reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry :tak:

wpadlam tylko na sekundke bo zaraz lece na kontrole z malym a i tak chyba sie nie wyrobie:-D

musze wam sie pochwalic moim syneczkiem ktory kolejna noc spal w lozeczku:szok: przedwczoraj zasnal przy cycku a wczoraj sam:szok::szok:bez zadnego placzu no nic pierwsza pobudka o 1.40 na cycka druga o 5.40 wzielam go wtedy do siebie bo maz akkurat do pracy sie szykowal i niebylo szans rzeby maly spal dalej ale zasnal wkoncu ze mna i dopiero wstalismy:szok::tak::tak: niemam pojecia co mu sie tak poprzestawialo ale bardzo sie ciesze:happy:

jak wroce to was nadrobie :tak:

reklama
Hejka
Macie racje może przesadzam z martwieniem się.
Oli waży 11 kg ma 75 cm wzrostu i jest pełan energi.;-)
No widzisz, sama doszłaś do mądrego wniosku,
moja waży tylko 8 kg

czesc kochane:-):-):-)
mam nate...jupiiiiii:-Dgorzej z jego predkoscia:eek:no ale daje rade:cool2:
Super, licze że bedziesz wpadac częsciej, brakuje mi Twoich streszczeń:tak:

Potem misiek leciał do robotki,a ja sprzatałam domek.....popoludniu przyszła kumpela która mieszka pode mną z synkiem (3 miesiece młodszy od Mari )..... naśmiałam się jak nic....Mari do niego krzyczała na poczatku przez 30 minut cosik w swoim jezyku.....piszczała, mruczała.....potem robiła Pawełkowi ajka i dawała buzi,a on całował ja po stupkach:p hahaah :-pjaja jak nic :laugh2:
No to super dzionek miałyście, a szczególnie Mari, tez bym chciała, żeby jakiś przystojniak mnie po nogach całował:szok::zawstydzona/y:

odradzam wam wizzair:no::no::no:tylko problem w tym, że za dużego wyboru w tych liniach lotniczych to teraz nie ma, KATASTROFA!!!:wściekła/y:
Spróbuj dostrzec w tym dobrą stronę, będziesz miała mamusię o tydzień dłużej, odeśpicie te nocne jazdy i będziecie dalej cieszy się sobą

musze wam sie pochwalic moim syneczkiem ktory kolejna noc spal w lozeczku:szok: przedwczoraj zasnal przy cycku a wczoraj sam:szok::szok:bez zadnego placzu no nic pierwsza pobudka o 1.40 na cycka druga o 5.40 wzielam go wtedy do siebie bo maz akkurat do pracy sie szykowal i niebylo szans rzeby maly spal dalej ale zasnal wkoncu ze mna i dopiero wstalismy:szok::tak::tak: niemam pojecia co mu sie tak poprzestawialo ale bardzo sie ciesze:happy:
Gratulacje małego zdolniaszki

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:))) rośnijcie zdrowo

beciaczek współczuje mamie i Wam bo tez się nadenerwowaliście ale dobra strona ego ze mama zostanie u Ciebie dłużej:)

Halo :-)

MARICZKO, EMILKO I TOMCIU STO LATEK :tak::tak:

wszystkiego_najlepszego.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!

Witajcie

Ja taka nie wyspana ze aż zła. Mały obudził sie o 24 i zasnął o 1:40 :-(. Potem jeszcze o 6 na butle i spał aż do 7:15 :eek:. Nie wiem co mu się stało. Ale chyba go mądry tatuś obudził :wściekła/y:.

Mąż dzisiaj jedzie do Krakowa i wróci w środe wieczorem, a ja znowu sama, zreszta teraz cły czas jestem sama, bo do pracy jedzie na 6 i wraca o 24 :zawstydzona/y:.
Na 11:30 idę do dentysty. Boję się bo dzisiaj bedzie mi leczyc ząb w którym mi plomba wyleciała i chyba bedze boleć. O ile da się go wyleczyc.
Muszę wlosy umyć i zjeść śniadanie. Jestem nie do życia dzisiaj.

Cyprysiowa trzymam kciuki.

Baciaczku, współczuje Wam, ale przynajmniej mama jeszcze tydzien bedzie z Wami :tak:

Witajcie

Ja taka nie wyspana ze aż zła. Mały obudził sie o 24 i zasnął o 1:40 :-(. Potem jeszcze o 6 na butle i spał aż do 7:15 :eek:. Nie wiem co mu się stało. Ale chyba go mądry tatuś obudził :wściekła/y:.

Mąż dzisiaj jedzie do Krakowa i wróci w środe wieczorem, a ja znowu sama, zreszta teraz cły czas jestem sama, bo do pracy jedzie na 6 i wraca o 24 :zawstydzona/y:.
Na 11:30 idę do dentysty. Boję się bo dzisiaj bedzie mi leczyc ząb w którym mi plomba wyleciała i chyba bedze boleć. O ile da się go wyleczyc.
Muszę wlosy umyć i zjeść śniadanie. Jestem nie do życia dzisiaj.

Cyprysiowa trzymam kciuki.

Baciaczku, współczuje Wam, ale przynajmniej mama jeszcze tydzien bedzie z Wami :tak:

Współczuję dentysty :confused2: może pocieszy Cię to że mnie też to czeka w tym tygodniu :eek: też ta "wypadnięta" plomba.
Ale tego ciągłego bycia samej to naprawdę nie zazdroszczę. Czy Twój mąż nie może wracać wcześniej żeby pobyć trochę z Tobą, pobawić się z Matim? No słowo daję, jakbym go spotkała to tak bym mu nagadała że wracałby codziennie szybko i potulnie jak baranek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mój mężulek został teraz na dwa tygodnie oddelegowany na kurs i dzięki temu omijają nas nocne zmiany które miał mieć w tym tygodniu :tak:
Pogoda beznadziejna, jakiś deszcze leci z nieba czy coś i nie chce się nigdzie wychodzić, ale muszę iść dzisiaj do gina, ma mi cytologię dziś robić. Ale idę dopiero na 16:40.

reklama
Ollcia teraz jak była taka pogoda i snieg padał w niektórych rejonach to ludzie sie rzucili na kupno zimowych opon, wiec nie było szans zeby wrócił wczesniej. Na allegro w dwie godziny kupiło 80 osób po komplecie opon. No ale juz mam nadzieje , ze to sie unormuje bo ma cieplej być wiec ludzie przystopują z kupowaniem opon.

Do góry