reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey

Ale wcześnie wstajecie:szok:

Ja zaraz lece do endokrynologa i ciekawa jestem co powie.
Dam znać .

Gratuluję kolejnych ząbków.

Miłego dnia.

Witam i ja:tak:
U nas nocka o niebo lepsza po butli choć i był raz cyc,ale wstawałam tylko 3 razy między 20-7 więc superowo rzekłabym:-)
Witam
u nas też nocki do bani:-(, córcia budzi się o północy i potem albo o 2 albo koło 4 rano na cycka, dzisiaj to po 1 w nocy jeszcze bo jakiś skunks się delikatnie mówiąc zje....ł i nas smród obudził:wściekła/y::wściekła/y:, to już któraś noc z rzędu, strach zostawić okna otwarte:wściekła/y::wściekła/y:, mówie Wam kochane kobitki cieszcie się że tych "uroczych" zwierzątek w Polsce nie ma.
:-D:-D:-Dwspółczuję Reniu, w pierwszej chwili pomyślałam,że to sąsiad się zwalił:-D:-D:-D
No i mamusia mnie wyprzedziła :sorry: a chciałam być pierwsza :crazy::-p:-D:-D:-D:-D:-D

Helołłłłł :-D:-D

Sto lat sto lat niech żyje żyje Nam, a kto ???

SZERYF :-D:-D:-D:-D nasz kochany

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D
100 lat dla Kamilki:-):-):-)
Od razu widać kto już był na Nk:-D:-D
Hey

Ale wcześnie wstajecie:szok:

Ja zaraz lece do endokrynologa i ciekawa jestem co powie.
Dam znać .

Gratuluję kolejnych ząbków.

Miłego dnia.
daj znać Marzycielko po wizycie co i jak:tak:

a my zaraz biegniemy z siuskami na badanie wydalania wapnia z moczem , oby wyszło ok, buziolki

dużo zdrówka Kamilko z okazji osiemnastki ;-);-);-), spełnienia marzeń, i pociechy z mężczyzn Twojego życia :tak::tak::-D:-D:-D (bądz dla nich dobra ):-p:-p:-p:-D:-D:-D
Podpinamy się pod piękne życzonka:tak::tak:

A wogóle to dzień dobry wtorkowo:tak:Natalce przebija się piąty ząbek i jest tak niedobra że chwilami mam ochotę wystawic ją na allegro a Martynę dodac gratis:shocked2::-D

a my zaraz biegniemy z siuskami na badanie wydalania wapnia z moczem , oby wyszło ok, buziolki

trzymamy kciuki, będzie dobrze! :tak:

Bartek dziś w nocy był bardzo niespokojny, spał ze mną ale ciągle się kręcił, przebudzał.... może to górne ząbki będą szły?? bo nie widzę innej przyczyny :confused2:

Tygrysku kochana kupujesz w kasie bilecik zerowy...nic nie płacisz,ani za bobaska ,ani za wózek....w autobusie sie płaci tylko za wózek cały bilet....paranoja....

no i faktycznie łatwiej sie zapakowac z naszymi "wozami" do osobówki...najlepiej do tego wagonu jak sie konczy jeden skład...taki ze swpokojnie wjedziesz i nie musisz go składac....
?

tak juz wiem hihihi oczywiscie ja zawsze sie musze spoznic i bieglam do pociaguech ale przemily pan konduktor czekal na nas pomogl mi z woziem gdyz mimo ze nie zabralam wieliego Atlantica tylko malutkiego Magica to i tak wdrapanie soie po schodkach samej graniczylo z cudem :eek::eek::eek: pozniej wjechalam wozkiem pomiedzy krzesla i filipek tak przejechal 2 godzinki:tak::tak:
Tygrys jak lodówka dotarła wkoncu?????i

lodówka dotarla dopiero dziś!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jest śliczna i duuuuuziaaaaaaaaaa:-D:-D i przyjechali dwaj panowie i sami ja wtargali na ostatnie pietro ( zobowiązali się do tego w zamian za te przeboje z odkladaniem terminu transportu:crazy:)

Tygrys na szmacie z rana a mamusia z wieczora:-D:-D
apropo ciekawe jak tam Tygrys w podróży z Fifim:cool2::cool2:

oj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnal :-D:-D obudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi:-D:-D:-D a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal:szok::szok::szok::szok: teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog:tak::tak: dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)

