tygrysek82
Fanka BB :)
kochana wykladaj na stol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jenypewnie ze tak, ja mam jeszcze kawałek tortu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana wykladaj na stol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jenypewnie ze tak, ja mam jeszcze kawałek tortu
wIESZ CO NAJPOZNIEJ CHYBA JAK MAŁA BEDZIE MIAŁA 1,5 ROKU....bo u nas sa takie oddziały przedszkolne prywatne, gdzie babeczki opiekuja sie dziciaczkami od 1,5 roczku do 3 lat czyli zanim pojda do przedszkola tylko to kosztuje okolo 500zł miesiecznie..... no i druga sprawa czy znajde prace.....No niestety. A ty jak długo planujesz być z malutką?
Oj to gratulacje dla Victorki......no i cieszymy się z powrotu zdawaj relacje ale raz jak tam po pobycie mamusi...jejku jak ja Ci kochana zazdroszcze.....:-tak:Witam
ale się za Wami stęskniłam mamuśki kochane;-)!
u nas wszystko dobrze, Vicusia ma kolejne dwa nowe ząbki!!
Cyprysiowa trzymam kciuki!
Agacia wszystkiego naaaaaaaaajlepszego na nowej drodze;-)!!!!
Wszystkim solenizantom 1000 buziaczków!!!!!
Oj Marzycielko czasem musza by kłótnie i spory,zeby było mozna się godzic...ja sobie to tak tłumacze,bo my się czesto "godzimy" hahahaCześc Kochane
Ja też z chęcia oddałabym Małą do Żłobka ale u Nas w Starachowicach żłobków nie ma
Może w Kielcach są ,musze się zakręcić wokół tego.
Poszłabym do pracy bo muszę się trochę uniezależnić ostatnio mamy czarne dni z M. i mam już tego dość.
Czy kobieta zajmująca się dzieckiem i domem nie ma prawa byc zmęczona??
Wiecie co czasami się zastanawiam czy z M. jestem szczęśliwa:-(
Agaciu 100 lat:-)
SZKOLA JEZYKOWA
praca w firmach, lektor jezyka angielskiego
witam sie i ja
ja juz po pracy, pije kawke, jem sniadanko, karolinka ma dzremke, pogoda do d..., nic sie nie chce:---(
Agaciu kochana
100 latek
Dziękuję.Witam
U nas niestety znów pada, nawet grad dzisiaj walił.
Widze że nasz kochana pani młoda wróciła, super że wszystko sie udało, Masz teraz impreze za imprezą
Agaciu, sto lat, sto lat, żyj długo długo nam, z okazji urodzinek wszystkiego co sobie wymarzysz
Nie wiem czy jeszcze się załapię na wspólną kawkę, ale idę sobie zrobic
Ale Ci dobrze z ta praca nie musisz z nikim obcym malej zostawiac a kaska wpadano wiesz sexi bielizna odpada, bo nie wyobrazam wieloryba w sexi bieliznie, a pozatym nawet takich rozmiarow XXXXXXL niema, wiec bielizne mam z glowy
tez myslalam o czyms takim
my placimy w zime 600zl =3miesiace a latem 150=3 miesiace, 42 m
a ja wlasnie czuje sie zle jak mam 23-24 stopni
ooo dobry pomysl na prezent
ja rowniez
ty to masz pomysly
zrob fotke i to juz
ja juz wrocilam od pazdzirnika, ale radzimy sobie sami, rano jezdze na 7.00 i koncze o 8.30 (wiec maz z Karolinka czekaja te 1,5 godziny na mnie w samochodziku, Karolinka spi a tatus czyta), no i wieczorem od 18.00 do 21.00, kiedy tatus wraca z pracy, tylko ze mam dobrze bo jestem lektorem, wiec ulozylam sobie tak godziny zeby nie dawac malej do zlobka
no wiec ja dopiero wrocilam z pracy, ale dzis zarobilam kase z anic, bo studentow nie bylo, ale ja musiala posiedziec z godzinke i mama zaplacone
teraz pije herbatke i za chwile spatki, bo jutro o 7 zajecie:-(
milego wieczorku mamuski
Gratulujemy zabkow Vikusi !!!Witam
Nie martw sie kochana, to na pewno chwilowy kryzys, po kazdej burzy wychodzi slonko i jeszcze sie bedziesz smiala z tych swoich mysliCześc Kochane
Ja też z chęcia oddałabym Małą do Żłobka ale u Nas w Starachowicach żłobków nie ma
Poszłabym do pracy bo muszę się trochę uniezależnić ostatnio mamy czarne dni z M. i mam już tego dość.
Agaciu 100 lat:-)
Zobaczymy czy tak bedziesz cwaniakowac z tym zlobkiem jak bedziesz na moim etapie obgryzlam z nerwow juz wszystkie paznokcie a siedze pokoj obok malego. Ja chce odolaaaaaac akcje zlobekAgaciu sto latek!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas znów szaro buro i ponuro bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekurde i dziś znów cały dzień w domu spedze gdyż w taka pogodę w deszczu raczej spacerować nie ma sensu wczoraj dopiero wyszlam jak mąż wrócił z pracy wieczorem ech .
Co do żłobka to ja tez myślę nad zapisaniem Filipka do niego jak skończy roczek, chciałabym żeby miał większy kontakt z innymi dziećminawet wykonałam w tym celu już kilka telefonów i pani w jednym żłobku powiedziałą żeby zadzwonic w styczniu i zobaczymy co da sie w tej sprawie zrobić
ech kobiety wyłazić !!!!!!!!!!! kawa stygnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tezzzzzzzzzzz chce tortu, zawsze w stresujacych sytuacjach obzeram sie slodkim PP Ide obczaic Twoje fotkiii )pewnie ze tak, ja mam jeszcze kawałek tortu
Fajnie masz mamusiu z ta praca. Choć na parę godzinek oderwiesz sie od ciaglego siedzenia w domu i pobedziesz miedzy ludzmi. Mnie też coś takiego by sie przydaloja juz wrocilam od pazdzirnika, ale radzimy sobie sami, rano jezdze na 7.00 i koncze o 8.30 (wiec maz z Karolinka czekaja te 1,5 godziny na mnie w samochodziku, Karolinka spi a tatus czyta), no i wieczorem od 18.00 do 21.00, kiedy tatus wraca z pracy, tylko ze mam dobrze bo jestem lektorem, wiec ulozylam sobie tak godziny zeby nie dawac malej do zlobka
no wiec ja dopiero wrocilam z pracy, ale dzis zarobilam kase z anic, bo studentow nie bylo, ale ja musiala posiedziec z godzinke i mama zaplacone
teraz pije herbatke i za chwile spatki, bo jutro o 7 zajecie:-(
milego wieczorku mamuski
Gratulujemy nowych ząbków;-)Witam
Marzycielko chyba kazda z nas siedzaca w domu z dzieckiem ma takie problemy. Mój maz tez wiele razy mi mowil, ze on pracuje, a nie opier.. sie tak jak ja. Strasznie bola mnie te slowa:-( Ale moj to taki w goracej wodzie kapany, najpierw powie, a pozniej pomysli i przeprasza mnie za to. Ale jednak takie slowa w glowie zostaja i przykro mi sie robi jak sobie o tym pomysle:-( Niestety gorsze chwile w zwiazkach sie zdarzaja, a mieszkanie z tesciami na pewno nie ulatwia Wam relacji Cos o tym wiem, bo mam identyczna sytuacje. Zobaczysz, w koncu wyjdzie slonko, a z tesciami tez mieszkac wiecznie nie bedziecie;-)Cześc Kochane
podobnie moja siostra cioteczna gdy miala roczek mowila juz pelnymi zdaniami, nikt nie chcial uwierzyc gdy np wojek chwalil sie w pracy z osiagniec corkiDziewczynki mam do Was takie pytanko zupelnie z innej beczki. Otoz czy jest mozliwe albo czy slyszalyscie o takim przypadku, zeby roczne dzieko mowilo pelnymi zdaniami skaldajacymi sie z 6-7 slow? Pytam bo moja tesciowa twierdzi, ze jej dzieci mowily pelnymi zdaniami wlasnie w tym wieku, chodzily w wieku 7 miesiecy i w ogole wszystko robily nadzwyczaj szybko. I o ile jestem w stanie uwierzyc, ze chodzily tak szybko, bo takie przypadki sie zdarzaja o tyle z tym mowieniem wydaje mi sie po prsotu nierealne Roczne dzieci moga mowic z 10-15 slow, laczyc ze soba 2 slowa, ale mowic pelnymi zdaniami?? Nie wydaje mi sie to mozliwe Ale moze sie myle, dlatego Was pytam, bo ostatnio mialam z tesciowa zazarta dyskusje i powiedzialam jej, ze nie wierze w to co mowi. I nie myslcie, ze ja wredna synowa jestem, ogolnie moja tesciowa poza czestym przesadzaniem z pewnymi sprawami spoko kobieta jest