reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrs ja bym się tez wkurzyła na tego faceta :crazy:, no masakra jakaś :crazy:

U nas jez jest już zimno... juz jesies, potem zima wrrrrr ... :zawstydzona/y:

no tak tak...babie nie dogodzi:-D
a ile macie teraz stopni w mieszkaniu?tutaj mamy 22
kochana termometra domowego sie nie dorobilam wiec nie wiem :eek::eek::eek::eek::eek::eek:kuzwa no moze takim wanienkowym zmierze:-D:-D:-D:-D
Tygrysku gdzie Cie wywiało...zamarzłaś tam :eek:
czy lodowa dojechala?:eek:
taaaaaaaa dojechala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie nie wiem w co oni graja do cholery!!!!!!!!! o 24 przyjadą??????????!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana termometra domowego sie nie dorobilam wiec nie wiem :eek::eek::eek::eek::eek::eek:kuzwa no moze takim wanienkowym zmierze:-D:-D:-D:-D

taaaaaaaa dojechala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie nie wiem w co oni graja do cholery!!!!!!!!! o 24 przyjadą??????????!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie no Tygrych na bank nie o 24.00...:szok::szok:
nie stresuj sie bo zmarszczek sie nabawisz i nowy krem nie przyniesie pozadanych efektow:rofl2::rofl2:

hihihih to mamy liste zamknieta juz
Agacia zabkuje ,
Pyciol raczkuje,
Tygrych pije z butelki ,
Martusia zajada deserki
a Edus nasza kochana sika w Pampka od rana!!!!!!!!!!
Rany faktycznie Matki-Wariatki :szok::szok::szok: ale Kochane:-p:tak::-):-)
nie bylam i nigdy nawet nie slyszalam:zawstydzona/y:ale moze w pazdzierniku sie wybierzemy bo i tak mamy zamiar jechac do Zakopanego i Krakowa:tak:
my też może wybierzemy się do Krakowa :tak: tak planujemy i planujemy i zawsze coś wypada :sorry:

W Parku Miniatur nie byłam ale Tomek niedawno był i podobało się:tak:
Dajcie znac kiedy do Kraka wpadacie zebym wiedziała kiedy chałpę odsprzątac i ciacho upiec ;-):tak:

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku

bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow :-D:-D
Widzisz doczekałas sie teraz pewnie hurtowo wyskocza moj Tomek tak miał prawie wsio na raz i spokój a Pati walczy z zebolami juz nie pamietam odkąd:sorry::confused2:
Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-:)-:)-(
smutno mi.........:-:)-:)-(
Anoli WITAJ buziaki dla Hani :-):tak: Moje nadrabianie z braku czasiku ostatnio takie przelotowe ze nawet Twego posta nie widziałam :zawstydzona/y:

Pati ogólnie bardzo o kompa zazdrosna i jak tylko zobaczy, ze sie zblizam do niego, to wrzask w niebogłosy, wczesniej ja brałam na kolana jak cosik po necie szperałam, ale teraz w gre nie wchodzi, bo ostatnio klawisz wyrwała, a ja mam lapka na razie, bez szans na nowszy model, wiec bez klawiatury byłaby lipa:sorry:

Kanus jak tam ksiadz przebrnęliscie jakos przez krzyzowy ogien pytań ?

reklama
Do góry