reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no to teraz sie zacznie :-D:-D ja mam dosc jak usypiam Filipa co go poloze na podusi odwracma sie za chwile a on juz stoi przy szceblach i albo ryk albo sie smieje to ja znow go klade na podusie i tak kilkanascie razy az wreszcie padnie:-D:-D smieszne to jest moze i w dzien ale on takie numery potrafi mi robic w srodku nocy:-:)-(wczoraj tez mial fajna zabawe wstawal przy szczeblach puszczal sie i na tylku lądował i sie smial i znow wstawal puszczal soie i na tylku ladowal no jaka radoche mial z tego:baffled::baffled::baffled::confused::confused:

Ach ten Filipek, mały urwisek:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić:zawstydzona/y:

Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...:sorry2: Bo mnie to kurde męczy i dręczy:confused:

I najlepsze ze ona mysli ze my bedziemy to krzeselko wozic ze sobą...ono wazy(na opakowaniu bylo napisane)21kg, ja oczywiscie jej przytakuje a zamierzam na wyjazdy dzileczkowe kupic Julci takie
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp
Moja teściowka spadnie z krzesła jak zobaczy:-D:-D:-D:-D
hmmmmm oj padnie padnie:-D:-D:-D:-Dm my teraz jedziemy do mojej mami ale krzeselka nie zabieram jakos to sie nakarmi Fifa bez krzeselka jeszcze nie wiem jak ale napewno na jakis pomysl wpadne:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny Mati juz wszędzie próbuje wstawać, musze go pilnować na każdym kroku. Dzisiaj go włozyłam do łózeczka na chwilkę i chciałam zmienic pościel, ja się obracam a o juz stoi i się chwieje na tych swoich gierkach. teraz probuje wstać .... trzymając sie .... podłogi :szok:. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju :baffled:

Bartek też łobuzuje jak tylko może, próbuje wstawać, otwiera szafki i wywala zawartość, przed chwilą dobrał się do mojej kosmetyczki, dobrze że nie wie jeszcze jak działa zamek błyskawiczny :sorry2: a jak popatrzę na niego to tylko mina aniołka i uśmiech taki rozbrajający :-D

reklama
Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić:zawstydzona/y:

Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...:sorry2: Bo mnie to kurde męczy i dręczy:confused:
oj Ty wstreciucho wreszcie sie pojawilas ja juz myslalam ze mi ucieklas z moja synowa i teraz co co sie stalo??!!! z tej rozpaczy wydalam Filipka za caryce Kaniyi:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Do góry