reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hejo jestem czwarta:-D
i też zaraz spadam na lulu, bo wstałysmy o 6 i Bianka padła więc to wykorzystam:tak:
idę dzisiaj z Bianką na badanka krwi i moczu mam nadzieję ,że wszystko wyjdzie ok i wątroba się pomniejszyła po infekcji i nie będę musiała jechać na usg:-(trzymajcie kciuki laski

sto lat dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów:-):-):-)

trzymamy kciuki i rowniez zyczymy zdrowka i samych usmiechow naszym malym solenizantom:tak:

czy wam tez tak dziwnie posty widac?

tez,ale chyba juz teraz jest ok...tylko te pare postow jakies krzywe byly:-)

witamy sie i my...
nocka okize...dzien padl o 20.00 i wstal dopiero o 4.30:-) a potem przed 8.00:-):-) moje dziecie zaczelo przypominac czlowieka w spaniu:-D
wczoraj mnie nie bylo bo pakowalismy sie z niemezowym...dziewczyny wydam majatek na przesylke:zawstydzona/y: ja nprawde nie wiedzialam ze tego az tyyyyllleee:zawstydzona/y:

Dziewczyny powiedzcie mi czy można przesłać jakoś filmy z kompa na kompa :confused::confused::confused: np. jak ktoś ma jakiś film i ja też bym go chciała mieć, da się to jakoś zrobić :confused::confused:
Bo poluję właśnie na 4 serie skazanego :-:)-:)-( a słyszałam , że któraś z Was ją ma :tak::tak: chyba Kaja, albo Cyprysiowa ;-)

Hey

A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.

Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)

Hey

A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.

Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)
Oj kochana mogę się tylko domyślać jak sie czujecie gołabki. Gdybym miała się rozstać chociażby na kilka dni z moim A. oszalałabym z tęsknoty:-( chyba sie uzależniłam od jego obecności obok mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale pamietaj że to wszystko dzieje sie dla Waszego dobra juz niedlugo znow sie zobaczycie, znajdziecie fajne mieszkanko i bedzie jak dawniej baaaa bedzie znacznie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

ps. troszke zszokował mnie Twój post o powrocie mamy z Grecji , ta informacja o obozie , szok co sie wyprawia na tym świecie.

Oj kochana mogę się tylko domyślać jak sie czujecie gołabki. Gdybym miała się rozstać chociażby na kilka dni z moim A. oszalałabym z tęsknoty:-( chyba sie uzależniłam od jego obecności obok mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale pamietaj że to wszystko dzieje sie dla Waszego dobra juz niedlugo znow sie zobaczycie, znajdziecie fajne mieszkanko i bedzie jak dawniej baaaa bedzie znacznie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

ps. troszke zszokował mnie Twój post o powrocie mamy z Grecji , ta informacja o obozie , szok co sie wyprawia na tym świecie.

Dzięki:-)

A opowieść o wartośći wyjazdu za granicę to na inny czas i miejsce:-(

reklama
Dzięki:-)

A opowieść o wartośći wyjazdu za granicę to na inny czas i miejsce:-(
Trzymam mocnoooooooo kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A z mamą całe szczęscie że wszystko się dobrze skończyło:tak: teraz kochana nadrabiajcie ten czas kiedy się nie widziałyście plotkujcie , pijcie kawke herbatke i cieszcie sie każdym dniem spedzonym razem :tak::tak::tak::tak:

Do góry