reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia rany te chłopy to są jakies wybrakowane chyba, zero empatii. co za typ:szok::crazy: ja tez sie wsciekałam na mojego ostatnio, bo na urodzinki nawet zyczen od niego nie dostałam, o prezencie nie mowiac, a dobrze wiedział ze mam po co sie starac po tylu latach małzenstwa??!!:wściekła/y: teraz juz prawie mi przeszło i sama spbie prezencik kupiłam ( butki zprzeceny za 24 zeta bo wrzesien nam budzet mocno nadszarpnal)ale dobre i to

reklama
No dobra ,niech strace...Kolejna dobra dusza pomocy szuka :-D:-D
moze mi sie kiedys to w zyciu odbije,na dobre oczywiscie:-D:-D

Przez ostatni miesiac wiele sie wydarzyło....ponieważ,bo,gdyż....
Natalkaa uznana za najwiekszego zboczucha tego forum wybyła do Polski,na urlopik ze swoim cudeńskim synkiem...odzywała sie przez jakieś 2 tygodnie do nas w miare regularnie...ale po tym czasie podejrzewam ze dojechał do niej mężuś no i pewnie nadrabiają braki:szok::confused:współczuje chłopowi...a mówiłam żeby sklonować:baffled::-D
Kokusia podcziwa kobieta osttanio zaniedbuje sie z porannymi życzeniami na BB ...żadko już do nas zagląda...i smutaśnie tutaj bez niej:-(
Kanewka oddaje swoje ciało już na zawsze swojemu przyszłemu chłopowi...baba sprzedana i już po chłopie:szok::-Dlegalizacja związku ma sie rozumieć:-D
Tygrych moja idolka od rana na szmacie leci ,odkurza,przeciera,ustawia,przestawia,wyciera...bajera:-Dnormalnie tylko nam reszcie normalnej spolecznosci na gilu robi bo nie każda z nas ma wmontowanego duacella w tylna czesc ciała:-D
Agacia ona też sie sprzedaje ...suknia kupiona,wódeczka,ciasteczka,wszytsko prawie gotowe:tak:zazdroszcze jak nie wiem co:zawstydzona/y::-D
Asiulkaa nasza świeżo upieczona mezatka była z mezowym :)-p:-p fajnym ) w podruzy poslubnej,odpoczeli,naładowali akumulatorki ...Obecnie nasza Asiulaa sie rozchorowała ale mamy nadzieje ze szybciutko przejdzie:tak:
Mamusia nasz super nałogowiec w niedziele powrociła z miesiecznego labowania w rodzinnym domku,nad morzem i ...w samochodzie bo przeciez spedzili w nim całe 3500kaemów:szok::-DMusze sie pozalic na forum całego naszego BB ze Mamusia znana takze jako nałóg bebowski opusciła sie w swoich obowiazkach...jesli mamusiu to czytasz,popraw sie natychmiast:-D
Olcia rowniez byla z synuśkiem i mezowym na wczasach i przy okazji spotkała sie z Pytia(zabiegana zreszta strasznie przez swoja firme,dni otwarde,pozyskiwanie klientow,i Hanie naturalnie:-D)oraz z :-DEdee ktora przyznała sie nam że korzystała i korzysta niejednokrotnie z pamperaków swojego syncia:szok::-D:-D niejednokrotnie!!!!!!!!!:-D:-D
Lilac bidula wrociła do pracki i tez dziewczyna kreci jak moze co by do nas chociaz na chwilke wskoczyc kazdego wieczorka...szacun Lilac,jestes wielka:-)
Tego samego niestety nie moge powiedziec o naszej polarnicyK.A.J.A. wrocila do pracy i sluch o niej zaginal...albo tescie jej przysłonili caly swiat:szok::-D
Madzienka od 2 tygodni probuje dobic sie do komisu z woziami co by kupic Juli,koniecznie potzrebny na babskie zakupki,promocje i wyprzedarze:-Dale niestety zamkniete,Madzience pisane jest ostre oszczedzanie bo otwieraja jej ikee za 2 lata....wiec troche kapusty jej sie zda:-D:-D
Blizniaki dla mnie to kobita robot...zastac ja w domu to nie lada wyczyn...zawsze zorganizuje czas swoim dzieciom tak ze Magdunia z tego wszytskiego przesypia cale noce:-D
Landryna zwana jako pene była u swojej siostry na 2 tygodnie z Alusiem...Cukier wrocila schudnieta i szczesliwa...;-)
Agatkas kobieta pracujaca,ale dzielnie daje nam o sobie znac podczas gdy ciezko pracuje kazdego dnia...mowie Ci tyle roboty ma ze non toperek na BB:-D
Sawka tez nie jest gorsza,pracuje jak sie da.i nie dała sie wrobić w wyrodna matke wariatke:-D

naprawde nie mam juz czasu bo zaraz mezus wroci ze sklepu wiec musze juz konczyc ten poemacik...jak o kims zapomnaial prosze sie upomniec:-D
Pyciol szacun!!!!!!!!!!!!!!!! jestes WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ps. ej laski powiedzcie o co chodzi z tym pene Landrynci???????????????????????????:eek::eek::eek::eek::eek:

Agacia rany te chłopy to są jakies wybrakowane chyba, zero empatii. co za typ:szok::crazy: ja tez sie wsciekałam na mojego ostatnio, bo na urodzinki nawet zyczen od niego nie dostałam, o prezencie nie mowiac, a dobrze wiedział ze mam po co sie starac po tylu latach małzenstwa??!!:wściekła/y: teraz juz prawie mi przeszło i sama spbie prezencik kupiłam ( butki zprzeceny za 24 zeta bo wrzesien nam budzet mocno nadszarpnal)ale dobre i to
Zebys wiedziala, że wybrakowany typ z tego mojego :crazy::-D

Pewnie że pociagamy...tylko teraz zależy kto i co:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
Ja piwko ze sprite'em, żeby było lżejsze dla główki bo nocka nie wiadomo jaka:eek::eek::eek:
Jula tez dzisiaj kombinowala ale mamuśka uspiła ja szybciutko!!!!W zmowie z Alexem czy co???

Tygrysku skąd masz grilla????:sorry::sorry::sorry:ja też chce

Uwielbiam Cie za to...jesteś bombowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Społeczność blokowa musi się ratować elektrycznym grillem hihihhi:-D:-D:-D ale kiełbaski wychodza równie pyszne jak na normalnym tylko bez tego zapachuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu grlowego:-D

obrazki pisiorka nam kiedys wysylala na bb:szok::szok::eek::eek:

że co ???? że jak???????? tak normalnie na BB??????????????a gdzie ja wtedy byłam że tego nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry