reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

sto lat solenizantom!!!
ja tylko przelotem(jak zwykle:-() , mój skarb wykazuje typowe cechy ósmego miesiąca czyli mama żyje tylko dla niego:tak::tak: i nic bez niego nie robi:tak: ,
teraz już zasnął więc mężowi papu dam bo z pracy wrócił:tak:
papatki

reklama
Ale tu dzisiaj pustki :confused:
Wpadłam laseczki pożegnać się z Wami. Jutro wylatujemy, co prawda wieczorem, ale pewnie nie będę miała czasu do Was zajrzeć, bo pakowanko mnie czeka no i przede wszystkim będę musiała jak najwięcej czasu spędzić z moim skarbem. Boże jak ja wytrzymam bez niego tydzień:-(?????? Mam nadzieję, że jakoś dam radę i wrócę zregenerowana i wypoczęta z jeszcze większymi pokładami milosci i cierpliwości do mojego dziecka:tak: Także dziewczynki do przyszłego piątku. Trzymajcie się kochane;-)

Witam

ja ostatnio nie wyrabiam, chyba i mnie jakiś kryzys złapał:-(, moja córcia zrobiła się małą terrorystką:szok:, a tak się cieszyłam z tej jednej nocy co spała do 5 rano:zawstydzona/y:, teraz w nocy to co DWIE godziny mi się budzi i nic tylko cycek i cycek:wściekła/y:, w dzień - w pracy padam na twarz:wściekła/y::wściekła/y:, dobrze że mam piątek wolny to od jutra WALKA - sposób Zazakozy pójdzie w ruch, nie mam wyjścia bo tak dalej być nie może:no:,

kokusia bardzo mi przykro kochana
[*]

Ale widzę, że i inne dzieciaczki łobuzują, Alanek to pewnie coś tam sobie fajnego pod tym łóżeczkiem wynalazł :-D
!

Pytia tak dla sprostowania mojej wczorajszej fotki, to Alan oprócz wycierania podłogi pod tym łóżeczkiem, to też jest specem od podgryzania kabli, które idą za łóżeczkiem :sorry2::sorry::szok::zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D:-D:-D

Ooo i widzem, żem pierwsza :-p:-D:-D:-D

A więc dzieńdoberek śpiochy :-D:-D:-D

Witamy i my:-)

Pysia już od 7 urzęduje a ja razem z nią.
M natomiast smacznie śpi:dry:
Ale Oli ok 9 znowu pójdzie spać więc też się przytule.
Dzisiaj u Nas pada deszcz i jest ponuro ale po upałach to taka pogoda jest balsamem;-)

Czesc z bieguna:tak::-):-)!!
Alez pustkami zawialo wczorajszym wieczorkiem,brrrrrrrr....:sorry2:
Asiulko,napewno wszystko bedzie oki,a jak wrocisz dziec bedzie doroslejszy o 2 cm:tak::-D:-D

czesc kobietki :tak: ale dzis tutaj pustki:szok::szok: mnie dzis znow dopada dol spowodowany nadmierna iloscia czasu wolnego i brakiem kontaktu z czlowiekami ale postanowilam sie nie dac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
bede twarda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused2::confused2::confused2:

dzis kolejna nocka bez mleczka:) tylko z herbatka:tak::tak: nad ranem mialam taki piekny sen ze lezalam na plazy w sopocie , opalalam sie , slonce mnie ogrzewalo a tutaj nagle kwekanie obok:confused::confused::confused: Filip sie obudzil:-D:-D:-D ech codziennosc ale nawet pomarzyc sobie juz nie moge przez tego mojego terroryste hihihih:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

reklama
Do góry