reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Halllihallo w sobotni poranek!
Piękna pogoda się zapowiada - co zamierzacie?
My z mężem lecimy zaraz (na pieszo) do miasta na drobne zakupy owocowo-warzywne. Samochód w warsztacie do poniedziałku, ale ogromnie cieszę się, że możemy pospacerować w piękny letni poranek.
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:cool2::-D

reklama
Witajcie!
Wczoraj byłam na usg dzidza zdrowiutka.
Oczy mam dziś opuchniętę, bo wczoraj i większość nocy przepłakałam,bo okazało się,że będzie drugi synek. Nie mogę się z tym pogodzić, tak liczyłam na córcię...

Medio, nie załauj się usg czasami się myli i na porodówce może się okazać, że to jednak dziewczynka. Ja też mam dwóch chłopaków i nastawiam się teraz na córcię, ale na razie żyję w nieświadomości.
Poza tym do trzech razy sztuka, możesz jeszcze mieć dziewczynkę.

Witajcie!
Wczoraj byłam na usg dzidza zdrowiutka.
Oczy mam dziś opuchniętę, bo wczoraj i większość nocy przepłakałam,bo okazało się,że będzie drugi synek. Nie mogę się z tym pogodzić, tak liczyłam na córcię...

Dokładnie nie przejmuj się :-)
Ważne aby zdrowe było!

A ja od rana wkurzam się na mojego rozlazłego męża:wściekła/y:

Ania2608 piszac glupie psy mialam na mysli to, ze zwierzeta nie kieruja sie rozumem, a instynktem. To wlasciciele powinni myslec co moze sie stac. Pies walczy o pozycje, czy to w stadzie, czy na podworku i nie mysli tymi kategoriami co czlowiek.Dlatego az sie we mnie gotuje, gdy widze groznego psa biegajacego bez smyczy i kaganca. Gdy zwroce( grzecznie!!!) uwage wlascicielowi slysze albo, ze pies jest bardzo lagodny i nikomu nic nie zrobi, albo leca wyzwiska w moja strone, ze sie ich czepiam. Niestety w Polsce zyje wielu debili. To tak dla sprostowania :-)
Marzycielko niestety musze sie zgodzic z Twoja opinia na temat ras agresywnych.

Witam mamuski z rana....moj misiek poszedł właśnie oddawać krew,bo przyjechał do nas pod Inter Marche taki bus i zbieraja,a ,ze mis ma 0 rh"-" a to jest bardzo porzadana krew to poszedł oddac...jestem duumna z misia:} hahaha
Nio a tak poza tym Marzycielko co do tego,ze amstaff czy pit bull to nie psy tylko maszynki do zabijania to sie z Toba nie zgodze i już....mam z tymi psami do czynienia od lat i nie tylko z Tajsonem,bo Kamil miał tez razem z nim suke Tigre....i ona miala zupełnie inny charakter od Tajsona...była bardzij cieta na inne psy,ale to jest kwestia wyszkolenia,wychowania....bo nigdy zadnego nie pogryzła,a to dzieki temu,ze tak własnie była wyuczona i tu bardzo bardzo wiele zalezy od właściciela i tego w jakim środowisku wychowują się psy.....
I popieram to co napisała Misiówka...w 100%...jestem ciekawa tak jak ona czy ktos prowadzi statystykę "agresywnych" kundli, bo ja byłam włąsnie przez takiego pogryziona, tak samo jak Kamil jak był mały,taki "kochany" kundelek przeciągnął go za twarz,bo całej ulicy....wylatując ze swojej posesji....

reklama
Medio nie martw się tym,że chłopczyk!Przecież i tak będziesz go kochać a Ty sie łzami zalewasz:tak: Chyba zupełnie nie potrzebnie...Będziesz w domu jak księżniczka-Ty jedna i trzech facetów:-p

Kana ja sobie zaplanowałam,że założę dziś sukienkę jak będzie gorąco tak,jak wczoraj,a tu pogoda się popsuła...W nocy była taka burza,że szok!Ja lubię burzę,ale jak ją widzę,a nie jak słyszę deszcz walący w parapet i nie mogę spać:wściekła/y: Ale nie było tak źle,szybko zasnęłam zpowrotem;-)

Do góry