reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Przy okazji Olcia ty uzywasz tego urzadzenia Katarku???daj znac jak spisuje sie??:tak::tak::tak:

Madzienko, mamy ten Katarek i się przydał, tyle że jak do tej pory Bartka tylko raz męczyło katarzysko ( odpukać, oby tak dalej ) , to było chyba w maju i wtedy jak najbardziej się sprawdzał, ale powiem Ci że w tej chwili chyba na nic by mi się nie przydał, ponieważ Bartek jak tylko zobaczy odkurzacz to od razu w płacz. Jakieś 2 tygodnie temu zaczął bać się odkurzacza :szok: tak nagle, nie mam pojęcia dlaczego :confused2:
No ale jeśli dziecko odkurzacza się nie boi to my polecamy, 10 razy szybciej niż frida :tak:

reklama
Madzienko, mamy ten Katarek i się przydał, tyle że jak do tej pory Bartka tylko raz męczyło katarzysko ( odpukać, oby tak dalej ) , to było chyba w maju i wtedy jak najbardziej się sprawdzał, ale powiem Ci że w tej chwili chyba na nic by mi się nie przydał, ponieważ Bartek jak tylko zobaczy odkurzacz to od razu w płacz. Jakieś 2 tygodnie temu zaczął bać się odkurzacza :szok: tak nagle, nie mam pojęcia dlaczego :confused2:
No ale jeśli dziecko odkurzacza się nie boi to my polecamy, 10 razy szybciej niż frida :tak:

dzieki

od 14.30 pusto...cisza:szok::szok::szok::szok::no::no::no::no:

Pyciołku, Kaja wracajcie bo forum nam zlikwidują:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

My po wizycie u lekarza, Jula dostala antybbiotyk, bo cos uszko nie podoab sie pani doktor, oskrzela na szczescie czysciutkie, wiec walczymy teraz z mega katarkiem i tym uszkiem...chciaz wątpię żeby ją bolała bo ma taki dobry humor:tak::tak::tak::tak::tak:

W tygodniu niestety basenik odpada siedzimy w domciu i wyganiamy infekcję!!!!!

No pusto się zaczyna na forum robić.
U mnie jest straszliwie zimno. Normalnie aż chyba sweter założę.

Madzienko wyganiajcie szybko te zarazki!!!

Marzycielko jak z pracą? Bo trzymam te kciuki i trzymam.

A moje dziecko coś mi od wczoraj zasypia o 18.30 i żadną miarą nie daje się przetrzymać.... Nie wiem co zrobię jak czas przestawimy.

witajcie maminki kochane;-)
co tu tak pusto??:eek::eek: :no::no:
u nas bez zmian, jakoś czas leci po maleńku ,idzie jesień zrobiło się zimno i nic się nie chce:-( Bianusia dalej męczy się z katarkiem od tyg ząbki wyszły i idą chyba kolejne czy to jakiś hurt??:szok::-D:-D:-D

dużo zdróweczka dla solenizantów byłych,terażniejszych i przyszłych tak na zapas, bo moja frekwencja spadła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My po wizycie u lekarza, Jula dostala antybbiotyk, bo cos uszko nie podoab sie pani doktor, oskrzela na szczescie czysciutkie, wiec walczymy teraz z mega katarkiem i tym uszkiem...chciaz wątpię żeby ją bolała bo ma taki dobry humor:tak::tak::tak::tak::tak:

oj, zdrówka dla Juleczki

Bianusia dalej męczy się z katarkiem od tyg ząbki wyszły i idą chyba kolejne czy to jakiś hurt??:szok::-D:-D:-D

a u nas jak w połowie sierpnia wyszły dwa, tak do tej pory echo, nic nowego nie wyszło :sorry:

Zapominajko kazali mu jeszcze przyjść do pracy wtorek i środa i w środę jak będzie ok podpiszą umowę.
Ale M. mówi,że bedzie ok.

Spadam chyba spać po kłótni z M. jakaś taka dziwna jestem.

Buziaki:tak:

Hejjooooo :-)
Idę Was poczytać, choć zbytnio nie ma co :-(

Kaja, pyciolku i inne długo nie obecne mamusie wracajcie, bo smutno :-:)-:)-:)-(

Agacia, co u Ciebie ??

reklama
Do góry