reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko sprawdza sie u Was ten gryzaczek z siateczką??? Jakie owocki jej tam wkładasz?
No własnie ja sie juz ostatnio zastanawiałam co Ty tam masz i jak to się spisuje :)
Witam

ja niestety mam złe dni, az nie chce mi się pisać, mój dziadzio ma zlamane biodro, lekarze mówili ze prawdopodobni operacja, tylko ze dziadzio ma prawie 85 lat i niewiadomo czy beda chcieli zrobic tą operacje:-(, jestem bardzo smutna:-:)-:)-(,
Oj Reniu tak mi przykro....trzymam kciukaski za dzidzie i zobaczysz bedzie dobrze drzeba byc dobrej mysli :tak:

A ja TRZECIA????? nie wierze :)

Uciekam na supernianie,bo oczkom nie wierze i jak tylko bedzie koniec to wracam:)

reklama
Dzien dobry.
Ja mialam okropna noc! Maly doslownie cala nic chcial cyca wiec ja juz obolala, poplakiwal, krecil sie, wiercil... Ja tez jak juz zaselam to spalam jakos tak niespokojnie i co chwile sie przebudzalam, na dodatek goraco jak niewiem. Dodam ze bylam sama bo Adrian w pracy:-( Na dodatek o 3 obudzilo mnie stukanie okna w kuchni, mam tam takie wielkie okno i gora byla otwarta a zerwal sie mega wiatr wiec ja musialam wlezc na blat i zamknac to okno i tak sobie myslalam ze jakbym teraz spadla i glowa o kafelki trzasla to koniec bo dzieci spia (w sumie i tak by mi nie pomogly) Adriana nie ma...
A maly dzis od rana dalej marudzi i wydaje mi sie ze na dole z prawej strony dziaslo ma takie bielsze. Mam nadzieje ze to zab i w koncu wyjdzie i da nam spokoj juz.

Kokusia ja po kazdym odcinku super niani tak stwierdzalam.

Kokusia
[*] dla Twojego szwagra:-( Tragedia jest to straszna, wiem jak to boli:-:)-:)-( Sama przeżyłam śmierć mojego świętej pamięci eks, a byłam z nim trzy lata i mieliśmy się właśnie przeprowadzać, ale on zginął :-:)-:)-( Przekaż siostrzyczce, że z czasem będzie lepiej... Teraz w to nie wierzy, ale to prawda że czas leczy rany...
Dziękuję kochana w imieniu siostry która zadziwiająco dobrze sie trzyma. Nawet czasem się uśmiechnie jak moje łobuzice coś wymyślą. Coprawda widac że to śmiech przez łzy ale dobre i to. A dzisiaj wróciła już do pracy i do mieszkania w którym do przeprowadzki czyliu dwa tygodnie będzie mieszkac z naszym bratem bo sama się boi.

Dzien dobry.
Ja mialam okropna noc! Maly doslownie cala nic chcial cyca wiec ja juz obolala, poplakiwal, krecil sie, wiercil... Ja tez jak juz zaselam to spalam jakos tak niespokojnie i co chwile sie przebudzalam, na dodatek goraco jak niewiem. Dodam ze bylam sama bo Adrian w pracy:-( Na dodatek o 3 obudzilo mnie stukanie okna w kuchni, mam tam takie wielkie okno i gora byla otwarta a zerwal sie mega wiatr wiec ja musialam wlezc na blat i zamknac to okno i tak sobie myslalam ze jakbym teraz spadla i glowa o kafelki trzasla to koniec bo dzieci spia (w sumie i tak by mi nie pomogly) Adriana nie ma...
A maly dzis od rana dalej marudzi i wydaje mi sie ze na dole z prawej strony dziaslo ma takie bielsze. Mam nadzieje ze to zab i w koncu wyjdzie i da nam spokoj juz.

Oj Cyprysiowa skąd ja to znam. Ostatnie dwie noce mała spała tylko przy cycku albo na moich rękach. Już myslałam że się wykończę. U nas to napewno zęby więc może Ksawcio też się wkońcu dorobi perełeczki.

Kokusia ja po kazdym odcinku super niani tak stwierdzalam.
no i właśnie dlatego lubię oglądac Super nianię:tak:jakoś się wtedy dowartościowuję że moje dzieci wcele nie takie łobuziaki a ja wcale nie taka zła matka:-D

