reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

sto lat solenizantom!!!
ja tylko przelotem(jak zwykle:-() , mój skarb wykazuje typowe cechy ósmego miesiąca czyli mama żyje tylko dla niego:tak::tak: i nic bez niego nie robi:tak: ,
teraz już zasnął więc mężowi papu dam bo z pracy wrócił:tak:
papatki

reklama
Ale tu dzisiaj pustki :confused:
Wpadłam laseczki pożegnać się z Wami. Jutro wylatujemy, co prawda wieczorem, ale pewnie nie będę miała czasu do Was zajrzeć, bo pakowanko mnie czeka no i przede wszystkim będę musiała jak najwięcej czasu spędzić z moim skarbem. Boże jak ja wytrzymam bez niego tydzień:-(?????? Mam nadzieję, że jakoś dam radę i wrócę zregenerowana i wypoczęta z jeszcze większymi pokładami milosci i cierpliwości do mojego dziecka:tak: Także dziewczynki do przyszłego piątku. Trzymajcie się kochane;-)

Witam

ja ostatnio nie wyrabiam, chyba i mnie jakiś kryzys złapał:-(, moja córcia zrobiła się małą terrorystką:szok:, a tak się cieszyłam z tej jednej nocy co spała do 5 rano:zawstydzona/y:, teraz w nocy to co DWIE godziny mi się budzi i nic tylko cycek i cycek:wściekła/y:, w dzień - w pracy padam na twarz:wściekła/y::wściekła/y:, dobrze że mam piątek wolny to od jutra WALKA - sposób Zazakozy pójdzie w ruch, nie mam wyjścia bo tak dalej być nie może:no:,

kokusia bardzo mi przykro kochana
[*]

Ale widzę, że i inne dzieciaczki łobuzują, Alanek to pewnie coś tam sobie fajnego pod tym łóżeczkiem wynalazł :-D
!

Pytia tak dla sprostowania mojej wczorajszej fotki, to Alan oprócz wycierania podłogi pod tym łóżeczkiem, to też jest specem od podgryzania kabli, które idą za łóżeczkiem :sorry2::sorry::szok::zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D:-D

Ooo i widzem, żem pierwsza :-p:-D:-D:-D

A więc dzieńdoberek śpiochy :-D:-D:-D

Witamy i my:-)

Pysia już od 7 urzęduje a ja razem z nią.
M natomiast smacznie śpi:dry:
Ale Oli ok 9 znowu pójdzie spać więc też się przytule.
Dzisiaj u Nas pada deszcz i jest ponuro ale po upałach to taka pogoda jest balsamem;-)

Czesc z bieguna:tak::-):-)!!
Alez pustkami zawialo wczorajszym wieczorkiem,brrrrrrrr....:sorry2:
Asiulko,napewno wszystko bedzie oki,a jak wrocisz dziec bedzie doroslejszy o 2 cm:tak::-D:-D

czesc kobietki :tak: ale dzis tutaj pustki:szok::szok: mnie dzis znow dopada dol spowodowany nadmierna iloscia czasu wolnego i brakiem kontaktu z czlowiekami ale postanowilam sie nie dac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
bede twarda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused2::confused2::confused2:

dzis kolejna nocka bez mleczka:) tylko z herbatka:tak::tak: nad ranem mialam taki piekny sen ze lezalam na plazy w sopocie , opalalam sie , slonce mnie ogrzewalo a tutaj nagle kwekanie obok:confused::confused::confused: Filip sie obudzil:-D:-D:-D ech codziennosc ale nawet pomarzyc sobie juz nie moge przez tego mojego terroryste hihihih:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry