reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Ewelw jestem w grudniówkach,bo z Om termin mam na 5 grudnia i od początku byłam tutaj:-) Także mimo zmiany terminu i tak się mnie nie pozbędziecie
Cyprysiowa według terminu z OM wychodziło,że zaszłam w ciążę w czasie miesiączki,więc to nie bardzo możliwe,a według USG 14 lutego,a wtedy miałam dni płodne
Zresztą 21 listopad bardziej mi odpowiada więc niech tak zostanie;-)

Cyprysiowa według terminu z OM wychodziło,że zaszłam w ciążę w czasie miesiączki,więc to nie bardzo możliwe,a według USG 14 lutego,a wtedy miałam dni płodne

Ewushka
Fanka BB :)
Czesc kobietki....dawno juz nic nie pisalam, ale czytam was regularnie. Przezywam jak wam cos sie dzieje i ciesze sie z dobrych wiadomosci razem z wami
Gratuluje dziewczynom , ktore poznaly plec dzidziusia :-)
Ja dla swojego synka jeszcze nie znalazlam imienia, w toku rozpatrywane sa Maksymilian i Oskar. Ktore z nich bardziej wam sie podoba? I jeszcze jedno:mieszkam w NY i jak wy uwazacie , jak jest lepiej z pisownia Maxymilian lub Oscar czy po POlsku
Juz jestem zakrecona i chetnie poznam wasze opinie 
PS. i uwazajcie dziewuszki na ulicach, rozgladajcie sie i nawet po 3 razy

Gratuluje dziewczynom , ktore poznaly plec dzidziusia :-)
Ja dla swojego synka jeszcze nie znalazlam imienia, w toku rozpatrywane sa Maksymilian i Oskar. Ktore z nich bardziej wam sie podoba? I jeszcze jedno:mieszkam w NY i jak wy uwazacie , jak jest lepiej z pisownia Maxymilian lub Oscar czy po POlsku

PS. i uwazajcie dziewuszki na ulicach, rozgladajcie sie i nawet po 3 razy

Ewushka
Misiowka, dzieki za odpowiedz, powiem szczerzez ze mi rowniez bardziej podchodzi Oskar a maz dal propozycje maksymiliana
Poza tym widzialam ze drugi bejbik to bedzie u Ciebie dziewczynka , jak sie nie myle .Gratulacje
!!
Musze wam powiedziec ze mi plec byla juz obojetna, zawsze chcialam miec dziewczynke wiec drugie dziecko , oby tylko zdrowe bylo. Ale w momencie gdy uslyszalam ze bedzie chlopczyk, rozzalilam sie . Chyba podswiadomie chcialam druga dziewczynke . Ja chyba mam ku ku w glowce

Musze wam powiedziec ze mi plec byla juz obojetna, zawsze chcialam miec dziewczynke wiec drugie dziecko , oby tylko zdrowe bylo. Ale w momencie gdy uslyszalam ze bedzie chlopczyk, rozzalilam sie . Chyba podswiadomie chcialam druga dziewczynke . Ja chyba mam ku ku w glowce

