znowu czeka mnie cięzka nocka, bo już tam słyszę jakieś upłakiwanie na górze:no: Idę do mojego cycocholika...
Dobrej nocki dziewczyny.

Ratunku!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wściekła jak osa, takie rzeczy to tylko w Polsce, macie pojęcie, że mój mąż właśnie po mamę z powrotem na lotnisko pojechał???:szok::szok::szok:samolot opóźniony 7godzin, miał wylecieć 19.40, na tablicy w Luton opóźnienie aż do 2.30, a w Warszawie mówią, że przed 6rano to oni na pewno tego lotu nie przyjmą:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:sorry, ale mama nastolatką nie jest i co?tak ma siedzieć na tym lotnisku do rana i czekać na zbawienie???nawet młody to by zmęczony był po takim czekaniu.wściekłam się więc, przebukowałam bilet na następny tydzień(na szczęście za free, bo i tak kupe kasy straciliśmy przez ten nasz kur...polski bałagan), musiałam tylko dzwonić na lotnisko, żeby mamie bagaż oddali, bo ona niestety nie mówi po angielsku, i teraz czeka moja biedulka na zięcia, aż ja z powrotem odbierze, od nas na lotnisko 1,5h drogi, masakra oni będą na jakąś 3 w nocy w domu dopiero, a ja z tych nerwów spać juz nie mogę, bo się jeszcze o nich martwię, żeby bezpiecznie dojechali:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:
odradzam wam wizzair:no::no::no:tylko problem w tym, że za dużego wyboru w tych liniach lotniczych to teraz nie ma, KATASTROFA!!!:wściekła/y:

Witam z rana

My już zaczeliśmy wtorek:-), młody jak zwykle pilnuje tatusia przy prysznicu:-D a ja delektuję się wolnością do 8:00 , a potem znowu słodka kula u nogi do końca dnia:-D.

Wszystkiego najlepszego Mariczko i Emilko!!:-D

reklama
tu wpiszcie sobie date urodzenia i zobaczycie w ktorym tygodniu jest dziecko
Kalendarz pierwszego roku - serwis eDziecko.pl

Mamusi dzieki Ci bardzo teraz już wiem ile ma tygodni :tak:

A my dzisiaj przed 7 wstalismy.
M. wczoraj załatwił soebie II zmianę więc teraz siedzimy razem i Oli jest w szoku, że tata w domu.
zaraz zjemy jakies śniadanie.
Aha Młodej coś się stało w nocy i wypiła ze 160 ml mleka:-)
Kupiłam jej Bebiko 3.

Kingus na razie ją obserwuje ale nie ma gorączki i z nosa już też tak bardzo nie leci.

Dziekujemy cioteczki za Życzenia dla Olci:-);-)

Do góry