reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Boże, dziewczyny jaka jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Nie sądziłam że może nam się przydarzyć coś takiego :no::no: Ktoś nam się włamał na konto na allegro :crazy: Ja dzisiaj się loguję, patrzę i oczom nie wierzę :szok::szok::szok::szok: Ktoś z naszego konta kupił wczoraj 3 piece koza czy jakieś tam :no::wściekła/y::crazy: No k-va :angry::angry::baffled: Zmieniliśmy już hasło, napisałam maila do sprzedawcy ( mam nadzieję że zrozumie sytuację ) i do administratora allegro a co dalej, zobaczymy, ale ja nie mam zamiaru płacić 500 zł za jakieś piece które do niczego mi nie są potrzebne :angry::no::no: normalnie chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów :baffled::baffled:

ludziom sie naprawde nudzi:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Boże, dziewczyny jaka jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
Nie sądziłam że może nam się przydarzyć coś takiego :no::no: Ktoś nam się włamał na konto na allegro :crazy: Ja dzisiaj się loguję, patrzę i oczom nie wierzę :szok::szok::szok::szok: Ktoś z naszego konta kupił wczoraj 3 piece koza czy jakieś tam :no::wściekła/y::crazy: No k-va :angry::angry::baffled: Zmieniliśmy już hasło, napisałam maila do sprzedawcy ( mam nadzieję że zrozumie sytuację ) i do administratora allegro a co dalej, zobaczymy, ale ja nie mam zamiaru płacić 500 zł za jakieś piece które do niczego mi nie są potrzebne :angry::no::no: normalnie chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów :baffled::baffled:

uuuuuuuuu dlatego ja wlasnie boje sie uzywac allegro :crazy:

nIO moj misio wraca za jakies 30 minutek...wiec ja zamiast Damieckiego bede miala Kamilka obok siebie;)

dobrze Ci, mój to dopiero za jakies 2godz będzie...buuu...

o masakra, dobrze, ża ja tam konta nie mam, mam za to ebay, ale tu chyba takich cyrków nie ma...mam nadzieje:baffled:

dobrze, że od razu zaczęłaś działać myślę, że w takiej sytuacji nie powinno być problemu, ale jak to się stało?
ktos musiał znać wasze hasło, i głupi żart sobie zrobił, no bo piece????dla mnie to zdecydowanie jak głupi żart wygląda

Ja dopiero dopchałam sie do kompa, bo mężulek jakieś cuda robił z filmem, chcecie zobaczyc :ninja2::ninja2:

Jula juz spi, musielismy uciekac z wieczormnego spacerku bo mega chmury straszyly i blyskalo sie ale postraszylo i gdzies poszlo sobie:sorry2::sorry2::sorry2:

Ok nie mam co nadrabiac wiec znikam spaciuniać

Dobranoc do juterka:tak::tak::tak:

uuuuuuuuu dlatego ja wlasnie boje sie uzywac allegro :crazy:

ale my już tyle lat kupujemy przez allegro i nigdy nie było takich jaj :baffled::-(

a jakie to te piece typu koza :-D:szok::szok: nie znam

też nie znam :sorry2: a wyglądają tak Piec Piecyk KOZA Szamotowy,Super Grzanie do 90m 2 (715376154) - Aukcje internetowe Allegro

o masakra, dobrze, ża ja tam konta nie mam, mam za to ebay, ale tu chyba takich cyrków nie ma...mam nadzieje:baffled:

ehhh, ja myślę że allegro czy ebay - jeden kit, wszystko to samo, jak ktoś się będzie chciał włamać a zna się na takich rzeczch to się włamie

reklama
Do góry