reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry.

Kokusia to straszne jak czasem życie jest niesprawiedliwe.... Mojej koleżanki mąż zginął niedawno na kopalni...mieli 2 dzieci...ehhh nie chciałabym się znaleźć na jej miejscu:(

Boże nawet nie chce sobie wyobrazić jak czuje sie Twoja siostra :-(. Moje kondolencja :-(.
A mieli dzieci ?
Nie mieli dzieci bo najpierw chcieli wyremontowac górę domu którą dostali od Jego rodziców a dopiero potem myślec o dzieciach. A najgorsze jest to że to był zupełnie zdrowy chłopak. W tamtym tygodniu przyjechali na wieś na urlop. W sobotę na ślubie złapał go ból w niedzielę rano pojechali do szpitala i lekarze orzekli trzustkę, potem wąśtrobę, żołądek. No sami nie wiedzieli co mu jest i do tej pory nie wiedzą:no:

Cześć

A my siedzimy już w Starachowicach.
M jedynie ok 22.08 jedzie po meble i zdać klucze a 27.08 wyjeżdża do Pragi.
Jesteśmy strasznie podekscytowani ale też i troszkę przestraszeni , że coś może nie wyjść.
Tak bardzo byśmy chcieli żeby było w porządku. Aby tamte zarobki okazały się bardzo dobre na życie z rodziną w innym kraju.

A Pysia rozrabia , szaleje i wstaje a trzymana za rączki chodzi.
Tak śmiesznie te małe kroczki stawia.

Kokusia dla szwagra
[*]

Nie mieli dzieci bo najpierw chcieli wyremontowac górę domu którą dostali od Jego rodziców a dopiero potem myślec o dzieciach. A najgorsze jest to że to był zupełnie zdrowy chłopak. W tamtym tygodniu przyjechali na wieś na urlop. W sobotę na ślubie złapał go ból w niedzielę rano pojechali do szpitala i lekarze orzekli trzustkę, potem wąśtrobę, żołądek. No sami nie wiedzieli co mu jest i do tej pory nie wiedzą:no:
Taka smierc człowieka boli jeszcze mocniej :-(

Wyrodne Matki Wariatki spodziewaja sie ze beda wpadki
mam - edee sawki
one niby nienauczalne,ale to nie jest takie banalne
rade z wami damy,my sie nie poddamy:-D

Czy chcesz duże dziecko mieć???
Jedz produkty "megadzieć"
hi hi hi

jedzac produkt megadziec,bedziesz duze dziecko miec
nie przesadzaj z podawaniem,nie wyrobisz potem z praniem
dziecko bedzie problem miec
taki oto megadziec
:-D:-D:-D
:-D:-D:-D widze że mamy tu artystki:tak: nieźle laseczki:-D

No widzisz kokusiu mi znowu lekarz mówił coś zupełnie innego, więc nie wiem kto z nich ma rację:no: Moje miesiączki są raczej normalne, ani obfite ani skąpe, więc nawet gdyby miało być tak jak mówisz to nie byłby jakiś ogromny problem.
są dwa rodzaje spiralki, zwykła i hormonalna, po tej zwykłej mogą wystapic dosc obfite miesiaczki i ta spirala kosztuje około 500 zł (przynajmniej u nas) natomiast przy hormonalnej spirali miesiaczki sa słabe, moga nawet wogóle niewystępować i u mnie koszt takiej spirali to 1200 zł

ja chyba idę wszamać serek feta, siostra mi taki pyszniutki z Grecji przywiozła :tak::tak: muszę się pospieszyć, bo zaraz trzeba się przygotować do kąpania Bartka, punkt 19 on trze oczka i chce iść spać, a dokładniejszy jest niż zegarynka :blink: i tak o 19 jeszcze spać nie idzie, tylko jeszcze się kąpie i jeszcze mleczko po kąpaniu, więc zasypia ok 19:30.
u mnie to samo :tak: Lenka o 19 trze oczka, pomaruduje i chce iśc spac, nie wazne nawet to ze np. pół godziny wczesniej wstała z godzinnej drzemki trzeba ja kąpac, dac cycusia i lulu:tak:

Buziaków tysiące i na buzkach uśmiechów promiennych jak słońce dla Inanki, Jasieńka i Zosi
i my sie podpisujemy:tak:

Tak mnie głowa w pracy rozbolała tragicznie i jakaś taka roztrzęsiona się zrobiłam (chyba za dużo kawki wypiłam), ze jak wróćiłam do domku, to położyłąm sie z Młodą na drzemkę, raczej mi sie to nie zdarza, bo zawsze jest coś do roboty, ale co tam też mis ie cos od życia należy, tak więc śpie sobie w najlepsze, obudził mnie straszny bół brucha i tak latam do kibla juz od 2 godzin, zamieniłąm ból głowy na sraczkę:zawstydzona/y::wściekła/y:
mam nadzieje że dziś juz lepiej

A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:-:)-:)-(
straszna tragedia... najszczersze wyrazy współczucia... (*)

reklama
A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:-:)-:)-(

[*]

10 godzin bez mleka szok:szok::szok::szok::szok::szok: troche marudzil chyba godzine walczyl ale dałam rade!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-pod 21 do 7 rano:tak::tak::tak:

Filipka mama juz wyszkolila widze:-D

Do góry