reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Edee fajnego masz smyka:) Widzę że Twój młody marszczy nosek tak jak moja;)

Ja jestem w pracy wiem nie mam za wiele czasu:)

oj marszczy marszczy i to bardzo :-D:-D:-D:-D, a najlepsze jest to, że jak płacze to cała broda mu się tak mocno i szybko trzęsie (tak jak gdy jest nam zimno) i to tak strasznie śmiesznie wygląda, że jak zaczyna płakać to wołam na niego "trzęsi broda ":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o i znów ten urwis siedzi pod łóżeczkiem, pewnie kurze wyciera, bo mama na bb siedzi :zawstydzona/y::sorry2::baffled::szok::szok::-D:-D:-D:-D

oj pusto, ja dziś taka senna jestem niedobrze mi teraz jem i ide szybko sie trochę przespać puki Fifi śpi gdyz nawet na klawiaturze nie mam sił pisac:-:)-(

no dziewczynki zbieram sie powoli do domu:-)
od jutra ide na urlopik a w piątek jedziemy juz do Karpacza:tak::-)
moze bedziecie łaskawe i nienaskrobiecie za duzo, choć watpie znając wasze mozliwości:tak:
buziaki

A tak Alan spędza wolny czas :-D:-D:-D:-D

I przyłapany na kradzieży pamperów :-p:-D:-D:-D

i przepraszam, że tutaj :zawstydzona/y: ale jakoś tak pusto tu dziś, że może cosik ruszy to forum z kopyta :sorry2::zawstydzona/y:
Swietny bąbelek
I Ja cię miałam na taka dobra mamusię, a Ty nadajesz się do nas, dziecko po łóżeczko wsadziła i kurze każe wycierac:szok:

no dziewczynki zbieram sie powoli do domu:-)
od jutra ide na urlopik a w piątek jedziemy juz do Karpacza:tak::-)
moze bedziecie łaskawe i nienaskrobiecie za duzo, choć watpie znając wasze mozliwości:tak:
buziaki
Miłego urlopu kochana i nie szalej za bardzo z mężem, bo jeszcze rodzeństwo Lence dorobicie:szok:

A ja dzisiaj mam masakrę w robocie:wściekła/y: i to akurat jak moja mamuśka pojechała sobie na zakupy, a mnie zawołała do Małej, ltóra sobie smacznie spała, jak tylko wstała i trzeba było dac jesc to naszło się klientów i wszysscy do pani Agnieszki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale jestem wkuziona

reklama
ja juz sie wyspalam:-:)-:)-:)-( lilac masz mi tutaj natychmiast przyjechac zajac sie Filipem gdyz mi sie chce spac a on mi nie pozwala ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:

Do góry