reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej babeczki
Jestem i ja
Wczoraj wrócił mąż marnotrawny z dzieciem, które bardzo się stęskniło za mamusią i siostrzyczką. jak to jest, ze niby bliźniaki i prawie tacy sami, a tak różne charakterki. Gzresiek niby łobuz, ale taki rodzinny i bardzo jest za Madzi a, a krzysiek już nie bardzo.

Asiulka, udanego urlopiku, regeneruj sie ile wlezie.

Tygrysku, fajny sen, moze proroczy? Nie zanosi sie jakiś wyjazd ?

Renia, udanego oduczania, trzymam kciuki

reklama
29 go,tj sobota:-):-)...
23go przyjezdza tesciowa,ratuj sie kto moze:szok::-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D poczytam sobie zawsze ostatnia strone i nie mam czasu na nic wiecej :szok:
jak nie komorka od kompa sie rozladuje to znow gdzies mnie ciagna na lajzy :-D boshe oni calymi dniami mogliby chodzic a w Alexie sa zakochaniii obydwoje i moja siora i jej facet normalnie wczesniej alex taki strachliwy byl a teraz to idzie do wszytkich na raczki:-D

dzień dobry,
ja narazie się tylko witam i zaraz biorę się za nadrabianie, ale na szczęście dużo nie naskrobałyście.
Wczoraj mnie tak strasznie głowa na wieczór rozbolała, że razem z Wikim spać poszłam...oj juz dawno tyle godzin nie spałam...
i jakieś coś wstętne mnie chyba użarło, bo na kostce mam olbrzymiego siniaka i spuchnięte do tego pojęcia nie ma co to, nawet nie boli:confused:

a wczoraj w końcu byłam na fizjo i bardzo zadowolona jestem, dostałam ćwiczenia do domku, pani stwierdziła, że to po cesarce tak mi się kręgosłup zepsuł, a za tydzień mam masaż:tak:i obiecała, że go naprawi, taka młoda dziewczyna, bardzo fajna...aa...i jak siedzę przy kompie to te 10-15minut muszę siedzieć na piłce takiej dużej:tak:muszę dziś kupić taką...i w ogóle moje mięśnie sa do niczego, na tej piłce z podniesioną noga powinnam wytrzymać conajmniej z minutę, a ja po kilku sekundach juz sie kiwałam:-Dwięc stwierdziła, że dużo pracy przed nami, ale jestem wytłumaczona cesarką:tak:

uciekam narazie idę jeść śniadanko i nadrabiać.
miłego dzionka

dzień dobry,
ja narazie się tylko witam i zaraz biorę się za nadrabianie, ale na szczęście dużo nie naskrobałyście.
Wczoraj mnie tak strasznie głowa na wieczór rozbolała, że razem z Wikim spać poszłam...oj juz dawno tyle godzin nie spałam...
i jakieś coś wstętne mnie chyba użarło, bo na kostce mam olbrzymiego siniaka i spuchnięte do tego pojęcia nie ma co to, nawet nie boli:confused:

a wczoraj w końcu byłam na fizjo i bardzo zadowolona jestem, dostałam ćwiczenia do domku, pani stwierdziła, że to po cesarce tak mi się kręgosłup zepsuł, a za tydzień mam masaż:tak:i obiecała, że go naprawi, taka młoda dziewczyna, bardzo fajna...aa...i jak siedzę przy kompie to te 10-15minut muszę siedzieć na piłce takiej dużej:tak:muszę dziś kupić taką...i w ogóle moje mięśnie sa do niczego, na tej piłce z podniesioną noga powinnam wytrzymać conajmniej z minutę, a ja po kilku sekundach juz sie kiwałam:-Dwięc stwierdziła, że dużo pracy przed nami, ale jestem wytłumaczona cesarką:tak:

uciekam narazie idę jeść śniadanko i nadrabiać.
miłego dzionka

CESARKĄ???? ze co ,ze jak?????:confused::confused::confused:

aaaaaaaaaa myslalam ze 23 wypedzacie diabelka z Marianka tak samo jak my z Fifa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D a tesciowa no coz ........... UCIEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Amo sie smieje,ze mam zaczac sprzatac i kilka par butow z garderoby wyniesc:szok::-D:-DGlupiutki...Sam niech sobie okna myje na przyjazd mamusi....a butow,wczoraj uzupelnilam poleczki o dwie pary;-):-D:-D

A apropos daty,to my tez chcielismy 23go,ale ksiadz nasz jest na urlopie i zastepuje go szwedzki ksiadz...
A my chcielismy,zeby wszystko bylo po polsku i nasz wyluzowany ksiadz ja ochrzcil:tak:Co zamiast idz z Bogiem mowi "strzalka"...:szok::-D:-D:-D:-D

29 go,tj sobota:-):-)...
23go przyjezdza tesciowa,ratuj sie kto moze:szok::-D:-D

no a co ja mam powiedzieć, jak ja do swojej z własnej woli...i w aucie tyle godzin:-D:-D:-Ddamy radę Kajusia:tak:

CESARKĄ???? ze co ,ze jak?????:confused::confused::confused:

tak Tygrysku, bo cesarka to bardzo poważny zabieg, wszystkie narządy i mięśnie są naruszane, ja sie na tym nie znam ale coś takiego mi tłumaczyła, że jak przód jest słaby po cesarce to tylne mięśnie kręgosłupa, mają utrudnione zadanie, bo na nich niby wszystko spoczywa czy jakoś tak, i przez to boli, rozumiesz?bo ja za bardzo wytłumaczyć nie umiem

A apropos daty,to my tez chcielismy 23go,ale ksiadz nasz jest na urlopie i zastepuje go szwedzki ksiadz...
A my chcielismy,zeby wszystko bylo po polsku i nasz wyluzowany ksiadz ja ochrzcil:tak:Co zamiast idz z Bogiem mowi "strzalka"...:szok::-D:-D:-D:-D

strzałka dla księdza

Asiulka udanego urlopiku
Mamusia, Landrynka, korzystajcie ile się da:tak:
Tygrys sen boski
Renia powodzenia z Vikusią

idę nadrabiać inne wątki, jak dam radę, znowu mnie 100lat na opiece nie było:szok:

Fajnie, że trafił Wam się taki super ksiądz, na takiego to warto czekac.
A jak sytuacja z Amo, chyba już lepiej jak mniemam, zmądrzał?

reklama
Do góry