reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey wieczorowo.

A my od kilku dni mamy mały koszmar , młoda cierpi z powodu ząbkowania .
Będzie to Nasz pierwszy ząb i nie możemy sie juz doczekać kiedy się przebije i da dziecku odpocząć.
Teraz to my - rodzice opoczywamy bo dziecko śpi.

A ja mam jutro wizytę u lekarz endokrynologa i ciekawe co powie.
Wyniki mam jak niemowlę więc nie powinno być źle może to jednak nie tarczyca:-)

Pozdrawiam Was Życzę Miłej Nocki.

reklama
U nas też padnięcie było szybkie:-) I święty spokój od 20:-D Teraz tylko na tego swojego trzeba jeszcze godzine czekać, coby jakąs kolacyjke zapodać i do łóżka:-)
hihihi uwielbiam jak po całym dniu nastaje taka błoga cisza:-):-):-)
mój niemężuś własnie myje zeby bo kurzył na balkonie:crazy:

Hey wieczorowo.

A my od kilku dni mamy mały koszmar , młoda cierpi z powodu ząbkowania .
Będzie to Nasz pierwszy ząb i nie możemy sie juz doczekać kiedy się przebije i da dziecku odpocząć.
Teraz to my - rodzice opoczywamy bo dziecko śpi.

A ja mam jutro wizytę u lekarz endokrynologa i ciekawe co powie.
Wyniki mam jak niemowlę więc nie powinno być źle może to jednak nie tarczyca:-)

Pozdrawiam Was Życzę Miłej Nocki.
powodzenia:tak:

Przyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji tym razem na gorze wyszly dzis wyczolam z ranca maly wogole nic po sobie nie dal poznac ze wchodza tym razem obeszzlo sie bez goraczki... teraz to dziabie na maxa :-D:-D
zaczyna juz po woli wszytko jadac to co my i nic mu narazie nie jest...oby tak dalej dzis napalil sie na melona no i dotad wrzeszczal az sprubowal chce jadac wszytko to co my chocby ociupinke:-D:-D

pogoda sie u nas popsula zaczyna sie zimno robic( w nocy) i trzeba zamykac juz okna na szczescie tylko na noc, bo w dzien to okolo 27 stopni...

U nas też padnięcie było szybkie:-) I święty spokój od 20:-D Teraz tylko na tego swojego trzeba jeszcze godzine czekać, coby jakąs kolacyjke zapodać i do łóżka:-)

NASZA TEŻ PADŁA ,CHOCIAZ W DZIEN POSPAŁA I TO NIEŹLE....
ja juz kolacyjna gotowa dla niemęzowego i teraz godzinka jakas, wtulic sie w misiaczka i lulku....:tak:
Przyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji tym razem na gorze wyszly dzis wyczolam z ranca maly wogole nic po sobie nie dal poznac ze wchodza tym razem obeszzlo sie bez goraczki... teraz to dziabie na maxa :-D:-D
zaczyna juz po woli wszytko jadac to co my i nic mu narazie nie jest...oby tak dalej dzis napalil sie na melona no i dotad wrzeszczal az sprubowal chce jadac wszytko to co my chocby ociupinke:-D:-D

pogoda sie u nas popsula zaczyna sie zimno robic( w nocy) i trzeba zamykac juz okna na szczescie tylko na noc, bo w dzien to okolo 27 stopni...
Marika tez wszystiego chce spróbowac jak tylko widzi,ze jemu to patrzy na nas i tobi yyyyy yyyy ,ze ona tez chce....

oczywiście GRATULUJEMY mocko zebolków....WSPANIALE....u nas tylko dwa na dole....ale to zawsze coś...

Tobie to odbrze z tą temperaturką tam cio??

u mnie samotny wieczor...rany jak ja nie lubie być sama w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula spi, wiec chyba i ja ide do lozia....

dobranoc kobitki

Marzycielko trzymamy kciuki pisz co u Ciebie:tak::tak::tak:

Landryna gratulacje zębolków!!!!!

ja juz kolacyjna gotowa dla niemęzowego i teraz godzinka jakas, wtulic sie w misiaczka i lulku....:tak:

Marika tez wszystiego chce spróbowac jak tylko widzi,ze jemu to patrzy na nas i tobi yyyyy yyyy ,ze ona tez chce....

oczywiście GRATULUJEMY mocko zebolków....WSPANIALE....u nas tylko dwa na dole....ale to zawsze coś...

Tobie to odbrze z tą temperaturką tam cio??

teraz nie bardzo z temperaturka ochlodzilo sie ale 2 dni temu to spalismy jeszcze przy otwartych oknach my sie niczym nie przykrywalimy a malego tylko leciutkim kocykiem, dzis juz okna trzeba zamknac bo chlodno 23 stopnie no i od morza zawiewa zimny wiatr...
malego nauczylam spac samemu w lozeczku :-D:-D przesypia juz tak 5 nocek bez zadnej pobudki :szok: jak padnie o 19 tak potrafi spac do 7-8 rano sam w lozeczku a pozniej ze mna komara do 9 tnie ale to tez zalezy od dnia bo nieraz zwlaszcza jak tatus jest w domu to budzi sie przed 8 ale zadko to bywa...

Kana pewnie niedlugo sie pojawia nastepne perelki ja sie nie spodziewalam ze u nas tak szybko sie pojawia nowe a tu masz ci los... dzis bylismy na zakupach no i kazdy sie pyta ile maly ma miesiecy i daja mu okolo 13-14 :szok: a on dopiero 8 skonczyl taki dlugi jest :-D

ja mam pytanie sory ze tutaj ale jakie macie foteliki do samochodu i do ilu kg???

Dobry wieczór Olciu:*

Cuksiku...nio niby Mari sie slini i gryzie wszystko,ale pusto....pusto w mojej buziuni....ale ma czas wiec spoko....

Ja Ci zazdroszcze takich temperaturek...uwielbima jak jest tak ciepło....u nas nocki chłodne jak nic....Mari przykrywam juz kołderką... na szczęscie po niepowiedzeniach z kocykiem, kołderke zaakceptowała i nie krzyczy.... hahha

A co do fotelika to Mari jeszcze jeżdzi w tym od 0-13 kg.... tylko,ze my sporadycznie jezdzimy autkiem z moim tata,albo kumpela,bo swojego nie posiadamy.....

reklama

Nasza też w dzień spała raz 2 godziny i dwa razy po godzince:szok: Więc byłam zdziwiona, że zasnęła bez żadnego problemu, jęknięcia sama w łóżeczku:tak:

Też ide zaraz kolacyje robić dla mojego niemężowego:tak: i też już chce się wtulić i lulku (chyba):-p

u mnie samotny wieczor...rany jak ja nie lubie być sama w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula spi, wiec chyba i ja ide do lozia....

dobranoc kobitki

Marzycielko trzymamy kciuki pisz co u Ciebie:tak::tak::tak:

Landryna gratulacje zębolków!!!!!

Też nie lubię samotnych wieczorów:no: Ja to z tych strasznie przywiązanych do swoich mężowych i niemężowych:-D

Do góry