pyciolek87
Mama Alexa:*
dobry marynarz to i Czerwone Morze przepłyniew domu ... ale co z tego jak mnie ciotka nawiedziła ... i tylko se moge pomyslec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobry marynarz to i Czerwone Morze przepłyniew domu ... ale co z tego jak mnie ciotka nawiedziła ... i tylko se moge pomyslec
o matko ! pyciol ty ty ty ..... zbereznicodobry marynarz to i Czerwone Morze przepłynie
no coo matko ! pyciol ty ty ty ..... zbereznico
chyba brakino co
hihihiih mam cos z głowa
to tak samo jak ja w dodatku dostalam 1 okresu od 7 miesiecy a nadal karmie ssakaw domu ... ale co z tego jak mnie ciotka nawiedziła ... i tylko se moge pomyslec
tak se zrzucam oponke jeszcze z 4 kiloa Cukier ile Ci jeszcze zostało do zrzucenia?
dobry marynarz to i Czerwone Morze przepłynie
hahahaah pilnuj sie malenkazarzuciłam zbereznikowym tekstem i pouciekały no
oki spipczam na filmik...jak będą jakies fajowskie sceny to dam Ci znać Agacia...co by było Ci łatwiej
dobranoc moje fumfelki
Aj lowiu gerls
landryna chodzmy spac ... osobno rzecz jasnaupila sie i poszla sobie i kto bedzie teraz swintuszyl