reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey wieczorowo.

A my od kilku dni mamy mały koszmar , młoda cierpi z powodu ząbkowania .
Będzie to Nasz pierwszy ząb i nie możemy sie juz doczekać kiedy się przebije i da dziecku odpocząć.
Teraz to my - rodzice opoczywamy bo dziecko śpi.

A ja mam jutro wizytę u lekarz endokrynologa i ciekawe co powie.
Wyniki mam jak niemowlę więc nie powinno być źle może to jednak nie tarczyca:-)

Pozdrawiam Was Życzę Miłej Nocki.

reklama
U nas też padnięcie było szybkie:-) I święty spokój od 20:-D Teraz tylko na tego swojego trzeba jeszcze godzine czekać, coby jakąs kolacyjke zapodać i do łóżka:-)
hihihi uwielbiam jak po całym dniu nastaje taka błoga cisza:-):-):-)
mój niemężuś własnie myje zeby bo kurzył na balkonie:crazy:

Hey wieczorowo.

A my od kilku dni mamy mały koszmar , młoda cierpi z powodu ząbkowania .
Będzie to Nasz pierwszy ząb i nie możemy sie juz doczekać kiedy się przebije i da dziecku odpocząć.
Teraz to my - rodzice opoczywamy bo dziecko śpi.

A ja mam jutro wizytę u lekarz endokrynologa i ciekawe co powie.
Wyniki mam jak niemowlę więc nie powinno być źle może to jednak nie tarczyca:-)

Pozdrawiam Was Życzę Miłej Nocki.
powodzenia:tak:

Przyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji tym razem na gorze wyszly dzis wyczolam z ranca maly wogole nic po sobie nie dal poznac ze wchodza tym razem obeszzlo sie bez goraczki... teraz to dziabie na maxa :-D:-D
zaczyna juz po woli wszytko jadac to co my i nic mu narazie nie jest...oby tak dalej dzis napalil sie na melona no i dotad wrzeszczal az sprubowal chce jadac wszytko to co my chocby ociupinke:-D:-D

pogoda sie u nas popsula zaczyna sie zimno robic( w nocy) i trzeba zamykac juz okna na szczescie tylko na noc, bo w dzien to okolo 27 stopni...

U nas też padnięcie było szybkie:-) I święty spokój od 20:-D Teraz tylko na tego swojego trzeba jeszcze godzine czekać, coby jakąs kolacyjke zapodać i do łóżka:-)

NASZA TEŻ PADŁA ,CHOCIAZ W DZIEN POSPAŁA I TO NIEŹLE....
ja juz kolacyjna gotowa dla niemęzowego i teraz godzinka jakas, wtulic sie w misiaczka i lulku....:tak:
Przyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji tym razem na gorze wyszly dzis wyczolam z ranca maly wogole nic po sobie nie dal poznac ze wchodza tym razem obeszzlo sie bez goraczki... teraz to dziabie na maxa :-D:-D
zaczyna juz po woli wszytko jadac to co my i nic mu narazie nie jest...oby tak dalej dzis napalil sie na melona no i dotad wrzeszczal az sprubowal chce jadac wszytko to co my chocby ociupinke:-D:-D

pogoda sie u nas popsula zaczyna sie zimno robic( w nocy) i trzeba zamykac juz okna na szczescie tylko na noc, bo w dzien to okolo 27 stopni...
Marika tez wszystiego chce spróbowac jak tylko widzi,ze jemu to patrzy na nas i tobi yyyyy yyyy ,ze ona tez chce....

oczywiście GRATULUJEMY mocko zebolków....WSPANIALE....u nas tylko dwa na dole....ale to zawsze coś...

Tobie to odbrze z tą temperaturką tam cio??

u mnie samotny wieczor...rany jak ja nie lubie być sama w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula spi, wiec chyba i ja ide do lozia....

dobranoc kobitki

Marzycielko trzymamy kciuki pisz co u Ciebie:tak::tak::tak:

Landryna gratulacje zębolków!!!!!

ja juz kolacyjna gotowa dla niemęzowego i teraz godzinka jakas, wtulic sie w misiaczka i lulku....:tak:

Marika tez wszystiego chce spróbowac jak tylko widzi,ze jemu to patrzy na nas i tobi yyyyy yyyy ,ze ona tez chce....

oczywiście GRATULUJEMY mocko zebolków....WSPANIALE....u nas tylko dwa na dole....ale to zawsze coś...

Tobie to odbrze z tą temperaturką tam cio??

teraz nie bardzo z temperaturka ochlodzilo sie ale 2 dni temu to spalismy jeszcze przy otwartych oknach my sie niczym nie przykrywalimy a malego tylko leciutkim kocykiem, dzis juz okna trzeba zamknac bo chlodno 23 stopnie no i od morza zawiewa zimny wiatr...
malego nauczylam spac samemu w lozeczku :-D:-D przesypia juz tak 5 nocek bez zadnej pobudki :szok: jak padnie o 19 tak potrafi spac do 7-8 rano sam w lozeczku a pozniej ze mna komara do 9 tnie ale to tez zalezy od dnia bo nieraz zwlaszcza jak tatus jest w domu to budzi sie przed 8 ale zadko to bywa...

Kana pewnie niedlugo sie pojawia nastepne perelki ja sie nie spodziewalam ze u nas tak szybko sie pojawia nowe a tu masz ci los... dzis bylismy na zakupach no i kazdy sie pyta ile maly ma miesiecy i daja mu okolo 13-14 :szok: a on dopiero 8 skonczyl taki dlugi jest :-D

ja mam pytanie sory ze tutaj ale jakie macie foteliki do samochodu i do ilu kg???

Dobry wieczór Olciu:*

Cuksiku...nio niby Mari sie slini i gryzie wszystko,ale pusto....pusto w mojej buziuni....ale ma czas wiec spoko....

Ja Ci zazdroszcze takich temperaturek...uwielbima jak jest tak ciepło....u nas nocki chłodne jak nic....Mari przykrywam juz kołderką... na szczęscie po niepowiedzeniach z kocykiem, kołderke zaakceptowała i nie krzyczy.... hahha

A co do fotelika to Mari jeszcze jeżdzi w tym od 0-13 kg.... tylko,ze my sporadycznie jezdzimy autkiem z moim tata,albo kumpela,bo swojego nie posiadamy.....

reklama

Nasza też w dzień spała raz 2 godziny i dwa razy po godzince:szok: Więc byłam zdziwiona, że zasnęła bez żadnego problemu, jęknięcia sama w łóżeczku:tak:

Też ide zaraz kolacyje robić dla mojego niemężowego:tak: i też już chce się wtulić i lulku (chyba):-p

u mnie samotny wieczor...rany jak ja nie lubie być sama w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula spi, wiec chyba i ja ide do lozia....

dobranoc kobitki

Marzycielko trzymamy kciuki pisz co u Ciebie:tak::tak::tak:

Landryna gratulacje zębolków!!!!!

Też nie lubię samotnych wieczorów:no: Ja to z tych strasznie przywiązanych do swoich mężowych i niemężowych:-D

Do góry