reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a tak poza tematem - czy któraś z Was była w Parku Miniatur? Park Miniatur
Ja byłam z chłopakami w maju w tamtym roku, jak byliśmy w Rabce. Bardzo nam sie podobało;-)

Mamy pierwszą bialutka kreseczkę na dziąsełku
Gratulujemy naszej ślicznej Karolince
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D
Gratulacje dla kocahnego zięciunia Mateuszka, jaki on uporządkowany, co miesiąc ząbek;-)

Aj musze się Wam kochane pochwalic, ze nasz proboszcz ochrszcio nam Mariczke....wcale nie było tak strasznie.....tylko tak nam mówił o slubie kościelnym,ze az łezka sie kreciła w oczku :zawstydzona/y::tak:
Widzisz Kanuś, nie taki diabeł straszny.
A co do ślubu koscielnego to co sie odwlecze, to nie ..... Kiedyś napewno sie namyślicie, wazne zebyście byli szczęśliwi

Gratulujemy wszystkich nowych ząbków i sami się chwalimy. U nas piąty jeszcze przed wyjazdem się pojawiłateraz to już błyszczy w buźce na całego:-D
Gratulacje, aż 5 ząbków:szok:

A ja zdołowna na maksa, pojechałam na zakupy żeby polepszyć sobie humor, ale niestety jeszcze sobie pogorszyłam. I nie mam powodu, zeby narzekac na dzieciaki czy męża, po śpią już grzecznie, a przed snem Madzia tak ślicznie sie do mnie smiała i tak ją bardzo kocham, ale mimo to humor zrypany i nic nie umiem na to poradzić.:zawstydzona/y:

reklama
widzę że nie tylko dla mnie ten weekend zanosi się byle jaki, też się przed chwilą wkurzyłam. Dzowniłam do mojego spytac się gdzie jest i okazuje sie sie ze kwitnie we Francji, żeby jeszcez chociaż jechał, to ok taka praca ale za stanie nikt nie płaci. Wyjechał w tamten wtorek do Hiszpani, dojechał w piątek, przez sobotę, niedzielę, poniedziałek stał tam, we wtorek dostał ładunek do Francji, dojechał tam w środe, wczoraj dopiero ściągnęłi towar i dalej stoi i czeka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jestem wkur... na maksa, więcej stania niż jeżdzenia
Blizniaczku a Twój mezowy to jezdzi tez po Polsce?np. z przyprawami?:):) Tak pytam bo u mnie przed firmą ostatnio stał facet tirem z synkiem i tak sobie o was pomyslałam:)

hihihih to mamy liste zamknieta juz
Agacia zabkuje ,
Pyciol raczkuje,
Tygrych pije z butelki ,
Martusia zajada deserki
a Edus nasza kochana sika w Pampka od rana!!!!!!!!!!

buhahahhahahahh:)

Mamusia smoka ciagnie lepiej niech go nie polknie
kto jeszcze nalezy do naszej paki dajcie jakiekolwiek znaki:-D
Daje znak że ja sobie gębę myje Zuzki chusteczkami wilgotnymi i zjadam jej kaszki bananowe:):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

hahaha, poczytać Was trochę i od razu lepszy humorek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dostałam pampersy ze streetcom'a , ale... przysłali nie ten rozmiar :no::no: trójeczkę :szok:

Kurde a ja jeszcze nie dostałam :-(

dziewczyny chyba mi brakuje kontaktu z ludzmi...ja chce do pracy chyba...tylko jak?:zawstydzona/y::-(
a jak jest z Wami ,kiedy i czy wracacie?

Ja to bym od ludzi do domu wróciła:-D

Dziewczyny sory nie odzywalam sie ale was poczytywalam i az mi sie cos robi jak was czytam jak narzekacie :zawstydzona/y: bo dziecko nie spi w nocy bo zmęczone tym siedzeniem w domu, bo brakuje wam kontaktu z ludzmi :szok: sory ze wam to powiem ale chcialyscie dzieci to macie w dobrych i zlych dniach maluszka... a ze brakuje wam kontaku z ludzmi to wyjdzicie z domu przecierz nikt was nie wiezi :-D:-D wam to nikt nie dogodziiiiiiiii jedne pracuja i narzekaja ze chca w domu z dzieckiem posiedziec inne siedza w domu i tez narzekaja ze chca do ludzi :-D i badz tu madrym jak to moj Amo mowi " zrozumiec kobiete zrozumiesz caly swiat- ale to nigdy nie nastapi"
dziewczyny myslcie bardziej pozytywnie macie kochane dzieci i cieszcie sie ze wogole je macie moj Alex jednym swoim usmiechem mi wynagrodzi caly trod dnia...i nieraz nieprzespane nocki :cool2:napisalam to co mysle no to teraz mozecie mnie ochszanic :-D:-D:-D
ojjjjjjj Landryna.... - odezwała sie ta co nigdy nie narzekała:-D:-D;-)
Mamy 3 ząbka, tzn. Mateuszek ma nie mama ( mama też ma nowego ząbka, ale trochę więcej niż trzy :-D). Równo miesiąc temy wyszedł mu drugi, co miesiąc wychodzi mu ząbek, podejrzewam , że ten 4 wyjdzie tez w odstepie miesiąca :-D