Dzień dobry Mamuśki:-)
U nas kolejny dzień pieknej pogody, więc pewnie pól dnia spędzimy na dworze. trzeba korzystac na maksa z tych ostatnich ciepłych dni:tak:
Nocka u nas jak zwykle maskaryczna, pobuda co godzinę, nawet częściej, ale jedzonko dopiero po całowitym przebudzeniu o 7.30:eek:. Oka nie zmrużyłam od kilku nocy, dzis to już normalnie z płaczem wstawałam do Filipa, bo już sił nie miałam, co przysypiałam to on sie budził:-( Ale dobra koniec tego smęcenia, trzeba to jakoś przeżyc, w końcu nie tylko ja jedyna mam taka masakrę w nocy:tak:

No i mały mi sie obudził, posadziłam go w łózeczku,żeby się troszke sam pobawił, ale gdzie tam, już nie wydziera w niebogłosy no i co musze do niego iśc:wściekła/y:
Jeny i co z tego, że chce częsciej z Wami siedzieć jeśli moje dziecko całkowicie sie temu sprzeciwia:wściekła/y: Poczytam was przy kolejnej drzemce Filipa, teraz musze spadać do mojego rozdarciucha:crazy:

witajcie mamuski:-D
Sawka obawiam się , że nasze dzieci już tak mają :shocked2:. Kurde a tak bym chciała, żeby przesypiał całe noce.
tez bym chciała :tak:nie jestem tak bardzo wymagajaca niech budzi sie na tego cycuch raz w nocy dam z chęcia :tak: a nie co 2 godz...

Przyszlam sie pochwalic ze Alus ma dwa kolejne zabki do kolekcji ...
GRATULUJEMY!!!!

ja mam pytanie sory ze tutaj ale jakie macie foteliki do samochodu i do ilu kg???
ja mam taki
Fotelik samochodowy KEY 1 ISOFIX 62997 OCEAN 86, Chicco - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
ufff, ten wątek nadrobiony :tak:
widzę że znowu poruszałyście temat nocek... u nas też niestety bez zmian w tej kwestii :no: Bartek budzi się co jakiś czas, nie na jedzonko, ale piciu owszem, bardzo chętnie. No a pomiędzy 2 a 4 to budzi się bo chce żebym go wzięła do nas do łóżka. Wstyd się przyznać ale zazwyczaj ulegam :zawstydzona/y: po prostu chęć pospania choć trochę więcej jest silniejsza :sorry: ja nie wiem kiedy to się w końcu zmieni, zawsze to ja wstaję do małego, mężowy nawet jak ma wolne to do niego nie wstaje :confused2::confused2: nie z lenistwa... on go po prostu nie słyszy :confused2::confused2: bo Bartek w nocy raczej nie płacze, po prostu sobie gada..
mój mężowy tez nie wstaje do Nusi od urodzenia, co prawda nie ma go z nami na co dzień ale jak przyjezdza to nie wstaje, nie słyszy i nie przeszkadza mu ze niuna płacze czy marudzi

i my sie podpisujemy :tak: wszystkiego naj!!!!

reklama
Bartek dziś w nocy był bardzo niespokojny, spał ze mną ale ciągle się kręcił, przebudzał.... może to górne ząbki będą szły?? bo nie widzę innej przyczyny :confused2:
ja tez tak sobie tłumacze, ale czy to możliwe żeby te rosnące ząbki przeszkadzały Nusi az dwa miesiące????

tak juz wiem hihihi oczywiscie ja zawsze sie musze spoznic i bieglam do pociaguech ale przemily pan konduktor czekal na nas pomogl mi z woziem gdyz mimo ze nie zabralam wieliego Atlantica tylko malutkiego Magica to i tak wdrapanie soie po schodkach samej graniczylo z cudem :eek::eek::eek: pozniej wjechalam wozkiem pomiedzy krzesla i filipek tak przejechal 2 godzinki:tak::tak:
lodówka dotarla dopiero dziś!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jest śliczna i duuuuuziaaaaaaaaaa:-D:-D i przyjechali dwaj panowie i sami ja wtargali na ostatnie pietro ( zobowiązali się do tego w zamian za te przeboje z odkladaniem terminu transportu:crazy:)
oj kochana mam zlote dziecko w drodze do mojej mamy przez 20 minut spiewal gadal bawil sie , wypil herbatke i zasnal :-D:-D obudzil sie jak pan konduktor znosil go z pociagu hihihi:-D:-D:-D a w drodze powrotnej bawil sie gadal i spiewal godzinke a o 18 30 po wypiciu flaszki mleczka usnal i spal do 7 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:przyjechalismy do domku na spiocha go przebieralam w pizamki , na spiocha zjadl mleczko i dalej spankal:szok::szok::szok::szok: teraz tez spi a ja oczywiscie zaliczylam juz odkurzanie i mycie podlog:tak::tak: dzis mam w planach umycie okna w sypialni:-):-):-):-)
najważniejsze ze lodówka wkoncu dotarła :tak::tak::tak:
a Filipek to mały podróznik:-D:tak:

Do góry