reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Już pora wstać, bb odpalić, piątek zacząć czas :-D:-D:-D:-D:-D, no nieee, wczoraj byłam jako jedna z ostatnich, a dziś pierwsza :szok::szok::szok: (no nie liczę Reni, ale ona ma inny zegarek :-p:-D:-D:-D;-)) ejj, co się z Wami dzieje kobity:baffled: już do kompów siadać :-p:-D:-D:-D

A tak poza tym to dzień dobry :-D:-D:-D i dobranoc ide z małym dalej na komara :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D, ale pierwsza i tak JA byłam :-p:-D

reklama
hejo jestem czwarta:-D
i też zaraz spadam na lulu, bo wstałysmy o 6 i Bianka padła więc to wykorzystam:tak:
idę dzisiaj z Bianką na badanka krwi i moczu mam nadzieję ,że wszystko wyjdzie ok i wątroba się pomniejszyła po infekcji i nie będę musiała jechać na usg:-(trzymajcie kciuki laski

sto lat dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów:-):-):-)

i też zaraz spadam na lulu, bo wstałysmy o 6 i Bianka padła więc to wykorzystam:tak:
idę dzisiaj z Bianką na badanka krwi i moczu mam nadzieję ,że wszystko wyjdzie ok i wątroba się pomniejszyła po infekcji i nie będę musiała jechać na usg:-(trzymajcie kciuki laski

Na pewno będzie wszystko dobrze :tak:
Trzymam mocno kciuki :tak:

hej hej hej hej:-):-):-):-):-)
ktora jestem ktora dzis???????:-D:-D:-D ja juz na nogach poscieralam kurze odkurzylam zmylam podlogi teraz robie pranie ( tzn pralka robi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) i pije kawusie z mleczkiem i taakaaaaaaaaa piaanką :-):-):-):-):-):-)dzis piatek wiec niedlugo weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenddddddddddddddddddd:-):-):-):-):-):-)huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D

no trzymamy trzymammy Filipek za swoja caryce tez trzyma kciuki!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

ktora jestem ktora dzis???????:-D:-D:-D ja juz na nogach poscieralam kurze odkurzylam zmylam podlogi teraz robie pranie ( tzn pralka robi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) i pije kawusie z mleczkiem i taakaaaaaaaaa piaanką :-):-):-):-):-):-)dzis piatek wiec niedlugo weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenddddddddddddddddddd:-):-):-):-):-):-)huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D
Kurde tygrys Tobie ktos płaci za sprzatanie? :sorry2:
Skąd w Tobie tyle energii ?:shocked2:

Cos nasze forum ostatnio biedniutkie jest :-(
No :-:)-:)-:)-(

Oczywiscie trzymam kciuki, napewno bedzie dobrze

Poproszę kawkę z tak~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą~ą pianką i zamawiam jeszcze sprzątanie:zawstydzona/y:

Kurde tygrys Tobie ktos płaci za sprzatanie? :sorry2:
Skąd w Tobie tyle energii ?:shocked2:
Tygrys lubi sprzatac zaraz wpada do mnie sprzatac i to charytatywnie

reklama
Do góry