Oglądałam ten odcinek w sobotę i doszłam do wniosku że ja to mam w domu aniołeczki a nie dzieci
Oj no ten odcinek był mega...Bozie mam nadzieje,ze Mari az taki łobuziak nie bedzie.....:sorry2:
Kanusia kochana co ja widzę???MOJE OGROMNE GRATULACJE!!! :-):-):-) Nawet nie wiesz jak się cieszę Waszym szczęściem, conajmniej jakby o ja miała brać slub:-D No to teraz synowa jak nic z porządnej, poukładanej rodziny:-D;-):tak::-) tylko czy nadal będzie chciała Krystianka, którego starzy na kocią łapę nadal hehehe;-)
A tak poza tym uściski dla mojej synowej małej zdolniachy Mariczki:tak::-) Jestem w szoku jaka ona rezolutna dziewczynka jest:szok:
Oj sliczniutko dziekujemy......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale OPR i tak Ci sie kochana nalezy.....jak nic!!!!!!!!!!!!!
Buziaczki i usciski dla mojego zieciunia najkochanszego...spoko spoko on zacznie wszystko w swoim czasie..a zębolki im poźniej wychodza tym są trwalsze...:tak: więc spoko...szczerbaci na starośc nie bedahahahha
a tesciówke czy z ślubem czy bez i tak kochac bedzie :tak::tak::tak::tak:

Naaaaajszczersze, naaaaajwaspanialsze, naaaajzabawniejsze życzonka dla przewspaniałych 8-misięcznych facecików: Maksia, Benjaminka, Kubusia i Alexa :tak::tak::tak: ZDRÓWECZKA, SŁONECZKA I WILCZEGO APETYTU:-D:-):tak:
Ja równiez sie podłączam pod te CUDOWNE zyczonka;*BUZIACZKÓW 1000-ce;*:*:*

Dzień dobereres!
Nie wiem od czego zacząć. Może od pecha jaki nas wczoraj dopadł:najpierw więc Kubuń zepsuł lapka, tzn wyrwał literkę "S" z klawiatury i zrobiła się afera wielka i muszę dziś iść z nim do jakiegoś serwisu czy cóś bo sami tej literki nie umiemy włożyć. Taki kikut sterczy z klawiatury:szok::crazy:
A wieczorkiem, tuż przed kąpielą Puchatka naszego zepsuł się bojler:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. I od rana już czekam na fachowca a jego ani widu ani słychu:angry::angry::angry:. Koszmarnie myje się głowę w zimnej wodzie. Także Olcia dołączam do twojego klubu wściekniętych.
Boże, dziewczyny jaka jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Nie sądziłam że może nam się przydarzyć coś takiego :no::no: Ktoś nam się włamał na konto na allegro :crazy: Ja dzisiaj się loguję, patrzę i oczom nie wierzę :szok::szok::szok::szok: Ktoś z naszego konta kupił wczoraj 3 piece koza czy jakieś tam :no::wściekła/y::crazy: No k-va :angry::angry::baffled: Zmieniliśmy już hasło, napisałam maila do sprzedawcy ( mam nadzieję że zrozumie sytuację ) i do administratora allegro a co dalej, zobaczymy, ale ja nie mam zamiaru płacić 500 zł za jakieś piece które do niczego mi nie są potrzebne :angry::no::no: normalnie chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów :baffled::baffled:
A swoją drogą to straszne rzeczy dzieją się na tym internecie. W głowie się nie mieści. Napisz co odpowiedział moderator.
Witam

ja niestety mam złe dni, az nie chce mi się pisać, mój dziadzio ma zlamane biodro, lekarze mówili ze prawdopodobni operacja, tylko ze dziadzio ma prawie 85 lat i niewiadomo czy beda chcieli zrobic tą operacje:-(, jestem bardzo smutna:-:)-:)-(,
Reniu to naprawde przykre wieści. Trzymam kciuki za zdrowie dziadka.
Witajcie wtorkowo:tak:Troche was ostatnio zaniedbuje ale Natalce wyrzyna się ostatnia już jedynka i jest okropna a w nocy śpi tylko na moich rękach:no::crazy:.

Dzien dobry.
Dziewczyny, ja też już nie wyrabiam, bo nie umiem spać jak mnie dzieć co godzinę budzi i ciągnie cycuchy. Ja już nie wiem, czy on głodny, czy go nie dokarmiam. Pediatra mówiła, że raczej niemożliwe i ze to przyzwyczajenie i na zęby też mi już to trudno zwalać bo ma 4 z przodku. Moze i idą tylne ale cholibka co zrobić zeby on przesypiał trochę dłżej. Ja nawet nie zliczę ile razy dziś wstawałam.
Naaaaajszczersze, naaaaajwaspanialsze, naaaajzabawniejsze życzonka dla przewspaniałych 8-misięcznych facecików: Maksia, Benjaminka, Kubusia i Alexa :tak::tak::tak: ZDRÓWECZKA, SŁONECZKA I WILCZEGO APETYTU:-D:-):tak:

podpinamy się pod te ślicznie kolorowe życzonka:tak::tak::tak:
Kubuń ślicznie dziękuje za życzonka, bo matka jego zapomniała zupełnie, chyba przez brak snu.

A ze dunia tak ślicznie napisała, to podpinamy się i ślemy dalej. Buziaki chłopaki!!!

reklama
Do góry