reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamusie....mojemu małemu się cos przestawilo i od popnad tygodnia zasypia o 23 a wstaje ok 4-6 :/ no i kilka razy w nocy muszę do niego chodzi,,ć...ja zmęczona ledwo na oczy patrze,jeszcze się nerwowa robie przez te niedosypianie,aż sama jestem na siebie wściekła....kiedy wrócę dobre czasy kiedy to kładłam Dziubka spać ok 19:30 a budził się o 6-7 i całą noc spał...
A Dla Naszych Solenizantów Sto Lat i Duuu żo zdrówka

i my sie dolaczamy
100 latek kochani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i ja:tak::tak::tak::tak:
DZIEKUJEMY:*:*:*
Dziewczyny Mati juz wszędzie próbuje wstawać, musze go pilnować na każdym kroku. Dzisiaj go włozyłam do łózeczka na chwilkę i chciałam zmienic pościel, ja się obracam a o juz stoi i się chwieje na tych swoich gierkach. teraz probuje wstać .... trzymając sie .... podłogi :szok:. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju :baffled:
też myślałam o tych piłeczkach,ale kurcze chyba zrezygnuje:p hahahah
i my sie podpinamy:;-);-)
100 lat kochane szkrabki:-)
dziekujemy:*:*:*
Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić:zawstydzona/y:

Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...:sorry2: Bo mnie to kurde męczy i dręczy:confused:
no i bedziemy krzyczec,a co myślałas,ze Ci sie nie oberwie tak>????? nie ma tak dobrze.....:-p:dry::dry::dry:

jA JUZ PO ODBIORZE SUKIENKI.....jak mis bedzie to jutro rano zrobię zdjątka i wstawie,bo dzisiaj juz nie zdąrzymy...

reklama
DZIEKUJEMY:*:*:*

też myślałam o tych piłeczkach,ale kurcze chyba zrezygnuje:p hahahah

dziekujemy:*:*:*

no i bedziemy krzyczec,a co myślałas,ze Ci sie nie oberwie tak>????? nie ma tak dobrze.....:-p:dry::dry::dry:

jA JUZ PO ODBIORZE SUKIENKI.....jak mis bedzie to jutro rano zrobię zdjątka i wstawie,bo dzisiaj juz nie zdąrzymy...
juppi,juppi,czekamy:-):-):-)

była sobie goraczka wczorajk wieczorem,była sobie goraczka w nocy...gorączki brak teraz...:confused:
nie to ze sie nie ciesze...ale o co kaman?:confused:
brak kataru,brak kaszlu,tylko gorączka:confused:

reklama
A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać :tak::tak:

I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadania :tak::tak::tak: jestem z niego taaaka duuumnaa :-p:-p:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

No nic ... idę kotleciochy klepać :confused2:, bay, bay

Do góry