reklama
O jejkuuuunie mam co nadrabiac...
Chyba trzeba zaczac sie martwic!!
taka sama reakcja

O jejkuuuunie mam co nadrabiac...
Chyba trzeba zaczac sie martwic!!
taka sama reakcja![]()
wszystkie gaduły na urlopach

kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane jestem tylko na chwilke...mam troszke zamieszania w domku,ale zyjemy
Buziaczkuje Was bardzo bardzo mocko i pamietam o Was wszystkich i każdej z osobna kochane moje:*:*:* :-)
Jak tylko juz wszystko pozałatwiamy to bede częsciej:*
Całuski dla wszystkich zaległych i dzisiejszych solenizantów;*
Buziaczkuje Was bardzo bardzo mocko i pamietam o Was wszystkich i każdej z osobna kochane moje:*:*:* :-)
Jak tylko juz wszystko pozałatwiamy to bede częsciej:*
Całuski dla wszystkich zaległych i dzisiejszych solenizantów;*
KANKIYA
Fanka BB :)
Hej kochane,
wpadłam się przywitac, byłyśmy z Bianusia w szpitalu od zeszłego piątku z powodu wysokiej goraczki,ale juz jest ok (tak mysle)

wpadne do Was pozniej i napisze co i jak,bo teraz jestesmy u babci -odebrala nas ze szpitala, a ze maja net to od razu do was zajrzalam i się tlumaczę

sorki za nie polskie slownictwo,ale u siory cos klawiaturka szwnakuje, buziaki i do pozniej;-)
wpadłam się przywitac, byłyśmy z Bianusia w szpitalu od zeszłego piątku z powodu wysokiej goraczki,ale juz jest ok (tak mysle)

A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:--
-(
[*]
[*]
[*] Kokusiu aż mnie zmroziło, po twojej wiadomości. Wspólczuję...
ty dałaś rade to i ja swojego muszę potrenować trochę10 godzin bez mleka szoktroche marudzil chyba godzine walczyl ale dałam rade!!!!!!!!!!!!!
od 21 do 7 rano
![]()
edee - jakbym swoje złotko widziała.

to ciocia, dzwoń i podrzucaj filipka jak chcesz komara uciąć.ja juz sie wyspalam:--
-
-( lilac masz mi tutaj natychmiast przyjechac zajac sie Filipem gdyz mi sie chce spac a on mi nie pozwala ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
a wczoraj to my byliśmy na Zdrowiu w tym instytucie pampersa.
GRATULACJE!!! PIERWSZY NAJWAŻNIEJSZYHeloł, mój dzieć był dzisiaj strasznie marudny, myślałam że oszaleję, bo mężowy w tym tygodniu na popołudnia pracuje, więc od 13 jestem tylko z małym. Ok 17 poszłam z nim do siostry, niech chrzestna mama też się pomęczy, a cono ale tam już był grzeczniutki, mój kochany ściemniacz, udawał aniołka
dopiero przed kąpaniem odkryłam powód marudzenia - ząbek! Narazie tylko koniuszek wystaje, ale jest!
Kurcze, ale jestem podekscytowana, hahaha, w życiu bym nie pomyślała tak z 3-4 lata temu że się będę ząbkiem tak podniecać
![]()

ale fajowy ksiądz!A apropos daty,to my tez chcielismy 23go,ale ksiadz nasz jest na urlopie i zastepuje go szwedzki ksiadz...
A my chcielismy,zeby wszystko bylo po polsku i nasz wyluzowany ksiadz ja ochrzcilCo zamiast idz z Bogiem mowi "strzalka"...
![]()
ponieważ my znów z Kubuniem sami od rana do nocy, gotować mi się nie chce, sprzątać też, dziecku zęby idą i jęczy non stop praktycznie to wzięłam go dziś w wózek i poszliśmy na miasto. Najpierw go zaszczepiłam żeby nikogo wscieklizną nie zaraził

Szukam teraz drewnianej huśtawki żeby mu ją w drzwiach zawiesić i nicu. Moze macie coś takiego na oku.
I tyle od nas. A pisałam na trzy raty i ide go już chyba myć bo za chwilę oszaleję.
Kankiya - zdrówka dla malenkiej.
Agacia82
Mami :)
Zdrówka dla Bianusi. Napisz jak będziesz miała czas jak się maleńka czuje.Hej kochane,
wpadłam się przywitac, byłyśmy z Bianusia w szpitalu od zeszłego piątku z powodu wysokiej goraczki,ale juz jest ok (tak mysle)wpadne do Was pozniej i napisze co i jak,bo teraz jestesmy u babci -odebrala nas ze szpitala, a ze maja net to od razu do was zajrzalam i się tlumaczę
sorki za nie polskie slownictwo,ale u siory cos klawiaturka szwnakuje, buziaki i do pozniej;-)
Ej gdzie wy jesteście? Co się dzieję? Martwię się !!!
My byliśmy u teściowej. Tatus karmi małego, trochę póxno ale zasiedzieliśmy się u Tesciowej i tak jakoś wyszło

reklama
ja dotarłam, miałam gości na kawce, koleżanke Wikusia, ale ten mój podrywacz, juz się nawet całowali
śmiesznie było, kochane szkrabki
Wiki już śpi, a ja zaraz prysznicek, no i góra prasowania, której w ciągu dnia ogarnąc sie nie dało,
a gdzie wy?

Wiki już śpi, a ja zaraz prysznicek, no i góra prasowania, której w ciągu dnia ogarnąc sie nie dało,
a gdzie wy?