reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja też lubię kupować przez allegro, więc mam nadzieję że cała ta historia zakończy się dobrze i obejdzie się bez większych problemów :-(

śliczna dziewczynka...:tak::tak:
szkoda ze juz zajeta przez Wiktorka:-D:-D
a Marika czyjas juz jest?:confused:

Wiktor jest zajety...dla Madzienkowej Juli;-)
Alex jest do wziecia....:-D
mimo ze on szczery w uczuciach chyba nie bedzie...Wasze syny tez tak wyrywaja laski na miescie,na spacerkach...:szok:
Alex nie spojrzy na zadna po 30:szok: i na zadnego faceta...mlode,jedrne i zadbane:szok::-D:-D:-D

Prosze mi tu nie mieszac bo w końcu skłócicie tą udaną pare jaką jest moja królewna Zuzia i szanowny zięciunio Wiktorek!!!!!

Jak Agatkas zobaczy ze Wiktorek mialbyc Julci to bedzie rozruba:-D:-D:-D:-D

Jula kiedys juz wspominala ze sie za niego wezmie:-p:-p:-p:-p

Czyli Alex staje do boju???:-D:-D:-Doki na razie Jula da wolne Zuzce ale co bedzie pozniej zobaczymy:happy::happy::happy::happy:

Co zobaczymy? Co zobaczymy?? Jej Ci on i tyle! Koniec kropka!

a Wikus to czasem ostatnio nie zdradzil Zuzinki ???:-p:-p:-p:-D:-D:-D:confused::confused:

Oj no pogubił sie chlopak na moment ale Zuzka wyrozumiała!

Dziewczyny moglybyscie polecic mi jakis fajny serial? :tak:
Ogladalam Prison break, pozniej przerwalam na 4 serii, obejrzelismy wszytskie sezony Lostów w 3 tygodnie:-D teraz czekamy na 6 sezon. W miedzyczasie ogladalismy na hbo "true blood" po 5 odcinku nie wytrzymalismy i sciegnelismy cala serie do konca. Teraz leci druga, wlasnie pojawil sie 9 odcinek ale jak pomysle ze teraz na kazdy mam czekac tydzien to jestem zalamana dlatego szukamy jakiegosc innego ktory mozemy od poczatku ogladac:tak:

Ja obejrzałam DEXTERA całego:) i bardzo mi się podobał...poza tym ogladam Chirurgów.

Kajka nie kuś :-D Zostaly nam 4 odcinki. Ogladalismy tak po pare odc. ale jakos przestal nas tak wciagac.Mowisz ze tak sie konczy ? To chyba obejrze w koncu. A powiedz tylko czy zakonczenie smutne czy wesole? Nic wiecej

końcówka prison break smutno-wesoła:)

Witam

ja niestety mam złe dni, az nie chce mi się pisać, mój dziadzio ma zlamane biodro, lekarze mówili ze prawdopodobni operacja, tylko ze dziadzio ma prawie 85 lat i niewiadomo czy beda chcieli zrobic tą operacje:-(, jestem bardzo smutna:-:)-:)-(,

Ja dopiero dopchałam sie do kompa, bo mężulek jakieś cuda robił z filmem, chcecie zobaczyc :ninja2::ninja2:

Jula juz spi, musielismy uciekac z wieczormnego spacerku bo mega chmury straszyly i blyskalo sie ale postraszylo i gdzies poszlo sobie:sorry2::sorry2::sorry2:

Ok nie mam co nadrabiac wiec znikam spaciuniać

Dobranoc do juterka:tak::tak::tak:
rewelacja:-):-):-):-):-):-):-)

Dziendobry laleczki:-)co to,ja druga zaraz po naszej nocnej Reni:-D??

reklama
Do góry