reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-:)-:)-(
smutno mi.........:-:)-:)-(

Witaj Kochana!!!Sama widzisz co tutaj dzieje się....:-D:-D:-D

Tygrysku co z lodówka???:sorry::sorry::sorry::sorry:

My dzisiaj pojechalismy jednak do lekarza, Jula ma gardlo czysciutkie, płucka tez wiec chyba ten katarek na ząbeczki, dodatkowo gorączka utrzymuje się:confused2::confused2::confused2:wiec są podejrzenia że to trzydniówka, ale okaże się to za trzy dni:-D:-D:-D
Na razie spi wiec i ja zmykam bo nockę moge mieć ciekawą:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

dobranoc

Musze się pożalic...................:-(

Wczoraj ucieszylam sie jak do was zajrzalam, bo troche czasu mnie nie było...........i nawet nikt sie ze mna nie przywitał:no::-:)-:)-(
smutno mi.........:-:)-:)-(
Anoli kochana witaj:*:*:*buziaczki dla Ciebie i córusi:*
Kanus jak tam ksiadz przebrnęliscie jakos przez krzyzowy ogien pytań ?

Aj musze się Wam kochane pochwalic, ze nasz proboszcz ochrszcio nam Mariczke....wcale nie było tak strasznie.....tylko tak nam mówił o slubie kościelnym,ze az łezka sie kreciła w oczku :zawstydzona/y::tak:

Ciesze się ogromnie:-)

I ja sie witam.może mnie kto jeszcze pamięta. I jeszcze nic nie nadrobiłam :-:)no:
Na chilkę niemężowemu kompa zabrałam ale drzemnął chłopina to co go będę budzić, niech sobie pośpi a ja pokorzystam hihihi.

Pati ogólnie bardzo o kompa zazdrosna i jak tylko zobaczy, ze sie zblizam do niego, to wrzask w niebogłosy, wczesniej ja brałam na kolana jak cosik po necie szperałam, ale teraz w gre nie wchodzi, bo ostatnio klawisz wyrwała, a ja mam lapka na razie, bez szans na nowszy model, wiec bez klawiatury byłaby lipa:sorry:
Mopku a może wiesz jak taki klawisz spowrotem na miejsce wadzić, bo nam Kubuń też wyrwal i już kolejny tydzień mi chłop głowe suszy.

no tak tak...babie nie dogodzi:-D
a ile macie teraz stopni w mieszkaniu?tutaj mamy 22
u nas teżjakieś22 - 23. Przed chwilą sprawdzałam.
o tym samym rano myślałam, był taki program o porodach na zone reality "opowieści o narodzinach" i jak patrzyłam na te maluszki które dopiero co opuściły brzuszki to tak się rozczuliłam i przypomniałam sobie że wcale nie tak dawno Bartuś był taaaki maleńki i bezbronny, nawet na boczek sam się nie odwrócił, a teraz taki duży facet z niego i rozrabiaka :tak: już całe mieszkanie opanował :-D
I ja teżmam takie myśli ostatnio. Ty mówisz, że mieszkanie opanował a niedługo zacznie pyskować, na randki się umawiać i wyjedzie w swiat....
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D
Gratulujemy wszystkich nowych ząbków i sami się chwalimy. U nas piąty jeszcze przed wyjazdem się pojawiłateraz to już błyszczy w buźce na całego:-D

Dobry wieczór Mamusie;-)
Nie zaglądałam do Was przez parę dni, ponieważ potworne choróbsko mnie dopadło:-( Jeny dawno się tak fatalnie nie czułam:-( I Filip jak na złość nie spał w nocy, potrafił pół nocy się drzeć, a ja już sił nie miałam. I mamę moja musiałam wynająć do małego, żeby mi przy nim pomagała, bo bałam się, że z braku sił krzywdę mogę mu zrobić. Dziś jest już troszkę lepiej, ale niestety Filip zaczął mi pokasływać i katarku dostał:-( Byliśmy dziś u lekarza, ale płucka i gardełko czyste, więc myślę, że to na zabki. Wychodzi mu prawa górna jedynka, jest już tuż tuż, więc mam nadzieję, że to jest przyczyną i nic poważniejszego się nie rozwinie:no: A takie miałam wyrzuty, że przeze mnie moje słonko jest chore:-( Wybaczcie nie nadrobię teraz zaległości. Jak dojdę całkowicie do siebie to wtedy dokładnie poczytam co u Was, a teraz spadam spać, bo pewnie kolejna cięzka noc przede mną:-(
Dobranoc Kochane;-)

reklama
Do góry