reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!!
Kokusia[*][*]*[*] bardzo mi przykro
marzycielka napewno będzie dobrze nie martw sie na zapas
bliźniaki no to niezła zamiana mam nadzieję że już lepiej

a mój głupi chłop kupił drukarke(do tamtej nie szło już tuszy dokupić) i kupił taką dużą że pół biurka zajmuje i gdzie ja mam kawe sobie postawić
a tamta spokojnie stała na półeczce pod biurkiem i było git a ta się tam nie zmieści no i co z tą moją kawą :-(
w piątek jade w góry do Białego Dunajca hi hi hi ale się cieszę przynajmniej tyle z tego urlopu będę mieć

reklama
Buziaków tysiące i na buzkach uśmiechów promiennych jak słońce dla Inanki, Jasieńka i Zosi
Podpinam się

A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:-:)-:)-(
Straszne, współczuję z całego serca Twojej siostrze i całej rodzince. (*)

mam nadzieje że dziś juz lepiej

bliźniaki no to niezła zamiana mam nadzieję że już lepiej
W piątek jade w góry do Białego Dunajca hi hi hi ale się cieszę przynajmniej tyle z tego urlopu będę mieć
Dzięki, dzisiaj na szczęście juz ok
Zoza, ale ci zazdroszczę tego urlopiku, ja przyszly tydzień znów biorę wolny, ale siedzę w domku, może jak będzie pogoda to nad morze pośmigam z dzieciakmi, zeby tez coś mieli z wakacji

Cześć :-)

U nas nocka fajna :tak: Alan zasnął o 22.30 i spał do 6, więc mamusia jest w miare wyspana :tak::-D:-D:-D

Kokusiu, wyrazy współczucia :-:)-:)-(straszne nieszczęście :-:)-:)-(

no biorąc pod uwage że cały zeszły tydzień miałam być na mazurach a nie w domu to nawet miłe zakończenie urlopu
mi się włśnie kończy urlop ale potem od 01 biore tydzień bo młody do pierwszej klasy idzie

Buziaków tysiące i na buzkach uśmiechów promiennych jak słońce dla Inanki, Jasieńka i Zosi
Również dołączamy się do pięknych życzonek:tak:

A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:-:)-:)-(
Jejku kokusiu nawet nie wiem co powiedzieć:-( Jako to życie jest niesprawiedliwe, że umiera tak młody człowiek:-( Moje najszczersze wyrazy współczucia
[*]
W dalszej rodzinie mojego męża jest chłopak chory na raka. Zostały mu 3 miesiące życia, a ma 21 lat:szok: Straszne po prsotu:-(

10 godzin bez mleka szok:szok::szok::szok::szok::szok: troche marudzil chyba godzine walczyl ale dałam rade!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-pod 21 do 7 rano:tak::tak::tak:
Tygrysku gratulacje dla Filipka i dzielnej mamusi:tak: Czyli powoli wraca Twoje stare dziecko? Myślisz, że mój Filip też kiedyś wróci? Bo już się wykańczam:-( Dziś znów masakryczna noc:-(

są dwa rodzaje spiralki, zwykła i hormonalna, po tej zwykłej mogą wystapic dosc obfite miesiaczki i ta spirala kosztuje około 500 zł (przynajmniej u nas) natomiast przy hormonalnej spirali miesiaczki sa słabe, moga nawet wogóle niewystępować i u mnie koszt takiej spirali to 1200 zł
No w takim razie mi lekarz mówił o tej droższej. Co prawda koszt nieco mniejszy, bo ponad 900zł, ale twierdził właśnie, że miesiączki po niej są bardzo skąpe.

No dziewczynki idę zjeść śniadanko i nakarmić moje dziecię:tak: A później muszę jeszcze poprać sobie rzeczy, bo jutro w końcu jedziemy:happy2:

Nie mieli dzieci bo najpierw chcieli wyremontowac górę domu którą dostali od Jego rodziców a dopiero potem myślec o dzieciach. A najgorsze jest to że to był zupełnie zdrowy chłopak. W tamtym tygodniu przyjechali na wieś na urlop. W sobotę na ślubie złapał go ból w niedzielę rano pojechali do szpitala i lekarze orzekli trzustkę, potem wąśtrobę, żołądek. No sami nie wiedzieli co mu jest i do tej pory nie wiedzą:no:

Az mnie zoladekk rozbolal jak to przeczytalam...
Co za masakra jakas....:-:)-:)-(
Kokusiu,kondolencje,bardzo mi przykro..

Pogoda sie tak zepsula,ze nie pozostaje nam nic innego jak tylko siedziec w chalupie:baffled:Wczoraj wrocilysmy kole 21,Marianka padla jak mops i jeszcze teraz chyba odsypia:szok:...A jutro przylatuje moja babcia i zostanie az do chrzcin,23go przyjezdzaja tesciowie wraz z niania,ktora wrzesien i pazdziernik bedzie nam sie opiekowac dzieciem,gdy ja,niewyrodna matka wroce do pracy na dwa miesiace,coby troche odsapnac od pieluch:-D:-D...
Zapomnialam o dziendobry;-)
Wszystkiego najlepszego swietujacym dzis sloneczkom,duzo zdrowka i usmiechu babelki nasze!!
Zozakoza,masz avatarek ktory powala z nog:-D:-DPrzemocny:tak::tak:
Agacia,wylaz z krzaczorow,Pyciol,Blizniaczku,Tajger,Madzienka i reszta wylazic!!

Dzień dobry dziewczynki,

na początek wszystkiego naj, naj dla naszych maluszków cudownych, dzisiejszych solenizantów, bo z tego wszystkiego to nawet i podpiąć się zapomniałam.

to mnie jeszcze dzis dobiłaś Kokusiu(przepraszam, że tak napisałam, ale taki jakiś dzień smutny i ta pogoda do tego)
Ja pamiętam, jak o zapaleniu trzustki pisałaś, kto by pomyślał, że to aż tak poważne może być.
Strasznie to przykre, kiedy młody człowiek odchodzi nawet niewiadomo dokaldnie z jakiej przyczyny.Kokusiu przyjmij od nas najszczersze wyrazy współczucia, i dla Ciebie Kochanie dużo siły, żebyś tylko wspiearała siostrzyczkę, jak tylko potrafisz, ona teraz tego potrzebuje.

niesprawiedliwe to życie:wściekła/y:, ale nas ciągle uczy:,,spieszmy się kochać ludzi....''

smutno mi się zaczął ten dzień, więc idę się wziąć za jakąś robotę, bo całkiem sie tu rozkleję, a Wiki śpi, więc trzeba korzystać,
do później dziewczynki

A tak Alan spędza wolny czas :-D:-D:-D:-D

I przyłapany na kradzieży pamperów :-p:-D:-D:-D

i przepraszam, że tutaj :zawstydzona/y: ale jakoś tak pusto tu dziś, że może cosik ruszy to forum z kopyta :sorry2::zawstydzona/y:

reklama
Do góry