reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie my juz po krotkim spacerku mimo ze na dworze jesien brrrrrr ja chce slonce:-:)-:)-(
Mezowy pojechal ogladac autko do kupienia...od jutra na 4 dni jedzie do stolicy na szkolenie wiec same zostajemy:-:)-:)-(na weekend znowu jedzie na wyjazd integracyjny:sorry::sorry::sorry::sorry:ale dam rade

Ja za to dzisiaj ide na piwko z dziewczynami wiec wieczorkiem mnie nie ma:-D:-D:-Dwypije Wasze zdróweczko Kochaniutkie.....

reklama
Witajcie my juz po krotkim spacerku mimo ze na dworze jesien brrrrrr ja chce slonce:-:)-:)-(
Mezowy pojechal ogladac autko do kupienia...od jutra na 4 dni jedzie do stolicy na szkolenie wiec same zostajemy:-:)-:)-(na weekend znowu jedzie na wyjazd integracyjny:sorry::sorry::sorry::sorry:ale dam rade

Ja za to dzisiaj ide na piwko z dziewczynami wiec wieczorkiem mnie nie ma:-D:-D:-Dwypije Wasze zdróweczko Kochaniutkie.....
Ale Ci dobrze z tym piwkiem...ale niezazdroszcze rozłąki...ja też muszę sie oswoić z tą myślą bo jak wrócimy to też mój będzie wyjeżdżał....buuuu no ale coś za coś:tak:

witamy niedzielnie....leje od samego rana..nie kumkam już tej pogody,seriaśnie:eek:
czaje,że zbliża sie jesień ale żeby tak szybko,zwolnij maleńka troszke:szok::-D
To wszytsko przez Tajgera,to ona chciała jesień:crazy: idz sobie jesień do Łodzi a dokładnie na Tygryskowe osiedle...nad jej blok,tam bez firan:rofl2::-D
reszte Łodzi oszczędz bo Lilac i xpatrysiax i chyba Martusia tez...:-D

ojej ... a moze mały się tak budzi bo jest głodny ?

A co moj zięciunio w nocy wyprawiał???:sorry::sorry::sorry:
napewno nie jest głodny...bo jak jadł po 5.00 to nawet nie zjadł wszytskiego...
zasnął dopiero o 20 .30 mimo ,że nie spał w dzien od 12-17.10,potem kimnal na 50 min i wstal....
pierwsza pobudka z takim wrzaskiem jakiego jeszcze nigdy nie słyszałam od niego...az tak przerazliwie,wrzucił na jakies inne struny głosowe,że oszalec mozna było...a było to pare minut po północy....ale wkoncu zasnał...poem zaś akcja po 2.00 wrzask...marudzenie.łażenie po całym łóżeczku...zasnął dopiero po 3.30...potem 5.20 butla i pobudka o 6.30:eek::eek:i dodam ze do tej chwili spał tylko 30 min:(

ale naprawde juz było dobrze z tym spaniem jego...potrafil sie budzic nawet tylko raz o 5 na butle...a teraz zas szał pał...mam nadzieje,ze to zabki a nie jakas nadpobodliwosc(bo o to sie martwie):zawstydzona/y:

no bo jak niektorzy nie znaja wloskiego to pokazalam na obrazku :zawstydzona/y: Pene - Wikipedia sama sobie sprawdz:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: jest po polnocy wiec mogeeee teraz wstawic fotke:-D:-D:-D dzieci juz spia:-D:-D:-D
o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-DDobrze ze maz nie widzi co tutaj sie dzieje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pyciol tak tak ja chcialam jesien ale taka cieplutką i sloneczną POLSKĄ ZŁOTĄ JESIEŃ a nie jakas deszczową , pochmurną i jeszcze anglosaską:eek::eek::eek::eek::eek:

napewno nie jest głodny...bo jak jadł po 5.00 to nawet nie zjadł wszytskiego...
zasnął dopiero o 20 .30 mimo ,że nie spał w dzien od 12-17.10,potem kimnal na 50 min i wstal....
pierwsza pobudka z takim wrzaskiem jakiego jeszcze nigdy nie słyszałam od niego...az tak przerazliwie,wrzucił na jakies inne struny głosowe,że oszalec mozna było...a było to pare minut po północy....ale wkoncu zasnał...poem zaś akcja po 2.00 wrzask...marudzenie.łażenie po całym łóżeczku...zasnął dopiero po 3.30...potem 5.20 butla i pobudka o 6.30:eek::eek:i dodam ze do tej chwili spał tylko 30 min:(
Jeny Pyciolku współczuję:-(

reklama
Do góry