Qrde Zuzi 14 lipca wyszły dwa dolne ząbki i do dzisiaj nic więcej:)

No i wczoraj po tym Reddsiku to padłam nawet mężusia olałam;-)
ale dzisiaj za to bryluje, bo jesli w miare sie streszcze, to bede pierwsza!!!:tak::-DDzieńdoberek

Mopku a może wiesz jak taki klawisz spowrotem na miejsce wadzić, bo nam Kubuń też wyrwal i już kolejny tydzień mi chłop głowe suszy.
Mój sie wyrwał i odpadł taki jakby lejek z gumy wyglada ze trzeba go przykleic i do niego klawisz (mój M tez sie rzucał jak mogłam na to pozwolic:sorry: ) ale na razie jestem bez "strzałki do gory"

Pogoda kiepska ale dzisiejszy dzionek spedzimy na obnizaniu łozeczka Pati i tym podobnych prackach domowych pewnie

Witam druga kochane:)

Moja kruszyka poszła spacku o 21...ale obudziłą sie okolo 4 i była wyspana godzinke ja meczyłam,albo ona mnie jak kto woli:p haha w końcu mialam juz dosc i tatus ja uspał....jak fajnie :tak::tak:

U NAS zawsze godzina 4 jest godzina kryzysu,,,ale za to mała sie obudziła dopiero przed chwilka ....nio ;) tatus wie jak to sie robi...

Pogoda u nas straszna...leje odkąd oczka otworzyłam....co to ma byc?

A i mam pytanko kochane....jak wczoraj wyprałam pranie-posciel dokładnie...i dopiero teraz ja wyciągne,bo zapomniałam na smierc to powinnam ja jeszcze raz wypłukac i wywirowac czy nie koneicznie? lezy tak od wcozraj od 17-18....:szok:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla bobsków Natalniela i Aniki....
No i szczególne życzonak dla naszej najmłodszej solenizantki Zuzieńki kochaniutkiej :* 1000-c buziaczków i iscisków;*

Witam druga kochane:)

Moja kruszyka poszła spacku o 21...ale obudziłą sie okolo 4 i była wyspana godzinke ja meczyłam,albo ona mnie jak kto woli:p haha w końcu mialam juz dosc i tatus ja uspał....jak fajnie :tak::tak:

U NAS zawsze godzina 4 jest godzina kryzysu,,,ale za to mała sie obudziła dopiero przed chwilka ....nio ;) tatus wie jak to sie robi...

Pogoda u nas straszna...leje odkąd oczka otworzyłam....co to ma byc?

A i mam pytanko kochane....jak wczoraj wyprałam pranie-posciel dokładnie...i dopiero teraz ja wyciągne,bo zapomniałam na smierc to powinnam ja jeszcze raz wypłukac i wywirowac czy nie koneicznie? lezy tak od wcozraj od 17-18....:szok:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla bobsków Natalniela i Aniki....
No i szczególne życzonak dla naszej najmłodszej solenizantki Zuzieńki kochaniutkiej :* 1000-c buziaczków i iscisków;*
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

ja bym wyprała raz jeszcze:tak:

hej

Ale u nas zimno :eek:, okropnie jest na dworze :-(

Mój K juz pojechał na ryby, wróci jutro :zawstydzona/y:, juz się nie mógł doczekac wrrrr ... oczywiscie zimno ja nie wiem co, ale on ryby, dupa nie ryby, po zawodach jest impreza wiec nie mógł jej ominąć, A niech mu tam d... przymarznie do pomostu :zawstydzona/y:, a co :zawstydzona/y:

A mój Mati po kaszce budził sie w nocy dwa razy na jedzenie :confused2:, o co chodzi :confused2:, juz nie rozumiem mojego dziecka.
Jadziemy dzisiaj do mojej siostry, i na jakies zakupki.

Jeszcze tych pampersów nie dostałam :eek: i pewnie juz nie dostanę :-(

Kana pranie powąchaj :-D

reklama
Do góry