reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczyny

U nas znowu zrobił się upał.
Mały wpadł w taki trans raczkowania ze ja juz nie nadążam za nim. Ściaga wszystko, a jak zobaczy laczki to dostaje takie speeda. Boze i to wszystko w tydzien ... no jestem w szoku ... sam zaczął siadac, stawac sam na nogi, i raczkowć , moze to jaki skok rozwojowy :eek:
Ale dążę do tego, ze jak jestem wykonczona, aż tule na raz :eek::eek::-D

U mnie jest to samo, tyle tylko, że nocki też mam przerywane; jak tylko Iggy (nawet przez sen) odwróci się na brzuszek to zaraz staje , klęka, albo zaczyna wędrować. No i wróciły nam problemy z zasypianiem przez to. Żeby zasypiał spokojnie musiałabym go chyba wiązać...:baffled:

reklama
No wiecie co ??? żebym to ja znowu była pierwsza ??!! znowu ???:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hejka tak poza tym : poniedziałkowo :no::wściekła/y:

Darina bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka, przyjmij moje najszczersze kondolencje :-:)-:)-(

Kaja a ja długo będzie amo traktowany przez Ciebie "zle" :confused::-p:-D:-D:-D

Pobudka śpiochy !!! nie mam z kim poklikać :crazy::no::szok::szok:

Kankiya to mój dziadzio miał operacje biodra i już pomału dochodzi do siebie;-):tak:

No to dobrze,pzdr dla dziadka:-)

No wiecie co ??? żebym to ja znowu była pierwsza ??!! znowu ???:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hejka tak poza tym : poniedziałkowo :no::wściekła/y:

Darina bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka, przyjmij moje najszczersze kondolencje :-:)-:)-(

Kaja a ja długo będzie amo traktowany przez Ciebie "zle" :confused::-p:-D:-D:-D

Pobudka śpiochy !!! nie mam z kim poklikać :crazy::no::szok::szok:

Nie wiem jeszcze,dzisiaj przyjezdza mamusia,wieczorowa pora i bedzie mi pewnie stawac okoniem:szok::-D:-Dbo to przeciez synalek ukochany,ideal mezczyzny i w ogole:-p:-D
Ale ja mam swoje sposoby na zemste...co to za niewracanie do domu na noc...:angry::sorry2:

hej My juz wrocilismy:tak::tak: Filipek darl sie w Kosciele przy polewaniu woda ze hohoho smialam sie ze niezlego diabelka musial miec w sobie hhihi ok ide Was nadrabiac:tak::tak:

reklama
Witamy wraz z Oliwką

Jutro przyjeżdża moja mamusia i już nie możemy się doczekać.
Jak zobaczy Oli to na pewno się rozpłacze ze szczęśia.:-)
Ostatni raz ją widziała jak Mała miała 4 miesiące.
A dzisiaj kolejny dzień sprzątania domu rodziców bo co tu ukrywać brat z tatą zapuścili chatę:angry:

Życzymy Miłego Dnia.

Do góry