reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dzień dobry.
Kokusia to straszne jak czasem życie jest niesprawiedliwe.... Mojej koleżanki mąż zginął niedawno na kopalni...mieli 2 dzieci...ehhh nie chciałabym się znaleźć na jej miejscu
Kokusia to straszne jak czasem życie jest niesprawiedliwe.... Mojej koleżanki mąż zginął niedawno na kopalni...mieli 2 dzieci...ehhh nie chciałabym się znaleźć na jej miejscu
tygrysek82
Fanka BB :)
10 godzin bez mleka szok

troche marudzil chyba godzine walczyl ale dałam rade!!!!!!!!!!!!!

od 21 do 7 rano

tygrysek82
moje tez swojaki i to jakie osobiscie przez Tygrycha robione!!!!!!!!!!!o rany...Tygrys to ty rozdaj swoje ogory...ja wole swojaki
![]()

Kokusia
[*]
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Nie mieli dzieci bo najpierw chcieli wyremontowac górę domu którą dostali od Jego rodziców a dopiero potem myślec o dzieciach. A najgorsze jest to że to był zupełnie zdrowy chłopak. W tamtym tygodniu przyjechali na wieś na urlop. W sobotę na ślubie złapał go ból w niedzielę rano pojechali do szpitala i lekarze orzekli trzustkę, potem wąśtrobę, żołądek. No sami nie wiedzieli co mu jest i do tej pory nie wiedząBoże nawet nie chce sobie wyobrazić jak czuje sie Twoja siostra :-(. Moje kondolencja :-(.
A mieli dzieci ?

M
marzycielka
Gość
Cześć
A my siedzimy już w Starachowicach.
M jedynie ok 22.08 jedzie po meble i zdać klucze a 27.08 wyjeżdża do Pragi.
Jesteśmy strasznie podekscytowani ale też i troszkę przestraszeni , że coś może nie wyjść.
Tak bardzo byśmy chcieli żeby było w porządku. Aby tamte zarobki okazały się bardzo dobre na życie z rodziną w innym kraju.
A Pysia rozrabia , szaleje i wstaje a trzymana za rączki chodzi.
Tak śmiesznie te małe kroczki stawia.
Kokusia dla szwagra
[*]
A my siedzimy już w Starachowicach.
M jedynie ok 22.08 jedzie po meble i zdać klucze a 27.08 wyjeżdża do Pragi.
Jesteśmy strasznie podekscytowani ale też i troszkę przestraszeni , że coś może nie wyjść.
Tak bardzo byśmy chcieli żeby było w porządku. Aby tamte zarobki okazały się bardzo dobre na życie z rodziną w innym kraju.
A Pysia rozrabia , szaleje i wstaje a trzymana za rączki chodzi.
Tak śmiesznie te małe kroczki stawia.
Kokusia dla szwagra
[*]
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dziękuje dziewczyny w imieniu siostry
Agacia82
Mami :)
Taka smierc człowieka boli jeszcze mocniej :-(Nie mieli dzieci bo najpierw chcieli wyremontowac górę domu którą dostali od Jego rodziców a dopiero potem myślec o dzieciach. A najgorsze jest to że to był zupełnie zdrowy chłopak. W tamtym tygodniu przyjechali na wieś na urlop. W sobotę na ślubie złapał go ból w niedzielę rano pojechali do szpitala i lekarze orzekli trzustkę, potem wąśtrobę, żołądek. No sami nie wiedzieli co mu jest i do tej pory nie wiedzą![]()
mia_
Wyrodne Matki Wariatki spodziewaja sie ze beda wpadki
mam - edee sawki
one niby nienauczalne,ale to nie jest takie banalne
rade z wami damy,my sie nie poddamy![]()
Czy chcesz duże dziecko mieć???
Jedz produkty "megadzieć"
hi hi hi
jedzac produkt megadziec,bedziesz duze dziecko miec
nie przesadzaj z podawaniem,nie wyrobisz potem z praniem
dziecko bedzie problem miec
taki oto megadziec
![]()

są dwa rodzaje spiralki, zwykła i hormonalna, po tej zwykłej mogą wystapic dosc obfite miesiaczki i ta spirala kosztuje około 500 zł (przynajmniej u nas) natomiast przy hormonalnej spirali miesiaczki sa słabe, moga nawet wogóle niewystępować i u mnie koszt takiej spirali to 1200 złNo widzisz kokusiu mi znowu lekarz mówił coś zupełnie innego, więc nie wiem kto z nich ma racjęMoje miesiączki są raczej normalne, ani obfite ani skąpe, więc nawet gdyby miało być tak jak mówisz to nie byłby jakiś ogromny problem.
u mnie to samoja chyba idę wszamać serek feta, siostra mi taki pyszniutki z Grecji przywiozłamuszę się pospieszyć, bo zaraz trzeba się przygotować do kąpania Bartka, punkt 19 on trze oczka i chce iść spać, a dokładniejszy jest niż zegarynka
i tak o 19 jeszcze spać nie idzie, tylko jeszcze się kąpie i jeszcze mleczko po kąpaniu, więc zasypia ok 19:30.

i my sie podpisujemyBuziaków tysiące i na buzkach uśmiechów promiennych jak słońce dla Inanki, Jasieńka i Zosi

mam nadzieje że dziś juz lepiejTak mnie głowa w pracy rozbolała tragicznie i jakaś taka roztrzęsiona się zrobiłam (chyba za dużo kawki wypiłam), ze jak wróćiłam do domku, to położyłąm sie z Młodą na drzemkę, raczej mi sie to nie zdarza, bo zawsze jest coś do roboty, ale co tam też mis ie cos od życia należy, tak więc śpie sobie w najlepsze, obudził mnie straszny bół brucha i tak latam do kibla juz od 2 godzin, zamieniłąm ból głowy na sraczkę![]()
straszna tragedia... najszczersze wyrazy współczucia... (*)A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:--
-(
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:--
-(
[*]
10 godzin bez mleka szoktroche marudzil chyba godzine walczyl ale dałam rade!!!!!!!!!!!!!
od 21 do 7 rano
![]()
Filipka mama juz wyszkolila widze