justyna
hej !!!
byłam na wizycie ! i ok !! w czwartek na usg !!!
w ogóle ten tydzień mam zakręcony jutro urodzinki córci i odprawiamy dla cioć i babci itp a w niedziele kinder party :-) kurcze byle pogoda sie nie skapci !!! bo tak to sajgon w domu murowany !!!
ja mam dokładnie to samo ! a z tą kością to ostanio coraż cześciej jakbym ją obita miała tak dziwnie boli !!!
dobrze ze sie tak skończyło !!!
Misiówka to sie najadłaś strachu !!!
a co do przejść dla pieszych to ja czasem jak sierota stoje i stoje bo mam strach wejść a jak juz ide z Liwią to w ogóle czekam aż sie zatrzyma ktoś i jak z daleka widze że jedzie to pomimo że zdązyłabym wole poczekać taka wydygana jestem ! A jako kierowca czasem mam ochote wyjść i matkom do dupy za przeproszniem dokopać jak widzę jak ciśnie sie z wózkiem bo jest na pasach i tyle zero wyobraźni albo wyjedzie dwoma kołąmi na pasy i stoi czy ją ktos puści ! masakra !!!
byłam na wizycie ! i ok !! w czwartek na usg !!!
w ogóle ten tydzień mam zakręcony jutro urodzinki córci i odprawiamy dla cioć i babci itp a w niedziele kinder party :-) kurcze byle pogoda sie nie skapci !!! bo tak to sajgon w domu murowany !!!
Powiedzcie mi jescze czy kluje Was podbrzusze? mnie ostatnio dosyc czesto kluje i na dodatek po ciezkim dniu strasznie boli mnie kosc łonowa![]()
ja mam dokładnie to samo ! a z tą kością to ostanio coraż cześciej jakbym ją obita miała tak dziwnie boli !!!
Witam Was serdecznie. Ale mam duzo do czytania. Nie było mnie tutaj prawie trzy dni i proszę. W sobote mieliśmy z meżem wypadek samochodowy, jakiś głupek wyjechał nam na drogę.
Wzieli mnie do szpitala na obserwacje, z małym całe szczęście wszystko dobrze, ja się nabawiłam tylko parę siniaków. Strasznie się bałam o mojego synka, ale już jest wszystko dobrze, mały kopie i daje o sobie znać :-).
A teraz zaczynam nadrabiac zaległości w czytaniu.
dobrze ze sie tak skończyło !!!
Misiówka to sie najadłaś strachu !!!
a co do przejść dla pieszych to ja czasem jak sierota stoje i stoje bo mam strach wejść a jak juz ide z Liwią to w ogóle czekam aż sie zatrzyma ktoś i jak z daleka widze że jedzie to pomimo że zdązyłabym wole poczekać taka wydygana jestem ! A jako kierowca czasem mam ochote wyjść i matkom do dupy za przeproszniem dokopać jak widzę jak ciśnie sie z wózkiem bo jest na pasach i tyle zero wyobraźni albo wyjedzie dwoma kołąmi na pasy i stoi czy ją ktos puści ! masakra !!!
WWWWWWWWWIIIIITTTTAAAMM!!!
Ja już od 5.20 nie śpię....
Dziewczyny, patrzcie jakie to dziwne.... Niektórzy lekarze trzymają się terminu z OM a inni z USG. Moja gin akurat bardziej z USG
.
ANIA2608Odp: Grudniowe mamusie 2008
Ja już od 5.20 nie śpię....
Dziewczyny, patrzcie jakie to dziwne.... Niektórzy lekarze trzymają się terminu z OM a inni z USG. Moja gin akurat bardziej z USG

ANIA2608Odp: Grudniowe mamusie 2008
ANIA: Absolutnie - nie chcemy żebyś nas opuszczała!!!!!!!Ewelw jestem w grudniówkach,bo z Om termin mam na 5 grudnia i od początku byłam tutaj:-) Także mimo zmiany terminu i tak się mnie nie pozbędziecie
Cyprysiowa według terminu z OM wychodziło,że zaszłam w ciążę w czasie miesiączki,więc to nie bardzo możliwe,a według USG 14 lutego,a wtedy miałam dni płodneZresztą 21 listopad bardziej mi odpowiada więc niech tak zostanie;-)
Witam wszystkich.
Wczoraj miałam super humorek a dzisiaj....muszę iść do dentysty bo się ząbek odezwał.
Pozdrawiam
współczuje ja bylam wczoraj tylko ze ja mialam szczescie bo mnie zabek nie bolal , ale lepiej odrazu takie sprawy zalatwiac tymbardziej ze teraz tabletki przeciwbolowej niemozemy brac;-)
gratuluje tym ktore poznaly plec dzidzi:-)
a ja dzisiaj sie wybieram do fryzjera skrucic wloski bo juz mnie denerwuja.
reklama