reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka mamusie

Pycioł, Ty to umiesz humorek poprawić, normalnie uwielbiam Cię za Twoje streszcznia i wierszyki.

Mamusia, Kokusia, udanego plotkowania.

Kajka, brakuje nam Ciebie, nasza dobra duszyczko

My już po kościele, chociaż pogoda taka że nie chciało sie z domu wychodzić. Przed chwilką zjedlismy śniadanko, a teraz szykuję obiadek na później i zastanawiam się kto zje całą blachę ciasta, które robiłam wczoraj po nocy:sorry:

Hejka mamusie

My już po kościele, chociaż pogoda taka że nie chciało sie z domu wychodzić. Przed chwilką zjedlismy śniadanko, a teraz szykuję obiadek na później i zastanawiam się kto zje całą blachę ciasta, które robiłam wczoraj po nocy:sorry:
Jaaaaaaaaaa .... bo chce słodkiego :eek::sorry:
I w ogole dzien dobry w ten okropny dzien ja już z mały zaliczyłam dzemkę, a teraz latam za nim po wszystkich kątach bo za wszystko chwyta i wstaje. Nooo i teraz szoruje mopem podłoge.
Hej kaja, gdzie ty się podziewasz ? :cool:

Hejka mamusie

Pycioł, Ty to umiesz humorek poprawić, normalnie uwielbiam Cię za Twoje streszcznia i wierszyki.

Mamusia, Kokusia, udanego plotkowania.

Kajka, brakuje nam Ciebie, nasza dobra duszyczko

Moj Blizniaczeczek kochany,zawsze mi poprawi humor...
Kochana,dwa miesiace szybko mina i od listopada jestem spowrotem;-)
Myslalam ze bede wz Wami w pracy,ale usuneli nam neta z recepcji,buuuuuu...chyba za duzo surfowali zamiast rabotac:-D:-D
I do neta musze pokonac pol hotelu,a miejsca pracy nie wolno opuszczac i znow buuuuu:-D:-D

Moj Blizniaczeczek kochany,zawsze mi poprawi humor...
Kochana,dwa miesiace szybko mina i od listopada jestem spowrotem;-)
Myslalam ze bede wz Wami w pracy,ale usuneli nam neta z recepcji,buuuuuu...chyba za duzo surfowali zamiast rabotac:-D:-D
I do neta musze pokonac pol hotelu,a miejsca pracy nie wolno opuszczac i znow buuuuu:-D:-D
O matko Kaje od neta odłączyli :szok:, a jak teście |?

I w ogole dzien dobry w ten okropny dzien ja już z mały zaliczyłam dzemkę, a teraz latam za nim po wszystkich kątach bo za wszystko chwyta i wstaje. Nooo i teraz szoruje mopem podłoge.
Od 7.30 do 16.30 w pracy:-D:-D
Od 17 kloce sie z mezem:szok::-D
A o 20 padam na twarz...
Ale tak do listopada,pozniej jestem spowrotem...
Bez gosci w domu jeszcze do tego:eek::eek::-D

O matko Kaje od neta odłączyli :szok:, a jak teście |?
Tescie,z ogromnym usmiechem na buzi odprawilam ich do Polski:-D:-D
Wiecej wie Elvis;-)

Lece jakis obiad szykowac,moze na jakis spacer,korzystajac z dnia wolnego...
milej niedzielki dziewczynki!!Obiecuje,ze bede czesto juz gdy wrog odjechal...:-D:-D

reklama
Do góry