reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

i tak patrze na nia i nie wierze ze ona juz jest taka duza i ze ona jest moim skarbeczkiem, z tego wszytskiego zaczelam ogladac fotki od urodzenia, az sie poplakalam, ech czmu tak szybko rosna te nasze maluszki:sorry:

o tym samym rano myślałam, był taki program o porodach na zone reality "opowieści o narodzinach" i jak patrzyłam na te maluszki które dopiero co opuściły brzuszki to tak się rozczuliłam i przypomniałam sobie że wcale nie tak dawno Bartuś był taaaki maleńki i bezbronny, nawet na boczek sam się nie odwrócił, a teraz taki duży facet z niego i rozrabiaka :tak: już całe mieszkanie opanował :-D

reklama
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D

Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D

Super :tak::-):-) gratulacje dla maluszka :tak::tak:(nie dla mamy):-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, mamie starczy już tych zębów :-D:-D

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku

bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow :-D:-D

Gratulacje

Gratulacje

U nas chyba idzie drugi bo na dziaselku cos dzieje sie...Jula marudzi jak szalona wiec coś w tym musi być....:tak::tak::tak:

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku

bo ja juz myslala ze moja Karolina nie bedzie miala zebow :-D:-D

gratulujemy:tak::tak:

a po tej drzemce jakas nerwowa sie obudziłam:eek::eek:

Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-:)-:)-(
smutno mi.........:-:)-:)-(

reklama
Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-:)-:)-(
smutno mi.........:-:)-:)-(
A ja się przymilę, bo z dwa dni temu o Tobie myślałam , a wczoraj przepraszam , że się nie przywitałam :zawstydzona/y:

Witaj anoli, wreszcie jesteś :tak::-D

Do góry